Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dilikutya
félisten
válasz gboszi #91837 üzenetére
Tegye fel a kezét, aki nem sejtette, ki nyer az X-Men végén!
Tegye fel a kezét, aki nem sejti, mi lesz a főszereplő sorsa! Még eldöntheted, egyet értesz-e az én véleményemmel.
Most mi lesz, nem nézed meg egyiket sem? Ám legyen. Amúgy előre szólok,
hogy Finkle = Einhorn! Spoiler off. Éljen a britek 17%-a, mert a maradék 83 jobban fél... !Ja és Batman valójában Clark Kent, Superman pedig civilben Bruce Wayne. [ Módosította: radi8tor ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Darmol
senior tag
válasz gboszi #94002 üzenetére
Azért hasonlítom hozzá, mert akkor épp ez jutott eszembe. Mondhattam volna ExMachina-t is, de akkor nem tudtam volna kontrasztot adni, hogy bár abban vannak nevetséges hülyeségek, mégis jóval többre tartom. Mondhattam volna Interstellart, Europa Report-ot, Végjátékot, Napfényt, stb. Egyikkel sem tudtam volna a megítélésem szerinti kontrasztot adni. Hát ezért.
Másrészt nem kívánok flémelni, csak rühellem a hájpot, mivel sokszor megszívtam (ahogy az Érkezés esetében is történt). Ha valakinek van temérdek pénze és épp nincs más dolga az unalmon kívül, az nézze meg. Egyébként nem érdemes mert felejtős film.Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.
-
-
marilllyo
veterán
válasz gboszi #94376 üzenetére
Egyik ismerősöm ledarálta most teljesen 0-ról.
7,1,2,3,4,5,6 sorrendbe nézte őket. Igazából én ajánlottam neki így mert féltem, hogy a régi részek túl "régiek" lennének az ő szemének. De sikerült rávennem és végül is bejött neki.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
proci985
MODERÁTOR
válasz gboszi #95311 üzenetére
Final Cut, azaz a Blu-Ray verzió. De igazából a Theatrical Cut és az International verzió is remek (én az utóbbin nőttem fel).
A theatrical cuton van egyedül voice-over, szóval egyszerűbb követni a sztorit és egyesek szerint elég sokat ad a hangulatához.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
emiki6
veterán
válasz gboszi #95323 üzenetére
Kinek mi. Nekem nagyon nem tetszett a film mikor az utóbbi egy évben először megnéztem. Nagy csalódás volt, mert elméletileg kultfilm. No mindegy, nézd meg nyugodtan, de ne számíts semmi extrára.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
diablo1984
veterán
válasz gboszi #95671 üzenetére
Ezt eredeti hangon nem tudom hogy adta elő, de szinkronosan tènyleg sz@rul hangzott! Fèlelmetes nem volt, max idegesítő!Apropó:
mikor a csaj csobbant a savfürdőben, utána Mr. J(fèlelmetes repper nèv) is, a ruhájukat lemarta a sav, de őket nem, mièrt? Csak műszáloldó a sav? Van benne logikai baki bőven... -
cyberkind
félisten
válasz gboszi #98253 üzenetére
Alapból nem lehet eredeti ötlet ha már megvan képregényen és rajzfilmen, illetve a spoiler is ezekben a képregényes dolgokban igencsak érdekes téma, nekem pl nem sok van (persze a nagyon részleteket nem tudom de hát ezek úgyse mennek a vászonra ) főleg a DC oldalon, bár ha lenne se izgatna.
[ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
válasz gboszi #98729 üzenetére
Forro Ragogumi volt nekem az elso VHS elmenyem Nagyon sokaig nem is tudtam, hogy izraeli alkotas
A játék az nem játék!
-
-
marilllyo
veterán
válasz gboszi #101112 üzenetére
Ja hát nem azt mondom, hogy annyira rettenet sz*r lett volna csak ehhez szeretni kell ezt a fajta humort.
Ezek a James Franco és a sleppje féle filmek olyanok mint...pl az Adam Sandler vagy a Will Ferrel filmek. Vagy bejön ez a fajta humor vagy sem.
Én pl a Will Ferrel filmeket imádom. Akármennyire sz*r is.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
pohár
félisten
válasz gboszi #101112 üzenetére
nekem is volt pár olyan jelenet, hogy könnyesre röhögtem magam, egynek simán jó volt az
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest