- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
en ugy voltam vele, hogy ennyire nem lehet szornyu. aztan utana Jar-Jar vegulis teljesen vallalhato karakternek tunt

nem tudom hogy gondoltak.
mondjuk en EP2t nem birtam vegig (negyszer probaltam, greenscreen, script es szineszi jatek miatt feladtam), EP3mat meg se probaltam, aztan az EP7et es a Rouge Onet meg lattam, de nekem ott annyi eleg volt.
EP4-6ot ujraneztuk ket eve, azoknak megvan a maga varazsa.
-
brownus
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
-
sith7
félisten
-
paatrick
őstag
Én már be se mertem tenni akkora istenkáromlás, főleg Magyarországon
Mindig mikor elkapom a TV-ben a közös filmjeiket akkor ott is marad. Háttérzajnak is tökéletes, már tudom minden mondatát a legtöbbnek.
A legviccesebb azt figyelni hogy a gonoszok hogy mennek át másik filmekbe. Pl a számtörlő bombás K, egy másikban már takarítót játszik
Kiskoromban bírtam a werternjeiket is mára annyira nem, de az alábbiakat bármikor meg tudom nézni, akár egymás után is
- Kincs ami nincs
- Nincs kettő négy nélkül
- Nyomás utána
- Bűnvadászok
- És megint dühbe jövünk"Kobra, piton, anakonda kússzatok a ház mögé" - azt elkezdenek kúszni a házon belül
Akkora szövegek vannak bennük, kedvem lett megnézni valamelyiket megint
-
pohár
félisten
-
baryll
tag
Köszönöm szépen a választ, válaszokat! Szóval akkor nem a mozi tehet a szinkronhang minőségi gyengeségéről.
A Dűne következik egy másik teremben, kíváncsi leszek, hogy ott milyen lesz a hangminőség.Rumcsaka:
Nem volt semmi különösebben leterhelő, csak egyszerű beszédhangok, de a kiejtett szavak végei zizegősen torzítottak. -
törölt tag
-
lemmy9
őstag
-
Winne
nagyúr
-
Miklós315
senior tag
-
Miklós315
senior tag
-
gbors
nagyúr
-
cyberkind
félisten
Szintén zenész, viszont nekem anno nem tetszett, pont azért, mert az előzetes infók alapján egy full Alien előzményről szóltak, ami minimálisan az, és ez lett a vége, így akkor csalódtam, de pár évvel később már látom, hogy az egy jó irány volt. Ettől függetlenül nekem tetszett a Covenant is.
-
FollowTheORI
nagyúr
Jah, nagyon nagy kár szerintem is, hogy nem kezdett semmit azzal a vonallal... vagyishát igen... összecsapta egy Covenantba.

Nekem elsős mozi nézés után is nagyon bejött és megmozgatta a fantáziám, alig vártam a folytatást...
Ettől független, ha valaki írna neki egy jó kis horroros igazi Alien forgatókönyvet és nem a saját fasságait valósítaná meg, szerintem még mindig képes lenne valami megdöbbentően jóra a fószer, mert a produkciós kvalitásai számomra a toppot jelentik még mindig.

-
mokus1
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
gbors
nagyúr
-
törölt tag
-
Tibiajax
nagyúr
-
koncsik
MODERÁTOR
-
Miklós315
senior tag
-
gyimger
őstag
Az értékelésed olvasásakor ugrott be a Freaks (2018), amiről itt a témában sem látom, hogy írt volna valaki. A film első felében én is azon gondolkodtam, mégis mi történik, olyan poszt-apokaliptikus, drogmámoros zagyvaságnak tűnt, de a végére egy elég izgalmas és szórakoztató film lett belőle. Szerintem méltatlanul ismeretlen és alulértékelt film.
-
Tibiajax
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
Miklós315
senior tag
De filmnézés közben ezek - erősen világító mindenség - nem zavaróak? Mintha egész évben "menne" a karácsonyfa, ami bevilágít mindent, így akár a képernyőt is, ami a filmélményt zavarhatja meg...
Én első sorban emiatt - filmnézés - "dühöngök": minden mütyűr világít (spec. mostani egeremen kikapcsolható a pilács, annyival is kevesebb, illetve a moncsi minimalista - úgy kell összelegózni, de egyre nehezebb, vagy pancser vagyok
) -
törölt tag
-
spiky03
veterán
-
Viszlát
addikt
+1
A Daily Battles azóta is stabil eleme a lejátszási listámnak.
-
törölt tag
-
Tibiajax
nagyúr
-
Viszlát
addikt
de én napi szinten bámulok olyan szintű tudással megáldott zenészeket
Na de pont ez a lényeg, ez a srác színész, nem zenész, csak valaki aki tiniként eldobolgatott, majd a szerep kedvéért beleásta magát a jazz-dobolásba (az egyik legnehezebb stílus, mert formai előírások is vannak), a végeredmény pedig ennek tudatában mindenképpen elismerendő, szerintem.
-
Viszlát
addikt
Ezzel vitatkoznom kell, mivel színészről van szó, szerintem úgy érdemes megközelíteni, hogy mennyire jól megtanult a szerep kedvéért. Legalábbis párszor láttam már, de nagyon bántó hibát nem sikerült felfedeznem benne, szóval részemről le a kalappal Miles Teller előtt. Persze a végét kicsit túltolták, de kategóriája többi versenyzőjéhez képest még nagyon visszafogott volt.
-
Vikthor
nagyúr
-
vond
MODERÁTOR
-
törölt tag
-
vond
MODERÁTOR
-
Tibiajax
nagyúr
-
vond
MODERÁTOR
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Viszlát
addikt
-
törölt tag
-
Mik76
senior tag
Hat igen nekem is a American History X ugrott be de haverom a fb-on szinten a White Man Can`t Jump-ot irta be, szoval sanszos hogy az is ott jatszodik, a Breakin-t nem lattam.

Kovetkezot remelem mindenki felismeri.
Tobb filmben is lattuk ezt az epuletet, ami mar szinte jelkepe a zenei szakmanak, ahol akarmi megtortenhet....A gitar fajtajat es tulajdonosat plz.

-
Mik76
senior tag
-
brownus
veterán
ennyike, ha tetszik a hangulat, a látvány, az alakítások, akkor nem kínzom magam további kérdésekkel.
ha olvastok, pláne scifit, akkor ajánlom ezt, dan simmons - endymion felemelkedését. persze előtte nem árt elolvasni az előzményeket. ott is a fő kapocs, az összekötőkapocs a "..."
amin először meglepődtem, de aztán fejet hajtottam és elfogadtam. mert egy életre szóló élménnyel gazdagodtam köszönhetően simmonsnak. meg miért is ne? kedves ötlet.131017) solena, inkább a trigger a szeretet. a képesség hogy szeress, érezz, átéld, megéld, stb...
-
Miklós315
senior tag
Nagyobb - nálam - az a "majdnem", mint amilyen hosszú a film.
Nem látom létjogosultságát. Mit akartak elmondani? Miért készült (a bevétel reményén túl)?Az egyetlen gondolat-kezdeményező a főgenya "isteni" tevékenysége lett volna, de egyrészt nem új a dolog, másrészt számomra elbaltázott a kivitelezés, a figura, a játékideje, az egész. Ezen kívül van egy droid, aki elkezdi azt hinni, hogy ember, aztán mégsem. Ford visszatér, de hogy minek (gázsiért)? A droidszerelem téma sem új. Itt mondjuk a Her jobban teljesít (most újranéztem azt a filmet). Egyszerűen nem értem, a sztori összekötő elemein kívül (lásd Joker-párhuzam az alapelmélet/-értelmezés szerint - pl. nevek) mi köti össze a régi részt ezzel? Az körbejárt és ihletett gondolatokat. Ez csak hangulatba hozott, de ebben is másképp. Olyan számomra a Blade49, mint az Ad Astra: látványfilm. De hiányzik a mély, sokoldalas tartalom.
Akit megihletett akármelyik is e kettőből, azok szerencsések, de nekem ezek egysoros, ismert dolgok, így ez az élmény kimaradt.(#131009) Pro Koryak:
Köszi az ajánlást.
-
törölt tag
-
Viszlát
addikt
-
vond
MODERÁTOR
-
fateless
veterán
-
fateless
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
-
Viszlát
addikt
-
Mik76
senior tag
-
proci985
MODERÁTOR
egyebkent en is lefekves elott sorozatozni kezdtem netflixen filmezni agybol (haloba nem vagyok hajlando TVt rakni), aztan feltunt, hogy egesz egyszeruen mennyivel jobb a pixel densityje a telefonnak es mennyire szepek a szinei pl a Disenchantednek. es erre en is veletlen jottem ra, elotte en is nagyon szkeptikus voltam telefonon filmezes kerdeskorrel kapcsolatban.
mindezt ugy, hogy en anno gyari DVD5 es DVD9 kozott lattam es hallottam a kulonbseget, es akkor itt most nem a konvertalt DVD5rol beszelunk ahol azonnal ki tudtam loni a tomoritesi hibakat egy VA monitoron. anno egy ideig foglalkoztam emiatt masterrel, szinhuseggel, digitalizacios problemakkal. hangra en mondjuk haklis vagyok, de az asztali gep fules lancat nem fogom vinni magammal az agyba, hiaba szol jobban.
Mik76 szem ele rakas nem teljesen mukodik, ott mar pixeles lesz valamennyire. de egyebkent igen, az IMAXot is korberohogi megelt kepernyomeretben. igaz azt nem telefonnal, hanem egy VR headsettel, de probaltam, van az is itthon.
az emlitett Munkácsy analogia nem stimmel, Rembrandtnak vannak pici de eszmeletlenul reszletgazdag kepei amiket viszont az ember nagyon kozelrol nez, nem pedig egy grandiozus mukent.
ahogy latom ismerosi korben nem igazan van 43" alatti TV mar, de jellemzoen aki mostanaban vesz mar 55" ala nem megy, most karacsonykor a 75"osok is elkezdtek beesni vegre 1000 eur ala, normalis kvazi 4K projektor is van kb annyiert. normalis hanggal az mar altalaban nem rossz, otthoni korulmenyek kozott egy szakadtabb muveszmozi mar siman verheto ertelmes raforditassal, boven nem olyan draga hobbi ez mar, mint mondjuk 10 vagy 20 eve.
viszont: tolem a legkozelebbi IMAX 4 orara van, szoval egy film rahagyassal es varakozassal 8 ora, meg kb 60-100 euro koruli koltseg. namost annyival tobbet nem ad hozza.
egesz egyszeruen valtoznak a filmfogyasztasi szokasok ahogy fejlodik a technologia.
-
törölt tag
-
Mik76
senior tag
-
Viszlát
addikt
-
gbors
nagyúr
-
madgie
titán
-
emiki6
veterán
-
s912
aktív tag
-
törölt tag
-
mephi666
nagyúr
-
fant0mi
őstag
-
bagyulajuve
addikt
és ebből következően "kölcsönözhetőnek" kellene lennie, de nem az
én is nagyon megakarom nézni
-
Peterhappy
addikt
Győrött és Szolnokon játsszák.
Ha az a megoldás még belefér*.Nem is értem miért nem hozták be
állítólag nagyszerű film.* Bocs, fogalmam sincs, hol laksz, hátha valamelyik épp tök közel van hozzád.
-
bagyulajuve
addikt
-
brownus
veterán
-
Viszlát
addikt
Én nem ismerem az illető korábbi munkásságát, nem is nagyon nézek horrort, de több helyen is azt olvastam, hogy ez inkább dráma mint horror, illetve több ismerős is lelkendezett érte, úgyhogy belevágtam. Hát ööö izé. Amikor ahhoz, hogy egy film működjön, az kell, hogy a főszereplők ha nem is ostobák, de az átlagnál azért jóval hülyébbek legyenek, akkor az egy vígjátéknál működhet, de egy horrornál/drámánál ultragáz. Tőlem 2 pontot kapott, de csak azért mert volt néhány szépen fényképezett rész benne.
A "kedvenc" jelenetem a filmből egyébként az, amikor
fejest ugranak a nyuggerek, nyilván totál kiakadnak amerikai turistáink, mire a haverjuk, a svéd srác benyög valami olyasmit, hogy lehet jobban fel kellett volna készítselek benneteket erre a látogatásra, vagy valami ilyesmi. 
#értékelés midsommar
-
brownus
veterán
-
sixpak
nagyúr
Marriage Story
Ez viszont üdítő élmény volt, végig lekötött, izgultam a szereplőkért.
Kiváló volt mindkét főszereplő, Laura Dern nemkülönben.
A kiskölyök viszont mindig kizökkentett a sztoriból, szerintem nem jó választás volt, abszolút nem így képzelem egy 8 éves gyerek viselkedését, az események fényében...de ettől eltekintve kiváló darab, nálam 8 pontot ér.Joker
Sokat nem tudok írni róla, mindent leírtatok előttem, JP egészen elképesztő, zseni a fickó.
A hangulat lenyűgöző, 8 pont ez is megvan.#értékelés
[ Módosította: Viszlát ] -
marilllyo
veterán
-
Viszlát
addikt
-
fant0mi
őstag
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
Aventador91
őstag
-
Ispy
nagyúr
-
atike
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
törölt tag
-
Peterhappy
addikt
-
brownus
veterán
-
vond
MODERÁTOR
-
törölt tag
-
mephi666
nagyúr
-
vond
MODERÁTOR
-
Viszlát
addikt
-
Viszlát
addikt
-
törölt tag
Nincs gond a képekkel, de azért mégis, az a borító, hogy egymás alá tesznek négy netes bannert? Miért nem kap valami exkluzívabb mintát?
Ami most van elöl, az lehetne a hátulján a felső banner helyett a kutyással, elöl meg lehetne a felső banner átalakítva steelbook képarányra. Mennyivel menőbb lenne!
-
Viszlát
addikt
-
törölt tag
-
Mik76
senior tag
+1
Kb otot ha lattam moziban, de ebbe bele tartoznak a legelsok kozul is egy par.
Nincs mar annyi szabadidom mint huszevesen, ugyhogy megvalogatom mit nezek meg moziban. Ja es tukon ulve se varom egyiket sem.Ezek nem filmek.......................................................................................................................
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Le Mans Ultimate
- Milyen házat vegyek?
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van ilyen, Boney M.

Én mondjuk közelebb ülnék, vagy még nagyobb vásznat eresztenék le.