Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
faki_
senior tag
válasz mackosajt #56749 üzenetére
Valószínűleg belefutottál egy elég gyakori eladói trükkbe, feltesznek egy aukcióba többféle hasonló dolgot vagy egyet, de különböző pl. telefontípushoz való tokot (szín, méret, akármi...). A listában előrébb kerülnek, ha árra keresel, mert a legolcsóbb cucc ára látszik. Amikor kiválasztod a neked megfelelőt, akkor ugrik fel a tényleges árra.
-
mackosajt
addikt
Telefonon most nem tudok linket dobni, de a lényeg, hogy ugrott az ár a kivalasztas végett fentebb, mert a legolcsobb csak 14 dodo lenne.
Vagyis elméletileg helyesen működött. Valamiért viszont teljesen más árat mutat a webes felület.Írtam az eladónak, hogy mi a fene ez?
Ha válaszol, hogy ennek biza nem annyi az ára, van lehetőség elállásra? Még sosem volt ilyen ügyem.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
lalakov
senior tag
A User ID-t meg szoktátok változtatni?
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
-
LJ.
tag
Sziasztok!
Kb egy héttel ezelőtt volt egy ügyem az ebayen, amikor a megrendelt telefon helyett csak egy üres dobozt kaptam, tartozékokkal. A csomag GSP-vel volt küldve és átcsomagolva, ekkor valószínű kilopták a telefont belőle.
Az ügy ma zárult le, rendőrségi feljelentést kellett tennem, és ez elég bizonyíték volt az ebaynek, visszakaptam a pénzem. Azonban ez legyen mindenkinek tanulság, hogy a Global Shipping Promgram-ot nagy ívben kerülje el, mind feladóként, mind pedig vevőként!!!! Az átcsomagolás során (ami nem gyárilag van fóliázva) bármit kivehetnek a csomagból...
Köszi a segítséget, aztán okosan ebayezzen mindenki
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz mackosajt #56756 üzenetére
Közben reagált az ebay:
"Dear Nevem helye,
I hope you are doing well today!
Thank you for contacting eBay Customer Service. My name is Levy and I understand that you are worried because you are getting an error every time you try to pay for an item that have purchased. I would surely feel the same if I were in your situation. This is definitely something that I can help you further with.
László, I have carefully reviewed your account and I have found out that you are talking about the item Ez itt a kérdéses cucc helye. I was also able to verify the error that you are getting every time you try to pay for the item. I have found out that the reason why you are getting an error when you tried to pay for it is because there is a problem with the seller’s Paypal account which is preventing them from accepting payments at this time.
The best thing that you can do in situations like this is to contact the seller and inform them about this. That way, they can resolve the problem with their Paypal account. I do see that you have already done this. Good job!
Nevem helye , if in case the seller will be uncooperative, I would highly advise that you just ask them to cancel the transaction and look for another item. This is because I do not want you to waste your precious time in dealing with the seller. I am also positive that with the variety of items available on the site, you can find better deals from other sellers whom you will not have problems paying.
If the seller will not cancel, just leave the transaction as is. If in any case the seller will open an Unpaid Item case, just wait for it to close. Once the case closes, get back to us and we will surely appeal to have the Unpaid Item record to be removed from your account.
I've had the chance to take a look at your Feedback profile and I see those comments from your sellers about your prompt payments and great communication and I'd like to commend you for these excellent traits. These are what we always encourage among our members, so thank you for maintaining them. Keep it up!
I am confident that this information will be helpful with your concern on an error that you are getting in paying for an item Nevem helye.
Thank you for choosing eBay! We value your business.
You have a very nice week! Take care Nevem helye.
I wish you all the best in life!"
Röviden, tömören:
Próbáljam meg felvenni a kapcsolatot az eladóval (amit szerintük is nagyon helyesen, már megtettem), és ha nem oldja meg a problémát a paypal accountjával (mert az övével van valami gebasz), akkor kérjem a törlését a vásárlásnak.
Ha ezt sem tenné meg, akkor ha az eladó nyitna ügyet a kifizetetlenség miatt, nyugodtan várjam meg a lezárását, és kérjem a törlést a supporttól, mivel látják, hogy mindig egyből ki szoktam fizetni mindent, illetve itt a levelük is.Szóval most várok az eladóra.
Így se jártam még. Úgy már igen, hogy nem ért ide a cucc, és kérni szerettem volna az eladót, hogy küldje újra, de ő inkább refundolt.
Jah, és hogy ne legyen egyszerű az élet, perpill is van épp egy meg nem érkező cuccról ügy. Nem tudom, mi lelte a lelkes kínaiakat, de manapság lusták lettek?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
bambanya
csendes tag
válasz mackosajt #56761 üzenetére
Nem vásároltál már véletlenül ettől az eladótól előző nap?
Csak mert nálam is volt már hasonló eset, hogy nem engedett a PP fizetni (a pontos hibaüzenetre nem emlékszem, de valami ilyesmi volt).
Rákérdeztem az eladóra, hogy mi van a PP-jával, azt válaszolta, semmi probléma nincs vele, más tudott nála fizetni.
Megpróbáltam másnap fizetni (24 órán túl), akkor már engedte, nem volt gond.
Ezt eljátszottam ugyanezzel az eladóval jópárszor, utána már automatikusan 1 nap múlva fizettem, sikeresen.
Nem tudom ez milyen beállítás, de ilyen is volt. -
mackosajt
addikt
-
aclandiae
senior tag
Picit OFF-topic leszek: Aliexpress.comról tud valaki rendelni?
Egy wifi-kártyát szeretnék laptopba.Kérem, pü-ben keressen meg!
-
majnz
tag
üdv! átirányítottak ide. ilyennel találkozott már valaki?
Ne búsulj Pöcök! Megtettük amit kőőő!
-
prannk
őstag
Üdv!
Szeretnék eladni egy telefont az ebay en mert itthon nem sikerül. Talán a külföldi embereknek több a pénzük
Valaki segítene ebbe?
Egy Z3 asról lenne szó. Kb 120 000 et várok érte. 0.01 ről indulna. Tudok beállítani minimálárat mint a vaterán vagy valami ilyesmi lehetőség van?
Jutalék és a feltöltés mennyibe kerül?Esetleg valakin keresztül feltöltetni?
-
raziel01
veterán
válasz prannk #56770 üzenetére
Külföldön főleg nem fognak annyit adni érte.
Ja és azt tegyük hozzá hogy német vagy angol biztos nem tőled fog telefont venni.
De ha 120-at akarsz érte kapni akkor 130-135-ért, mert olyan sok a paypal+ebay jutaléka.Ez álomvilág de keményen. Ráadásul úgy hogy mindjárt itt a Black Friday? Cool story.
-
-
prannk
őstag
Értem. És hogyan tudok eladni? Sajnos az angol se megy annyira. Én azért megpróbálnám eladni ebayen. 30 fontot kalkuláltam ki.
Valaki segítene? Addig eljutottam,hogy küldtek egy pin kódot sms ben és utána valami bank account stb van. Itt elakadtam.
Choose how to pay your selling fees
We'll use the payment type you choose to automatically pay your charges related to your selling and buyer reimbursements.Charges related to selling and reimbursements
[ Szerkesztve ]
-
Surda-
őstag
Ma 294 körül váltotta nekem a dollárt az ebay 282 helyett,ezmiért van?
[ Szerkesztve ]
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Topikgazda
válasz Surda- #56779 üzenetére
No azzal az értékkel sehol nem lehet vásárolni, mert nem magánszemélyeknek van, ha Visa kártyád van ezen a linken tudod megnézni az árfolyamot, ami ma 1.00 UNITED STATES DOLLAR = 283.59 HUNGARY FORINT, a bankod meg megint más árfolyammal számol.
-
tom570
aktív tag
Sajnos nem érkezett meg egy termékem és írtam az eladónak aki nagyon segítőkésznek tűnik. Több nap és levélváltás után a pénz visszafizetésben egyeztünk meg. Általában ennek mennyi az átfutási ideje, Ha nem történik meg akkor mit lehet tenni? Nem nagy összeg, 800 huf. Negatívan értékelni, vagy az e-bay-en még lehet, érdemes egy-két kört futni?
/Give them nothing! But take from them everything!/
-
Kisfundy
aktív tag
Sziasztok!
Kollegám ezt a motort szeretné megvásárolni,kérdés hogy kell e számolnia plusz költségekkel (vám)!?
-
WhiteWalker
nagyúr
Az lenne a kérdésem , nyertem licittel két terméket , 1-1 fontért , viszont a szállítása a kettőnek külön külön 25-25 font lenne... Lehet ilyenkor kérni hogy "bocs mégsem kell és töröljük az egészet" ?
Vagy így jártam...? -
Topikgazda
válasz WhiteWalker #56788 üzenetére
45 perccel a megnyerése után töröltethető, most is kérheted az eladótól, de ezt már nem köteles elfogadni, de általában beleegyeznek.
Ask to cancel order-t kell választani[ Szerkesztve ]
-
delon
tag
Olyankor mi van amikor már 2 hónapja nem értékelt az eladó? Kell ilyenkor valamit tennem?
A legtöbb eladó a fizetés után azonnal értékel.Lenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
delon
tag
de ennek nem lehet negatív következménye ugye?
Lenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
prannk
őstag
Aki szokott ebayen eladni az jelezzen valahogy
-
RAiN91
őstag
Mostanában nektek is úgy megy, hogy az EU-s csomagok 2-3 hétig utaznak, a kína meg 2 héten belül itt van? Direkt azért vettem az utóbbi időben EU-ból a dolgokat kicsit drágábban, mert az régen 3-4 nap alatt itt volt.
-
attiati
veterán
Szeretnék írni egy eladónak, de állandóan a már úton levő megrendelt termékére akar hivatkozni a rendszer.
Pedig egy másik termékről szeretnék kérdezni.
Hogyan lehet megoldani, hogy ne mindig a megrendelt termék ugorjon fel?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kutya topik
- Háztartási gépek
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok