Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Newton harmadik törvénye
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
Nem tudom hogy fordítottad, de havri1 és én is erre gondoltunk: - I received an item that wasn't as described (1) A kapott termék nem felel meg a leírásnak. Ezt javasolt választani, ha nem olyat kaptál minta amit kifizettél.
Te meg kérdezni akarsz a termékről, vagy üzenetet küldeni az eladónak.[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Kb. erre a jelentésre tippeltem ennél, csak google fordítóval is megnéztem és bezavart
Tudnál még akkor segíteni abban, ezt így elegendő-e írni?
I ordered this 'Multicolor' shirt, but it was sent 'Photo Color'.és a két termékről a linket, vagy elég csak a fotót feltölteni? Mert azt leírni, hogy sima inget küldtek a karcsúsított helyett... az bonyolult
HR24.hu
-
-
Topikgazda
válasz csadi0011 #57357 üzenetére
Nem is írtam hogy ott keresd. Ask to cancel order szokott lenni, ha még nem fizettél, de ha az eladó elindítja a vevő nem fizetett case-t, akkor már te nem tudod kezdeményezni.
A Resoulution Center-ben maradt a Resolve a problem és a I need to cancel a transaction, illetvea Customer Service kiválasztható a fizetés utáni törlés az adott termékre. -
Peat;)
veterán
Nagyobb értéket régen rendeltem külföldről, EU-n belül továbbra sincs semmilyen sarc igaz? A rendelni kívánt terméknél fel van tüntetve hogy a helyi áfát már tartalmazza az ár (német). Néha hallani hogy EU-n belül is kekeckednek, talán kínai telefonoknál eu-s raktár esetén, de nem tudom mennyi a valóságalapja(nálam nem kínai telefon lenne, hivatalos német kiskerből származna a termék). Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Peat;) #57359 üzenetére
EU-n belül nincs kekeckedés. Az szokott lenni probléma, hogy néhány kereskedő -nem csak az eBay-n- úgy hirdeti hogy EU-ból szállít és végül csak Hong Kong vagy Kína az indító ország és így már közösségen kivüli lesz a helyzete.
Ha a vásárlás egyértelműen EU-s (Itt bejegyzett és itt lévő cég, eladó, a számla is ide mutat) akkor mindegy, hogy kínai gyártmány vagy nem. -
Fernet
senior tag
Ma járt le az első ebay-es rendelésem várható szállítási ideje. (nov. 4 - nov. 20)
Mi a teendő ilyenkor? Kínából vártam, érdemes még várni rá? Van rá esély, hogy a határidő után érkezik meg valami? Október 14-én rendeltem. Holnap lehet írok neki...[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Fernet #57361 üzenetére
Pár nap, 1 hét csúszás előfordulhat, december 20-ig tudsz reklamálni, pénzt visszakapni az eBay-n, a Paypal-n 180 nap, adj egy kis időt még neki. Nekem írt már kínai eladó, hogy jön ugyan az árú, de a párizsi események miatt szigorítások vannak és előre nem látható késés lehetséges.
[ Szerkesztve ]
-
pentium4
senior tag
Sziasztok!
Már rohadtul felidegesített a rohadék ebay, találkozott már valaki ezzel a problémával:
Megvettél valamit, mész fizetni, most már uj felület van a checkout-ra, felül látod hogy paypal esetén melyik kártya van kiválasztva, és ottvan hogy pl 10 dollár, alatt pedig hogy exchange 3000 HUF, vagyis átváltja a dollárt forintra ami baromira nem jó főleg hogy devizakártyáról van szó, erre régen ott volt a lehetőség hogy other conversion és hogy eredeti devizába terhel, ez most eltünt és sehol se találom, forintba meg nagyon nem akarom kifizetni!
Aki tudja a megoldást irja már meg.
kösziP4
-
agroman
senior tag
válasz pentium4 #57364 üzenetére
nekem a regi modon lehet fizetni..
illetve a paypalnel van 2 lehetoseg: felul pay with paypal account vagy vmi ilyesmi
es alul pedig vmi pay my credit card..
ha a felsot valasztom akkor ugyanaz mint eddig es ott is van az other conversion, ami be is van allitva hogy a bank valtsa...------
-
internetezoo
senior tag
Hogy lehet visszamondani, törölni a "kosárban" maradt terméket amit már nem akarok megvásárolni. (magyarul a paypalon visszaléptem a teljes vásárlás gombról, hogy lássam mennyi a végleges összeg)
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz internetezoo #57368 üzenetére
Ha jól értem van egy valamid ami Pay now jelöléssel van. Nem lehet simán törölni, kérni kell az eladótól (Other option, Ask cancel order), vagy vársz, az eladó indít egy Nem fizetett a vevő case-t, hogy ne vonják le tőle a jutalékot és ha annak letelik az ideje (4-5 nap), akkor a rendszer törli.
-
kovacs.adam9
tag
Sziasztok. Eladni szeretnék .com-on. Egy hiba miatt nem engedi feladni a hirdetést, nem fogadja el az irányítószámot. Mit írjak be? Van valami formátuma?
LG KP500 -> Sony Xperia X8 -> Huawei Ascend G300 -> Huawei Ascend P6 -> LG G2 -> LG G3 -> LG G4 -> Motorola Defy + Volkswagen Passat 2.0 benzin
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Tangerine
senior tag
válasz kovacs.adam9 #57372 üzenetére
Vagy H-t szoktam, így: H1234, esetleg H-1234
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
alratar
addikt
Sziasztok.
Vásárlásnál kötelező a PayPal?
Nekem van egy CIB internetkártyám, az nem használható?Illetve, hja veszek egy műszaki terméket (pl. fejhalgató), a garancia, hogyan történik?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Topikgazda
válasz alratar #57376 üzenetére
De használható, amikor fizetsz megjelenik a Paypal fizetési, belépési oldal és alul Másik kártya használata, Pay with my....
Hátrány: Mindig meg kell adni a kártya adatokat és az eladó nem biztos hogy elfogadja a fizetést ha nincs Paypal regisztráció, de nem mindenki állítja be ezt az opciót.A garancia úgy, ahogy az eladó írja a termékleírásban.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz kovacs.adam9 #57375 üzenetére
USA irszam kell neki. Hova írnád egyébként?
-
Topikgazda
válasz kovacs.adam9 #57379 üzenetére
Nekem csak várost és országot kér.
Szállításnál USA-án kívülit kell legalább egyet megadni, akkor lehetséges hogy neked is ez jön be.
Economy Shipping from outside US (11 to 23 business days) illetve ne legyen be jelölve a Sell globaIly, ship domestically using the Global Shipping Program[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz kovacs.adam9 #57381 üzenetére
Regisztrációnál van magyar címed?
Primary ship from address:[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz kovacs.adam9 #57383 üzenetére
Akkor nem jó klienst használsz, a számítógépesnél egyszerűen nincs irányítószám beírási lehetőség. Próbáltam a Com-ot az UK-t, csak az ország és város. Link vagy kép?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz kovacs.adam9 #57385 üzenetére
Látom, de marhára nem értem. Nem az irányítószám a lényeg, semmi értelmet nem látok abban, hogy a normál eBay felületen nincs nyoma ennek, itt meg ezt kéri.
Akkor oké, nézzük tovább mert eddig tévúton voltam.
Melyik böngésző, melyik eBay oldal?
Mert a képeket amit feltettem a normál eBay oldalakról voltak.[ Szerkesztve ]
-
-
xors
senior tag
Sziasztok!
Nem jött meg egy kb 2dolláros cuccom, nyitottam egy case -t róla, mondtam az eladónak, hogy küldje újra. Erre azt írta, hogy oké, csak zárjam a case -t előbb.
Kérdésem, hogy ez rendben van e így szerintetek. Milyen garanciám lesz arra, hogy egyáltalán elküldi a cuccot?
If you want us to send it again to you, could you pls kindly CLOSE THE CASE for us and then we will arrange to send it again to you. Is it ok? We are honest seller, who always seek for long time and friendly cooperation , we would not do something suicide and risk our reputation for 1.99 USD .If you are willing to believe us , we will reship you after you close the case. Thank you for everything in advance. Best wishes !"[ Szerkesztve ]
-
Earl_Muttley
őstag
Szevasztok!
Ugyan nem ebayes a rendelés, hanem banggoodos, de a postáról van szó, szóval remélem beférek.
A [csomag] elseje óta az országban van, értéke kb. 4000 ft
2015-11-01 11:50
Hungary, Item Arrived at Hungary
2015-10-30 17:55MPC PMIH (KLIA), Item Sent to HUNGARY
2015-10-29 11:54MPC PMIH (KLIA), Item Posted Over The Counter to Hungary
2015-10-28 19:25MPC PMIH (KLIA), Dispatch PreAlert to Hungary
Kérdésem az, megjöhet ez még? Vagy mi van most ezzel-jártatok már így? Köszönöm
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Topikgazda
válasz Earl_Muttley #57394 üzenetére
Valaki más is kapott maláj postás nyomkövetési számot, itt arra jutottunk, hogy nem a nemzetközi postai formátumú, így nem lehet hitelesnek venni azt a bejegyzést hogy megérkezett. Hasonlóan mint a Yanwen-nél meg is érkezhet, -általában így van- de nem a megérkezés nyomkövetési dátum információk alapján.
-
alratar
addikt
Regisztrációnál streetet vagy utcát kell irni?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest