Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
UK-ból mennyi idő szokott lenni kb míg ideér a csomag?
-
Speeedfire
félisten
válasz Speeedfire #13936 üzenetére
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
netseft
aktív tag
válasz Speeedfire #13955 üzenetére
Termék: úgy látom azonosak specifikáció alapján, árban sincsen nagy eltérés postával (~100 Ft).
Eladó: értékelések száma és százalékos értéke, valamint az eladott darabszám is hasonló, érdemes megnézni milyen visszajelzést írtak azok, akik már vásároltak ebből a konkrét termékből.
Szállítási idő: azt mondanám, hogy az USA talán gyorsabb, de mivel ezt kis borítékban kapod majd szerintem, Taiwan-ból is hamar ideérhet. USA-ból vannak extra szolgáltatások szállításnál amivel gyorsabban ideér, ha nagyon sürgős.
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
HXY
addikt
Egy közel 200e Ft-os műszaki cikket ajánlott így rendelni Angliából?
Jól gondolom, hogy 3-4 nap alatt megkapom?Royal Mail Int. Signed For £11.00
-
-=Vacsek=-
senior tag
Hi!
Tudtok ajánlani viszonylag olcsó dombornyomottas kártyát? Olyan kéne amit fent tudok tartani, de nincs önálló keresetem!
-
FireShadow
senior tag
válasz -=Vacsek=- #13961 üzenetére
Külföldi forex brókereknél van payoneer mastercard az egyik legjobb. Legyél 18 éves minimum. És tartsd a pénzed devizában.
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
asbi_
tag
válasz -=Vacsek=- #13961 üzenetére
Ööö, ezt miért eBay topicban?
Én az Ersténél vagyok, ott évi 4 ezer a Visa Classic kártya, de nem létszükséglet a dombornyomott, mert OTP-nél a Junior számlához adott Visa Electront is tudod használni PayPales fizetésnél. (És az ráadásul ingyen is van.)
-
Rommel6600
őstag
Én is az ersténél vagyok diákszámlás (legyél 26 évesnél fiatalabb és legyen diákod) és ingyen vezetnek számlát, van netbank, és ingyen adnak visa electront ami már az újabb fajta (azaz van rajta CVV2 kód vagy mi) így neten is lehet vele vásárolni! így nem szükséges külön dombornyomottat igényelni, de van olyanom is, annak évi 4k a díja!
[ Szerkesztve ]
-
asbi_
tag
válasz Rommel6600 #13965 üzenetére
Ugyanígy diákszámlám van, csak a számla nyitásakor Maestro-t igényeltem, aztán néztem, hogy hoppá ez nem működik így.. 1800 forintba került volna "elhagyni", plussz 1800 a másik kártyatípus. Első évben így nem nagy a különbözet, amúgy meg 4-et megér, mert azért elő szokott fordulni, hogy külföldön járok és arra külön kötni hasonló biztosítást drágább lenne, mint az éves díj..
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz Rommel6600 #13965 üzenetére
Nekem otp junior mastercard-om van az nem jó mi?
-
törölt tag
válasz -=Vacsek=- #13967 üzenetére
Az a diákigazolványos? Mert az jó
-
dudikpal
senior tag
válasz -=Vacsek=- #13969 üzenetére
Miután fizettél vele.
-
-=Vacsek=-
senior tag
Az lehetséges hogy ezt a telót csak ebay-en keresztül lehet megvenni? Úgy értem hogy rákerestem a cég oldalán de ott nem találtam ezt a terméket! Lehet hogy haza tudnám hozatni ingyen de az bonyolultabb ha ott még meg kéne rendelni angliába külön címre stb..
-
dudikpal
senior tag
válasz -=Vacsek=- #13971 üzenetére
Nem kizárt.
Én jártam már úgy, hogy az ebayen olcsóbb volt a cucc, mint az eladó webshopjában. Soxor.
Mikor meg rákérdezek h wtf, jön a levél h szóri javítja az árat stb, osszán csak drágább a cucc mint ebayen... -
Winner_hun
titán
eBay-en egy idő után törlődnek az üzenetek?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
dzsozefo
aktív tag
Ezzel a problémával találkozott valaki?
Szerettem volna megindítani a resolve problem opciót és ez fogadott.
We're sorry there's a problem with your purchase.You have 45 days after you buy an item to open a case.Unfortunately, the deadline to contact us about a problem with this item was Apr-14, 2011.You can try to work out this problem by contacting the seller.
Sale date: 02/27/11
37 hétköznapban eltelt idő, egyébként 49. De miért a 49 számolja, amikor érkezésnél nekem is a hétköznapokat kell számolgatni?!
-
ToBeY
nagyúr
válasz Winner_hun #13974 üzenetére
Csak tegnap adta postára az szép.Mit csinált múlt hét szerdától,megvárta míg elmegy az összes?
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz Winner_hun #13978 üzenetére
Végülis van benne lokiga,hogy nem szaladgál mindennap postára,csak a hétnek egy bizonyos napján.Mind1 lényeg hogy postán van már.
-
Speeedfire
félisten
Mennyi lehet egy bubis levelet elküldeni angliába? Nem találok ilyen díjkalkulátort.
Úgy néz ki az egyik cucc hibás ami jött.[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
tjb007
nagyúr
válasz Speeedfire #13980 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #13973 üzenetére
Igen, de nem tudom mennyi idő lehet, nálam van 2010 ápr. 25.-i üzenet is. Talán 1 év.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
dany27
őstag
Üdv!
Nem rég rendeltem két dolgot is Amerikából, a postázási mód ugyan az mind2-nél. Csak annyi a különbség hogy az egyiket 4 nappal később adták fel mint a másikat. És az a furcsa helyzet állt elő hogy azért ide előbb amelyiket később adták fel. Nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, gondoltam majd megjön a másik is. Ez volt csütörtökön, ma kedd van és még mindig nincs itt a másik. Szerintetek megjön még vagy valaki szájon vágta?
Előre is köszi!
-
dudikpal
senior tag
válasz Winner_hun #13985 üzenetére
Tegnap az utolsó üzenet 2010 ápr 19-i dátummal szerepelt, ma meg már 2010 ápr 20-i volt az utolsó.
Ezek szerint 1 év lesz az. -
hito
nagyúr
Sziasztok!
Angliából először rendeltem csomagot, Kínából már sokszor és USA-ból is. Van esetleg tapasztalat, hogy mostanság kb. mennyi idő alatt érkeznek meg a csomagok? Ahogy olvasgattam 4nap a rekord. Ez van szállításnál írva: Royal Mail International Signed-for.
Köszi!
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
zs0ti
csendes tag
No ma megérkezett a levél,így 10nap után, Paypal számlát kértek,el is lett küldve mailben.
Innentől mennyi idő kb míg megérkezik hozzám a csomag? -
hito
nagyúr
Köszi Kedd 13órakor fizettem, 15órakor jött a mail, hogy köszönik az utalást és postára adták (electronic_world - 192032 feedback) a csomagot. Elég esélytelen, hogy péntekre megjöjjön szerintem, pedig jó lenne, mert hétfő munkaszüneti nap
-
hito
nagyúr
válasz Speeedfire #13993 üzenetére
Köszi Türelmes fajta vagy, nekem már vérben forognának a szemeim
-
Speeedfire
félisten
-
Winner_hun
titán
Jófajta fordítás...
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
asbi_
tag
Kínában valamit nagyon jól csinálnak.. Ugye eleve az 1 dolláros, ingyenes postázásos dolgok érdekesek. Lassan itt belföldön több a posta, ott esetleg van valami állami támogatás erre?
A másik: 31$-ért rendelt cuccon 42$-nyi bélyeg van. Maguknak nyomtatják otthon? -
murdock25
tag
Jól látom ebben a TARIC rendszerben, hogy pl. a merevlemezek, illetve SSD-k vámmentesek? Ez azt jelenti, hogy csak ÁFA köteles, ha pl. USA-ból rendelek egyet?
Viszont az ÁFA mentesség határát honnan tudhatom meg? -
kejfel
tag
sziasztok!
most regeltem paypalra. hallottam olyat, hogy össze lehet fűzni valahogy a bankkártyámal és így nem kell utalgatni feszt a pénzt, hanem egyből a bankszámlámról veszi le. Erről valami bővebb felvilágosítást/leírást hol találok?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Alapfelhasználásra tökéletesen alkalmas 4 magos HP laptop
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest