- Fórumok
- Gazdaság, jog
- eBay
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-05 11:26 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
V/
Topikgazda
A Resolution Centerben próbálkozz, az értékelés meg a Feedback résznél.

-
V/
Topikgazda
Erre a keresésre Playstation account adott fel hirdetéseket.
De nekem az utolsó infó az volt, hogy: selling primary PS4 accounts on Ebay is illegal
A látható hirdetések közül melyik nem elsődleges, azt nem néztem, de néhány csak 2 hetes valami. -
somnia
senior tag
Azért lássuk be, hogy a szerecsenmosdatás elég gyengére sikerült.
-
V/
Topikgazda
Nem erről az esetről írtam, nálam egy kicsit több volt az érték, de a jutalékalapot a vételár és a szállítási költség együtt adja így 5,88 Font amit előjegyeztek neki.
-
V/
Topikgazda
Maradjunk annyiban hogy neked jó, de hidd el én is emlegettem a felmenőit a vevőnek. + meló, hogy a levonásra beállított, be nem érkezett jutalékot sztornóztassam az eBay-l, 1 hét az átfutás, még jó hogy levonni, csak a következő hónap 15-én szokták a jutalékot.
Ja és a minimum kizárás:
Block buyers who:
Don't have a PayPal account
Have received 2 unpaid item case(s) within 6 month(s)
Have a primary delivery address in countries that I don't post to
Have 4 policy violation report(s) within 1 month(s)
Have a Feedback score equal to or lower than -1
Have a Feedback score of 0 or lower and no credit card on file -
somnia
senior tag
Remélem ha egyszer eladásra adod a fejed, sok hozzád hasonló vevővel hoz össze a sors!
-
V/
Topikgazda
Végül is meggondolhatod magad.
Jártam én is így mint eladó, 2 napon belül kell fizetni, küldtem a 3. napon a nem fizetett case-t az eBaynek, hogy nem vonja le a jutalékot tőlem, 4 nap után zártam, ha a vevő nem állandóan ezt teszi, nem igazán tud az eladó és az eBay mit kezdeni vele, negatívot nem kaphatsz, ha meg közben kérted is az elállást, még "fekete pontod" sem igazán lesz.
Legfeljebb ott nem tudsz vásárolni, ahol az eladó kizárta azokat a vevőket, akiknek volt nem fizetett tétele. -
V/
Topikgazda
Próbáld meg a Contact Seller-t
-
somnia
senior tag
Akkor írj neki a contact seller-nél!
-
V/
Topikgazda
45 perccel a megnyerése után töröltethető, most is kérheted az eladótól, de ezt már nem köteles elfogadni, de általában beleegyeznek.
Ask to cancel order-t kell választani
-
pietrrr
senior tag
Hali!
Én is épp így jártam mostanában. Csak simán nyitsz egy ügyet h nem kaptad meg, refundot kérsz és pár nap alatt az ebay visszaadja a pénzed. Legalábbis nálam így zajlott. -
radi8tor
MODERÁTOR
Most miért? Én megvenném annyiért, más még csak nem is licitált rá (ki van téve licitre).
Persze felkapott cucc, de akkor is. Legalább mondott volna 35-37-et. -
radi8tor
MODERÁTOR
Nekem azt mondta a kanadai csóka, hogy 1 hét alatt itt lesz a levelem (elsőbbségi).
Onnan még nincs tapasztalatom. Meglátjuk.
-
z123456789
addikt
Hát mivel valójában 5x ha bekapcsoltam azt a ketyerét, és semmi más behatás nem érte, ezért de. Teljesen komolyan gondolom. Miért? Műszaki dolgokra azért szoktak 1 év garanciát adni nem? Vagy nem értem hogy miért kérdezed?
-
agroman
aktív tag
ezt miert nekem irod meg? en tudom..
-
pepe091
MODERÁTOR
Ez csak akkor teljesül ha a PP váltja a devizát, vagy a fizetendő összeg devizája megegyezik a PP-on lévővel.
-
S e t h
nagyúr
Én nyúzom egy ideje, plusz két havernek is hozattam, nem panaszkodtak.
-
krikka
csendes tag
Nekem jobban tart, mint a márkás GPS gyári tartója

-
vadasz70
aktív tag
Nekem viszont tökéletesen működik hónapok óta lesem lehet ràngatni.lehet kifogtál egy hibásat.
-
havri1
félisten
Nekem sem tiszta ez a történet, de állítólag működik.
Ők rendezik a vámot.(#50781) bgabi1 : A paypalra töltötted fel a pénzt?
-
V/
Topikgazda
Nem az eBay, hanem az cég aki az eBay keretein belül a szállítást fogja rendezni. Ez vámügynöki szolgáltatás, amit az eBay külsős céggel végez.
-
V/
Topikgazda
Elméletileg igen, kivéve ha a magyar Vám nem bírálja felül.
-
bgabi1
aktív tag
Nem gond a vám sem, kell a portéka, majd nem nézegetem naponta, hogy mennyibe került, mert akkor elrontom a közérzetem. Amúgy ezekhez a motorokhoz minden aranyárban van. Meglátjuk, aztán mindenki tanul belőle, aki nem jól gondolta.
Köszi. -
V/
Topikgazda
Nem az eladó, az eBay rendezi az import akármit. Ezt az összeget nem kapja meg az eladó.
-
bgabi1
aktív tag
Én pedig az import chargest, akartam írni, de véletlen a global shippinget másoltam be ide, abból volt a nézeteltérésünk. Bocsi. Tehát erre erősítettetek rá 2-en is, hogy ebben az esetben már nincs itthon ÁFA és Vám.
-
vasi89
őstag
Tudtommal mindegy milyen szállítás ha EU-n kívülről jön nem?
Azt hogy mi alapján döntik el magánszemély e vagy cég akitől rendeltél az már másik történet. De az thiszem erre volt jó régen h mindenki ráírkáltatta h GIFT, ahogy Én is de már nem írják rá a kis sárgák

-
bgabi1
aktív tag
Megfogadom a tanácsaidat, de korábban leírtam, hogy ezt a háttámlát sehol nem kapom meg, évek óta keresgélek, Európában és sehol máshol nincs. Vám és egyéb költség pedig a fórumtársak szerint nincs rajta, mert Global shipping programos. Tudom, hogy nem kis összeg, de megkockáztatom. Eredetileg kis összeggel akartam próbálkozni, de ebből a támlából ez az utolsó darab. Jelenleg a tegnap éjjeli utalásomra várok PayPal
számlámra. Köszi. -
bgabi1
aktív tag
Az a gond, hogy rendkívül igényes vagyok, pl. a motorom is karcmentes szalon állapotú és amit ő lefotózott az nem az a termék, amire én várok, tehát nem láttam konkrétan a terméket. Amit lefotózott az a szegecs nélküli verzió, így nem tudhatom hányszor hajították már polcról polcra és sérülhetett meg, ami az ő értékrendjének még megfelel, az enyémnek már esetleg nem. Ha így is van, tudom akkor is azt fogja mondani, hogy kifogástalan, de akkor legalább nyoma volt ebayon, hogy megkérdeztem. Tudom, az USA nem Magyarország, de itthon 10 vásárlásomból, amit boltban veszek, 3-4 szer vissza kell vigyem, mert nem felel meg az original kifejezésnek. Legutóbb a .........an tettem egy kormányt, játékvezérlőt a kosaramba. Aztán amikor megreklamáltam, hogy lötyög, akkor mondták, hogy jaj azt leejtettük tegnap, elnézést.
Sajnálom, hogy mindig felbosszantalak, de én precíz és aprólékos vagyok, szeretnék lenni mindenben az apró részletekig. Hát ilyen is van és nem gondolnám, hogy felesleges körök. Az lehet, hogy nem érek el vele semmit itt az ebayon, majd a tapasztalatok alapján meglátjuk. Azért örülök a Te véleményednek is és számítok mis rá a továbbiakban. -
zeon.hu
nagyúr
én is megkérdezném, ha nem egyértelműen fekete vagy fehér, mert a többit nem nagyon látom

-
bgabi1
aktív tag
Rendben ezt én is tudom, akkor másképp fogalmazok. Az ebay meddig ül rajta, míg közzé nem teszi. Vagy alkalmatlannak találta és törölte, de arról azért büfizne valamit. Mindegy várok a jó szerencsére.
Visszaigazolást rögtön kaptam a levélküldésemről. -
bgabi1
aktív tag
Ez már korrekt válasz!
A lényeg az, hogy a családtagjaim is szeretnék az ebayt használni és őket ismerve, nem fogják nézegetni, hogy pontosan meg van-e a pénz a portékára. Nem tudok mellettük ülni egész este. Én persze ki tudom számolni a magamét, de ők nem figyelnek oda és nem is értenek hozzá.
Egy kérdés még nyitott maradt, hogyha bele futok egy ilyenbe, azaz nagy piros hibaüzenetet kapok, akkor az a későbbiekben hátrányomra válhat-e, vagy csak egy szimpla felhívás az egész, hogy nincs pénz a számlámon a vásárolni kívánt termékre.
A család tudod. Egy kis ékszerke, egy kis játék, egy kis ez az amaz, aztán apuci pofára eshet. -
bgabi1
aktív tag
Már mint mit tolok komolyan?
Válaszod első mondatát magamtól is ki tudtam következtetni, nem kell hozzá még magasabb rangfokozat sem, de nem is ezt kérdeztem. A második már használhatóbb, viszont ott van a kb. kifejezés, ami gyakorlatilag lenullázza ezt a választ is, így nem jutottam előrébb.
Mondhatnám én is " Egyébként komolyan tolod..."
Nézzünk egy példát: Ha 100000 Ft helyett véletlenül csak 98000 áll rendelkezésre a PayPal számlámon miután leütöttem egy terméket, akkor mi történik? Tételezzük fel, elszámoltam magam, vagy nem néztem meg a számlát előtte, mert a család más tagja is leütött valamit ebayon az én regisztrációmmal..Van ugye egy alapszabály, hogy meg kell vegyem a terméket, amit leütök. A kérdés lényege, hogy van-e valami szabály, ami kimondja, hogy pótolhatom a fedezethiányt x napig? Kaphatok-e esetleg egy negatív besorolást, eladótól, bárhonnan, ami megnehezíti a későbbi vásárlásaimat, amit nem szeretnék. Nem gondolnám, hogy hülyeségeket kérdezek. Mi több olyan is előfordulhat, hogy egyáltalán nincs pénz a számlámon, de a termékből csak egy van és én azt le akarom ütni, mielőtt másé lenne, majd azután intézkedek, csak az átutalást illetően. (Tudom csatolhatom a kártyám a PayPalhoz, de én utalgatós maradnék egyenlőre, így családon belül is limitálható a költekezés.)
Kérlek tiszteld meg fórumtársaidat a türelmeddel és ha övön alulinak találod a kérdéseimet, vagy nem érted, amit kérdezek, akkor inkább ne válaszolj. Lehet, hogy tegnap este zavarosabban fogalmaztam, mert fáradt voltam, de a lényeget egy kis odafigyeléssel ki lehet szűrni.
Köszönöm. -
radi8tor
MODERÁTOR
Ja igen az más tészta. Azzal lehet akár 3 napot is csúszni.
Viszont vannak olyan buy it now-os termékek, amit csak azonnali fizetéssel lehet leütni. -
radi8tor
MODERÁTOR
Persze, de te 1 napos ráhagyást írtál. Vagy azt nem erre értetted?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Miből gondolod? Rendes kártyás vásárlásnak minősül, amit azonnal zárol a számláról. Ha nincs rajta fedezet, akkor meghiúsul a tranzakció.
-
parkr
őstag
Automatic payment method - vagyis a paypalhez csatolt kártyáról fogják levonni a megadott időszakban
és igen, ez az eladásaid után fizetendő. -
bl4ze
veterán
Miért neked kéne? A címzett fizeti a vámot ha kell majd az USA oldalon.
-
bl4ze
veterán
Ja, úgy értem.
Korrekt a főnök ha egy USA csomag "belefér"
Vámáru nyilatkozatot kell töltsél, eleve csodálom a GLS futár elvitte nélküle amikor a címzett USA
-
bl4ze
veterán
Kimenő áruhoz kell a vámaru nyilatkozatot : mi van benne, mekkora érték stb.
Miért GLS-sel küldöd az USA-ba ? Ez meglepett...
-
tboy93
nagyúr
WTF? Nálunk (magyarországon) úgy szokás, hogy ha valamit vámolni kell akkor kiküldenek egy levelet a címzetthez és ha ő ki óhajtja fizetni a vámköltséget akkor megkapja a csomagot, ha nem, akkor megy vissza a feladónak.
-
bl4ze
veterán
Mikor adtad fel és kifelé a GLS kért vámkezeléshez tartalmat, értéket ?
Mennyi idő telt el, tracking mit mutat ? ?
Megnézted ? -
tboy93
nagyúr
Ez esetben a vevőnek kell állnia a vám költségét, neked szerintem max arról kell nyilatkoznod hogy mi van a csomagban (de lehet arról sem).
-
Gergosz2
veterán
Gondolom ott is van bizonyos értékhatár felett vám és lehet erről értesítettek.
-
fardem
tag
igen, megkérdezik az eladót mi a helyzet.
egy hét után ha nem jön meg a dolog vagy az eladó nem ad érdemleges választ , akkor lehet escalation-t kérni. utána döntenek az ügyről az ebaynél, hogy visszakapod-e a pénzt..
-
tamas1985
tag
Azt nem tudom milyen következményekkel járna a dolog, de a legjobb megoldás az amit a végén írtál.
-
M@Db0Y
senior tag
Szerintem próbáld meg ebayen keresztül lebonyolítani valamilyen módon... biztonságosabb..... kizárás ilyesmi nem hiszem hogy lenne de ha átver akkor nehezebb ügyed van mintha ebayen keresztül ment volna a dolog.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szerintem vidd lejjebb az árat, ha megadja, akkor megkapja eBay-en keresztül. Ezzel csak te járhatsz rosszabbul a jutalék miatt, de így a tiszta, esetleg ő sem tud bepróbálkozni (mai világban erre is gondolni kell).
-
tamas1985
tag
ok, tényleg szép darab.
Sok sikert hozzá, majd írd meg hogy sikerült. -
SUPREME7
őstag
De durva
Még várj vele vagy 10-15 évet és akkor már tényleg egy vagyont kapsz érte ha lesznek még olyan elvetemültek akik ilyet keresnek 
-
tamas1985
tag
Azért ara számolj hogy tőled szerintem kevesebbért fogják elvinni mint egy amcsitól vagy angoltól.
Nem tudom hogy a tied ilyene de az árat látod.
Szóval az egy dolog hogy 300 ért hirdetnek valamit ha nem ad érte senki annyit.
Én a helyedben hagynám a minimálárat, és vigyék amannyiért viszik, ha nem adtál pénzt érte.
Meg talán kicsit nagyobb lesz az érdeklődés iránta ha 1$ról indul. -
radi8tor
MODERÁTOR
Akkor induljon 160-ról.

-
hidroponi
tag
nagyon minimalis ertelme van a minimalarnak (max. akkor ha lovesed sincs kb. mennyit is erhet a cucc es nem akarod elkotyavetyelni). tedd fel annyiert licitre amit minimum kapni szeretnel erte es kesz.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Van minimáláras aukció eBayen is, de ritkán használják.
Miért nem indítod onnan az aukciót, ami megéri neked? -
LÁZ
addikt
saját tapasztalat, hogy 10-ből 5-6 esetben magyar vonalon még meg is sértődnek, ha rá mer kérdezni az ember, hogy mi a helyzet, úgy, hogy semmi értesítés sem történik az esetleges késéről....
-
Dzsana
senior tag
Nem, egyáltalán nem felhasználó barát. Elég hülye szöveg, hogy ezt miattunk csinálták. Ez ellenünk van. Szerintem el fognak veszíteni egy csomó ügyfelet. Nem tudom, hogy maga az e-bay egy cég-e, vagy külön gazdálkodó egységek, de ha igen, akkor majd elgondolkodnak, ha lecsökken a hirdetők száma. Valószínűleg vasárnap már én is az angolra töltök fel, és akkor nekik megy a bevétel is.
-
Dzsana
senior tag
Hát igen, ez itt a probléma! Valamiért nem listázza a nemzetközi oldal.
TESCO te hol találtál ennyit, melyik oldalon?
-
albinolynx
senior tag
Licites aukció esetén ahogy írtad. Arányokra szerintem figyelj, nehogy túl közel legyen a licites ár az 500$-hoz. Illetve jól néz ki kereső listában, ha 1$-ról indul...
Akit érdekel megkérdezi, mennyi a tényleges pk - neki leírod, hogy miért annyi. -
albinolynx
senior tag
Trükkösen, ahogy bzsolt99 önzetlen segítséggel leírta nekem! Köszönöm itt is!
Postaköltséggel tudsz operálni (természetesen csak az első érvényes licit érkezéséig).
Beállítottam a postaköltséget, mint egy minimálárat és a termék árát pedig egy jónak vélt intervallumra állítottam 1 - XXX$-ig. Tudjanak viaskodni, ha szeretnének. "Buy it now" opciót el kell felejteni.Ha érdekes a terméked, akkor záporoznak majd a kérdések - ott pedig leírod/leírtam, hogy miért ilyen nagy a pk., összesen mi az a minimum amennyiért meg tudja venni.
-
albinolynx
senior tag
Várjál, én akarom beszedni a pénzt! Vagy csak rosszul értelek?
Request money fül - ott kellene "create a new invoice"?
Hogyan "párosítom" ezt az ebay-jel? -
radi8tor
MODERÁTOR
Ne foglalkozz vele, jelentve.
-
moonguru
őstag
Te tudod...
Én 30 és 40 $ postaköltséget állítottam be az első eladásomnál
-
bzsolt99
tag
A kulcsa a dolognak a postaköltséget felemeled.Mivel a postaköltég után is fizetni kell ugye az ebaynak és annak úgy tudom nincs korlátja így 1 dollárral és mondjuk 500 dollár feletti postaköltséggel meghirdeted a terméket.
-
wwhy
veterán
OK, akkor indítom a PP-n is

Azaz indítanám, de nem engedi, mondván, h az ebay-en már el van indítva
-
randras
veterán
Elnézést hogy segíteni akartam!

-
Drbonci
aktív tag
Én rendeltem jópárszor amerikából cuccot 130-150e-ért és átjött mindig . Akkora volt mint kb.2 telefondoboz .
-
Bodz
nagyúr
Imádkozol, mást nem tehetsz. Bár egy nem túl nagy dobozban lévő telefon nem valószínű, hogy fennakad a vámon, DE volt már példa az ellenkezőjére is. Futár, EMS kerülendő.
-
randras
veterán
Úgy hogy az európai unió határain belülről rendeled.
-
Silent77
veterán
Elég olcsó volt, gondoltam kipróbálni jó lesz.
Az USB venti pedig kedvesemnek lett volna.
Furcsa, de épp mikor kiderült, hogy rossz a bill akkor gondoltam rá, hogy a venti is majd gyorsan megadja magát.
Kimentem a szobából, mire visszajöttem csak sípolt.
-
Winner_hun
félisten
Nálam nem az aláírás oldalán (hátoldal) van a kód hanem a kártya elején.
-
törölt tag
Mekkora plusz költség egyébként a tracking n?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Sajnos ilyenkor a vevőnek ad igazat PayPal. Saját érdekedből legalább ajánlottan érdemes feladni a csomagot, aminek a szelvényét aztán bescannelve el tudod küldeni PayPal-nak reklamáció esetén.
-
Abysmal
aktív tag
Nincs azzal baj, nekem csak a szűrés az ami eléggé hiányos. Ha lehetne szűrni őket, akkor csak nyugodtan, sok jó dolog jön onnan olcsón. Én azt utálom nagyon, mikor megadom a szűrés feltételeinél, hogy szállítson M.o.-ra, és mikor megnézném a szállítás költségeit, akkor kiírja, hogy hozzánk nem szállít, de a kereső kiadta nekem, mert úgy állította be az eladó, hogy mindenhová szállít, aztán a kivételeknél felsorolva majdnem egész világ, kivéve az USA és esetleg Kanada, tehát csak erre a 2 helyre szállít. Amúgy az lenne még jó, hogy ha alatta mindig kiírná a szállítás díját, nem csak akkor, ha a legolcsóbb+szállításra rendezem a termékeket. Meggyorsítaná a keresést. Az is idegesítő, mikor pl: telefonhoz alkatrészt keresek, de a szarul beállított kínai termékek miatt egy csomó tok és képernyővédő fólia jön elő, hiába szűröm az alkatrészekre a keresést.
Amúgy én még nem adtam el semmit az eBayen, de ez az 500$-os korlát úgy tudom, hogy mindenkinél fennáll, viszont azt hallottam, hogy ki tudod kikerülni, ha az ár többi részét a szállításba rakod be.
-
randras
veterán
Jó megfigyelés!

-
faresz5
aktív tag
egyszerű trükk: írjál 500 dollár árat és 200dollár szállítást pl.
-
salesboy
tag
Ja és ezek a számok elég jók, tehát ez is megnyugtató.

-
salesboy
tag
Szerintem rendben lesz. Lehet, hogy már csak jövőre jön meg. Biztos nem olvassa a leveleit és azért nem válaszolt.
-
Winner_hun
félisten
Nem. Első körben csak vitát indítasz (dispute) ahol ha nem tudod visszaszerezni a pénzt akkor az escalate to claim linkre kell majd ráböknöd. Ezt a vitánál fogod megtalálni. Ekkor már a PayPal emberei fogják vizsgálni az ügyet, ha kell nekik valami akkor szólnak. Ha nem kell semmi akkor majd kapsz egy e-mailt hogy visszakapod-e a pénzed vagy sem.
-
Tomate
veterán
Nekem Angliából így ünnepek alatt az általában 1 hetes cuccok most 10 nap alatt jöttek meg. Neked ráadásul még belecsúszott a karácsony is. Szerintem január első hetére várd.
-
Winner_hun
félisten
Resoluton Center / View Open Cases / Dispute a Transaction / Item dispute
-
salesboy
tag
Honnan vetted?
Ne legyél türelmetlen még egy csomó időd van. Ha 100%-os a Feedback-je, akkor nem fog cserben hagyni. Hány eladásból 100%-os?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Pénzeknél szokták írni. Olyan állapotban van, mint mikor kihozták a gyárból.
-
Zirowe
nagyúr
Tökéletes/megkímélt állapot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Gazdaság, jog
- eBay
- (kiemelt téma)
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amazon Kindle
- Babszem kamerarendszer kerül az iPhone 18 Pro előlapjára
- Építő/felújító topik
- Powerbank topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- Sony FDR-AX53 videókamera
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/