Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz mackosajt #25881 üzenetére
Én minden eladót jegyzek, az "üzleti titok" mappámban vannak
Nem kis pénz, idő míg vkivel el lehet jutni arra a szintre hogy ilyeneket lépjen, vagy akár bayen kívüli megegyezéssel lehessen tőle biztonsággal vásárolni. Ezt az ösvényt sztem tapossa ki magának mindenki, nekem se más taposta._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz mackosajt #25883 üzenetére
Amiből mindenki kiindulhat, olyantól vegyen akinek 99.x % az értékelése és van több ezer eladása. Nyilván nem olyantól kell megvenni a nexus7-et aki 150$-ért árulja és van 50 értékelése. Nem olyan bonyolult ez.
Nagyon jó értékelési rendszer van ott, gyanítom a ph pirosazás nyomába se ér. Legfőképp azért, mert ott kötelező az értékelés, itt meg nem. Ha minden adás-vételre kaptam volna értékelést nekem is 4 számjegyű lenne, nem 3
Az meg evidens, ha én árulok dolgokat nem fogom kiadni a forrást senki két szép szeméért..még egy szőke bögyösnek se Ez nem a szomszéd tehene, sztem savanyú a szőlő jobban illik ide_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz mackosajt #25886 üzenetére
Nem félek senkitől de nem vagyok a magam ellensége Bármilyen közérdekű infot adok itt mint bárki. De hogy kitől érdemes vásárolni azt mindenki döntse el maga. Személyes tapasztalat, tablet vásárlás. Nem bay, webshop. Ajánlotta mindenki, én is ajánlottam mindenkinek. Aztán rendeltem onnan, persze hogy egyből beszoptam Pénzemet sikerült visszavenni, angolom is fejlődött, ennyit a "tuti" tippekről.
Aki a 99.x % ellenére belefut gebaszba, az kipróbálja milyen az open case, azt is el kell kezdeni előbb v utóbb sajnos. Én csak nemrég kezdtem, kezdő tippeket itt megadták, de eladókat senkitől nem kaptam. Azt meg egy szóval se mondtam, hogy te ne indíts el kezdeményezést ilyen téren. De megmondom az eredményt mi fog kijönni. Csupa olyan eladó aki úgy 97%-tól felfele van több ezer v 10k értékeléssel. 99.9%-osnál is becsúszhat hiba, meg ott a posta tényező is. Ha venni akarok valamit megnézem a legjobb ajánlatokat, azután az értékelés %-át, a számukat és a fennmaradó 1-2 eladóval felveszem a kapcsolatot. Aztán amelyik jobb kommunikációban attól vásárolok. Igazából nagy bajom még nem volt._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz mackosajt #25889 üzenetére
Igazából ez is olyan, hogy kaptam tippeket 1-2 konkrét TP alkatrészre a TP topikban. Tuti is volt, amíg nem kerestem másik eladókat. Akkor mindjárt kiderültek nem tutik, meg az idők változnak. Persze megértem amit mondasz. De ezt te magad is elindíthatod. Ha modkerben engedik akkor az adott eladót mindig be kell linkelni, ők majd moddolják a #1-et. Vagy csinál valaki egy weboldalt és szerkeszti folyamatosan. Én már úgy vagyok vele, bármit is akarok venni, legyen az 1xi tétel is akár a közelgő karácsony alkalmából, inkább megkeresem magam kitől vegyek. Aztán ha nem jön össze max magamat okolhatom, mást nem
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
faki_
senior tag
válasz mackosajt #56749 üzenetére
Valószínűleg belefutottál egy elég gyakori eladói trükkbe, feltesznek egy aukcióba többféle hasonló dolgot vagy egyet, de különböző pl. telefontípushoz való tokot (szín, méret, akármi...). A listában előrébb kerülnek, ha árra keresel, mert a legolcsóbb cucc ára látszik. Amikor kiválasztod a neked megfelelőt, akkor ugrik fel a tényleges árra.
-
mackosajt
addikt
-
mackosajt
addikt
válasz mackosajt #56756 üzenetére
Közben reagált az ebay:
"Dear Nevem helye,
I hope you are doing well today!
Thank you for contacting eBay Customer Service. My name is Levy and I understand that you are worried because you are getting an error every time you try to pay for an item that have purchased. I would surely feel the same if I were in your situation. This is definitely something that I can help you further with.
László, I have carefully reviewed your account and I have found out that you are talking about the item Ez itt a kérdéses cucc helye. I was also able to verify the error that you are getting every time you try to pay for the item. I have found out that the reason why you are getting an error when you tried to pay for it is because there is a problem with the seller’s Paypal account which is preventing them from accepting payments at this time.
The best thing that you can do in situations like this is to contact the seller and inform them about this. That way, they can resolve the problem with their Paypal account. I do see that you have already done this. Good job!
Nevem helye , if in case the seller will be uncooperative, I would highly advise that you just ask them to cancel the transaction and look for another item. This is because I do not want you to waste your precious time in dealing with the seller. I am also positive that with the variety of items available on the site, you can find better deals from other sellers whom you will not have problems paying.
If the seller will not cancel, just leave the transaction as is. If in any case the seller will open an Unpaid Item case, just wait for it to close. Once the case closes, get back to us and we will surely appeal to have the Unpaid Item record to be removed from your account.
I've had the chance to take a look at your Feedback profile and I see those comments from your sellers about your prompt payments and great communication and I'd like to commend you for these excellent traits. These are what we always encourage among our members, so thank you for maintaining them. Keep it up!
I am confident that this information will be helpful with your concern on an error that you are getting in paying for an item Nevem helye.
Thank you for choosing eBay! We value your business.
You have a very nice week! Take care Nevem helye.
I wish you all the best in life!"
Röviden, tömören:
Próbáljam meg felvenni a kapcsolatot az eladóval (amit szerintük is nagyon helyesen, már megtettem), és ha nem oldja meg a problémát a paypal accountjával (mert az övével van valami gebasz), akkor kérjem a törlését a vásárlásnak.
Ha ezt sem tenné meg, akkor ha az eladó nyitna ügyet a kifizetetlenség miatt, nyugodtan várjam meg a lezárását, és kérjem a törlést a supporttól, mivel látják, hogy mindig egyből ki szoktam fizetni mindent, illetve itt a levelük is.Szóval most várok az eladóra.
Így se jártam még. Úgy már igen, hogy nem ért ide a cucc, és kérni szerettem volna az eladót, hogy küldje újra, de ő inkább refundolt.
Jah, és hogy ne legyen egyszerű az élet, perpill is van épp egy meg nem érkező cuccról ügy. Nem tudom, mi lelte a lelkes kínaiakat, de manapság lusták lettek?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
bambanya
csendes tag
válasz mackosajt #56761 üzenetére
Nem vásároltál már véletlenül ettől az eladótól előző nap?
Csak mert nálam is volt már hasonló eset, hogy nem engedett a PP fizetni (a pontos hibaüzenetre nem emlékszem, de valami ilyesmi volt).
Rákérdeztem az eladóra, hogy mi van a PP-jával, azt válaszolta, semmi probléma nincs vele, más tudott nála fizetni.
Megpróbáltam másnap fizetni (24 órán túl), akkor már engedte, nem volt gond.
Ezt eljátszottam ugyanezzel az eladóval jópárszor, utána már automatikusan 1 nap múlva fizettem, sikeresen.
Nem tudom ez milyen beállítás, de ilyen is volt. -
agroman
senior tag
válasz mackosajt #57632 üzenetére
mivel eroszakkal sem a vevo sem az elado nem kenyszeritheto semmire, akarmi lehet.
meg az is hogy eladja neked es postazza vagy elall tole.
lehet csak lusta volt es az elso alapertelmezett dolgot fogadta el.
probald ki, bajod nemigen szarmazhat belole.vagy keress masnal aki biztosan szallit ide.
------
-
Topikgazda
válasz mackosajt #58845 üzenetére
Ha ezt látod Will ship to Hungary. Read item description or contact seller for shipping options
Akkor lehet kérni, de ha erre nem reagál akkor, annyi.
Ez esetben meg lehet próbálkozni, de ....May not ship to Hungary - Read item description or contact seller for shipping options.Egyik esetben sem tudod kényszeríteni, hogy válaszoljon.
-
Topikgazda
válasz mackosajt #58848 üzenetére
Szerinted az mennyivel jobb hogy megegyeztünk, megnyertem a licitet, de nem készíti el a számlát amire beírná a szállítási költséget, így már az eBay is küldte a figyelmeztetést, hogy fizessem ki, de nem tudom, mert nincs számla, és mivel nem "szállít" Magyarországra fizetni sem lehet, január 28-óta könyörgöm neki.
-
havri1
félisten
válasz mackosajt #58955 üzenetére
Nagyban attól függ, mi a termék, és a vámon ezt kiszedik e vagy sem.
Nem dicsőség tudom, de nekem eddig semmit se fogtak meg eddig.
Kamera, pc alkatrész, Raspberry Pi2, stbstb. Vegyes a felhozatal.
Telefonok, Tabletek, objektívek, fényképezők, egyértelműen 22 US$ érték felettieket csuklóból kiszednek. Ennek ellenére kollégám 2 telefonja is átjött.(#58958) HollyBoni: Átvilágítás alkalmával azért nagyon sok anyagot meg tudnak különböztetni. Pl reptér, fogkrém, vagy robbanóanyag, stb..
[ Szerkesztve ]
havri
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Túra és kirándulás topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Most az Apple iPadOS-t ellenőrzi az EU
- Motoros topic
- Call of Duty: Black Ops 6 - Alig másfél hét múlva indul az első szezon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest