Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
faki_
senior tag
válasz bitpork #48413 üzenetére
Az ebay.co.uk oldalon tudsz választani a bal oldalon, az "Item location" résznél:
- UK Only
- European Union
- WorldwideDe itt elérhető az "Advanced search" oldalon is, a .com-on nem láttam ilyet.
-
faki_
senior tag
válasz vadasz70 #50126 üzenetére
Keresés után a lista tetején van egy "Follow this search" felirat, arra kattintva elmenti azt. Ha nem veszed ki a jelölést, a .com oldalon az e-mail küldés is alapból be van állítva, a többin fordítva, csak akkor van értesítés, a külön jelölöd. Az elmentett kereséseket a "My eBay > Followed Search" alatt megnézheted, szerkesztheted, törölheted.
-
faki_
senior tag
válasz #54715584 #50152 üzenetére
1. Igen.
2. Igen.
3-4. Aktuális ártól függ, nincs plusz költség. Ahol láttam ilyet, inkább csak a vételár kb. 30%-ának tűnt, el tudom képzelni, hogy van kiskapu a szállítási díj kihagyására az adózás szempontjából.
5. Általában a legvégén szokott felmenni az ár a reális környékére. Nem hiszem, hogy lenne határ, sok értelme nem lenne. A "Make offer"-nél láttam valami ilyesmit, de lehet, hogy csak egyedi beállítás volt az eladó részéről.
6. Szerintem ez nem az aukció fajtájától függ.
7. Nem valószínű, a részletes keresésben kell szétnézni! -
faki_
senior tag
válasz looser #50680 üzenetére
A saját országbeli honlapon van kosár, de nem tudom, hogy ez általános-e?
-
faki_
senior tag
válasz Winner_hun #51667 üzenetére
Egy angoltól ezt kaptam:
"hi i only post abroad through ebay shipping and they give you a price when you win thank you" -
faki_
senior tag
-
faki_
senior tag
Ha valaki képben van Angliából Magyarországra történő postai, ill. futár díjakról, kérem ajánljon nekem olcsóbb lehetőséget! Egy legfeljebb 1-1,5 kg-os csomagra adott 33 GBP árat az eladó (nyomkövetéssel, biztosítva), de nem zárkózik el mástól, ő is kicsit soknak találja. Értéknek nem tudom, mit adott meg, mert aukció, ami még nem zárult le, 40 GBP körülire saccolom.
Kaptam már 12-15 GBP körüli szállítási díjjal hasonló csomagot, de nem emlékszem, hogy az volt-e biztosítva és milyen céggel jött? Lehet, hogy a biztosítás dobja meg ennyire vagy az mindenképpen van?
-
faki_
senior tag
Én már több aukcióról lemondtam a PayPal hiánya miatt, jellemzően a németeknél, de van egy lehetőség a banki költség kikerülésére, még nem próbáltam ki:
TransferWise -
faki_
senior tag
válasz DjKoxi #52835 üzenetére
Nem szállít Magyarországra és ez egy aukció, ami ~4 nap múlva jár le, a valós árat akkor fogod látni! Itt megvehető fix áron.
-
faki_
senior tag
Sziasztok!
Mennyit ildomos várni egy Németországból érkező csomagra? Elméletileg két hete adta fel, a várható érkezés későbbi időpontja is több mint egy héttel elmúlt. Kétszer kerestem azóta, hogy megtudjam mivel küldte, ill. kértem track számot. Egyikre sem válaszolt, most nincs eladó áruja sem. Közel 300 értékeléses, 100%-os eladó, aki több mint 10 éve regisztrált. A kb. ugyanakkor eladott más, kisebb értékű dolgaira már kapott pozitív értékelést, de persze nem tudom, azok hova mentek? Mivel eddig minden megjött a németektől max. 4 munkanapon belül és egyébként is nagy értékű a cucc, kezdek aggódni, de vele sem szeretnék kicseszni.
A helyzetet kicsit bonyolítja, hogy nem volt beállítva Magyarországra szállítás, kérdésre vállalta, de nem tudom, hogy mivel küldi és a számlánál elírta a postaköltséget, viszont a különbözetet is PayPal-lal fizettem. Ott beírtam az üzenet tárgyába és magába az üzenetbe is, hogy miért küldöm. Ilyen esetben a különbözet esetleges visszafizetését a PayPal oldalán kérjem?
-
faki_
senior tag
válasz havri1 #54561 üzenetére
Gondoltam erre, csak mivel kellene már a cucc és a visszafizetés után vennék mástól, máshol, akkor értelemszerűen nem fog emez kelleni. Ha meg nem veszem át, visszamegy neki, olyan mintha én szívatnám meg. Ezért vívódok még, hogy van-e reális esély megkapni, de bosszant, hogy nem is válaszol, utána se tudok nézni...
-
faki_
senior tag
válasz havri1 #54563 üzenetére
Nincs, ezért a bizonytalanság.
polcsy1
Kösz, még adok neki pár nap esélyt!Molk
Itthon is vannak gyűjtők, érdemes lehet meghirdetni. Ha nem is kapod meg az eBay-es árat, de nincs utólagos reklamáció, problémák, kizárod az ügyeskedőket. A költségei miatt, meg amiket néha olvasok, rábeszélni se tudnának, hogy eBay-en adjak el valamit... -
faki_
senior tag
Ez feltehetőleg egy Nikon 5700-hoz való alkatrész. Úgy rémlik, a Fujinál egyben van a házzal, egyszerűbb egy CCD vagy egyéb hibás gépet venni 2-3e Ft-ért és még akkor is nagy macera átépíteni. Házi praktikákkal szokták orvosolni: facsavar, postásgumi, tépőzár, állványmenetbe csavart akármi és hasonló kreatív megoldások.
-
faki_
senior tag
válasz MineFox54 #54740 üzenetére
Apróhirdetés, mostanában nem néztem, de régebben elég sok szenzorhibásat árultak.
Esetleg eBay, de ott a posta miatt nem biztos, hogy megéri.
-
faki_
senior tag
válasz indigo #56606 üzenetére
Szívesen!
Vissza kellett keresnem egy régi hozzászólásomban, mert úgy el van dugva, hogy nem találtam újra. Egyszer beállítottam és el is feledkeztem róla. Kártya van hozzákapcsolva, mindig bankos váltással. Véletlenül beugrott egy 5 Ft-os egyenleg a PayPal-ra és állandóan onnan akart fizetni, visszaállítva sajátjára a váltást (mert egyenleg és kártya egyidejű fizetésével nem engedte a saját bankost...). Levásároltam egy kis összegnél, hogy ne zaklasson vele, erre fixre visszaállította PP váltásra. Ügyes.
-
faki_
senior tag
válasz mackosajt #56749 üzenetére
Valószínűleg belefutottál egy elég gyakori eladói trükkbe, feltesznek egy aukcióba többféle hasonló dolgot vagy egyet, de különböző pl. telefontípushoz való tokot (szín, méret, akármi...). A listában előrébb kerülnek, ha árra keresel, mert a legolcsóbb cucc ára látszik. Amikor kiválasztod a neked megfelelőt, akkor ugrik fel a tényleges árra.
-
faki_
senior tag
válasz DJ. Ru$y #57109 üzenetére
Inkább a Purchase history.
-
faki_
senior tag
válasz DJ. Ru$y #59028 üzenetére
Egy kérdés felmerült bennem a konkrét árunál: mire vonatkozik az ott leírt "Import Charges"? Láttam aukciókat, ahol jelezték is, hogy ez a költség az aktuális licittől függ, így logikus. Itt is van, ha nem is jelentős különbség az induló ár és a villámár között. Lehet tévedek, de szerintem itt az induló árra értendő "Import Charges" van feltüntetve és magasabb licitnél, villámárnál ez akár több is lehet kicsivel. Vagy tévedek?
-
faki_
senior tag
válasz Constantin #60612 üzenetére
Németországból jönne, így pluszba csak a postaköltség adódik, ha elküldi ide (ezt érdemes előre tisztázni). Viszont licitálós és van rejtett minimálár, ami általában a reálisnál magasabb szokott lenni.
-
faki_
senior tag
Nálam is többször rapszodikusan működött a napokban, az egyébként bankos váltásra beállított nem OTP-s MasterCard hitelkártyára a PayPal váltást adta. Ha visszaállítottam, nem engedett vele fizetni. Ugyanezt eljátszotta Visa webes kártyával többször is, majd később engedte mindkettőt.
-
faki_
senior tag
válasz DJ Diablo #61732 üzenetére
Ilyesmit csinál nekem is egy ideje, a saját bankos váltást választva általában kártyahibát ír ki. Frissítettem már a kártya beállításait, beírtam újra a CVC kódot, volt, hogy megjavult, majd újra kezdte. Nem vagyok lelkes konteó hívő, de teljesen az az érzésem, hogy nem véletlen, csak a PayPal váltást választva nincs probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest