Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
hogy vannak most az EU-n kívüli vámok? Bele vannak kalkulálva, vagy még nincsenek? Ebay-ről vennék vennék valamit, amit kínából árulnak.
Ali, temu és társainál tudom hogy nincs vám. Még 50e körül se. -
Speeedfire
félisten
Erre mennyi vám, áfa jönne? Esetleg lehet ezt valahol olcsóbban kifogni? [link]
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Végül -10$-al kevesebbért odaadta.

-
Speeedfire
félisten
Köszi srácok.

Amúgy az a fura, hogy amazon-on még nem látom a terméket. Pedig onnan akartam volna megvenni.
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
ez mennyibe fájna, ha MO-ra rendelném? Ezt írja a kosár. Ebben most benne van az áfa+vám is?
Ha jól értem, akkor igen."This amount includes applicable customs duties, taxes, brokerage and other fees. This amount is subject to change until you make payment. If you reside in an EU member state besides UK, import VAT on this purchase is not recoverable. For additional information, see the Global Shipping Programme terms and conditions"
Item (1) US $130.00
Postage US $21.70
Import charges US $32.15
Order total US $183.85 -
Speeedfire
félisten
Ha UK-ből rendelném ezt, akkor várható egyéb költség? Vám tudom, hogy nincs még (brexit) rá.
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
ebay-en beszélgettem az egyik eladóval és email címemre küldött volna nekem plusz infót, képeket. Erre mikor el akartam küldeni az ebay kivágott és azt írta, hogy 7 napig nem küldhetek üzeneteket, mert kapcsolattartási adatokat adtam meg. WTF?! -
Speeedfire
félisten
Vennék ebay-ről 4pin-es droidos telefonhoz headset kábelt, de nem találok. Csak kábel kellene füles nem. Valaki nem találkozott ilyennel?

-
Speeedfire
félisten
Kicsi off.
Akarok egy fogyasztásmérőt venni, de nem tudom hogy keressek rá. Tippek?
-
-
Speeedfire
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem tudom sehogysem benyomni tövig a kis micro sd-t. Így meg nem ismeri fel...
Nem tudom mi van vele... -
Speeedfire
félisten
Van egy ilyen kártyaolvasóm. Egy bajom van vele, hogy nem tudom használni. Nem jövök rá, hogy kell használni. Remélem más is rendelt ilyet és rájött.

-
Speeedfire
félisten
A múltkor volt egy dispute a dealextream-től, de nem tudom mit kellene még tenni. Van egy kis fül meg minden, de merre tovább? A dealextreamtől kaptam is utána egy levelet egyből.
A pénz viszont még mindig nem jött meg.

Aki jártas ebben priviben megkereshetne, hátha gyorsabb lenne.

-
Speeedfire
félisten
válasz
mclaren777
üzenetére
Winner_hun szokott ilyeneket intézni azt tudom, de lehet közelebb is találsz valakit.

wwenigma: Más is írta már, hogy gyors. Nekem az előző rendelésemet csak 1 hónap múlva adták fel...ezért is érkezett meg 2 hónap alatt.
Lehet, hogy csak én vagyok ennyire szerencsétlen ezzel....mindenesetre maradok a sima ebay mellett inkább, abban még nem csalódtam eddig. -
Speeedfire
félisten
A múltkor rendeltem egy microsd kártyát. usa és tajvan között vacilláltam. Nem tudtam, honnan rendeljem meg, végül is usa lett belőle. Erre ma jött meg a csomag és mi van rajta???
Tajvan-ból jött.

Vicc!

wwenigma: Eddig akárhonnan rendeltem nem volt még ilyen gondom....csak náluk.
Akkor most velem van a gond? A múltkor is 2 hónapig tartott kihozni 2 akksit, ezalatt ebayről, ugyanúgy kínából megjött 2 csomag is, amiket jóval később rendeltem... -
Speeedfire
félisten
44. napja nem kaptam meg a dealextreamtől a cuccot. Szépen visszavontam a zsetont (dispute), 2x rendeltem mind a 2x megszivatott. Ebay-el eddig még nem volt gond. Visszaadom a pénzt haveromnak aztán ha megjön a cucc, akkor majd lesz vele valami. De többet soha nem rendelek a deal-ről...
A tracking is átváltozott:
-
Speeedfire
félisten
válasz
slippy
üzenetére
Náluk azt írja, hogy már fel van adva....
Order: 03185YY2 placed on 3/18/2011 11:28:36 AM
Status:
(of current
shipment) On 3/24/2011:
Shipped
see all processing steps
Latest Shipment:
by Tracked Air Mail
RT087365639HKNem értem én ezt, de csak a deal sz@rakodik nálam, más nem. Ebay-ről egyből küldik és megjön bőven 1 hónapon belül. Itt meg még fel sem lett adva a repülőre, elvileg a kínai postán van még...
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Erre senki sem tud mondani valami okosat?

Vagy kinek kellene szólni? Dealextreamtől jönne.
-
Speeedfire
félisten
Mennyi lehet egy bubis levelet elküldeni angliába? Nem találok ilyen díjkalkulátort.

Úgy néz ki az egyik cucc hibás ami jött.

-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
-
Speeedfire
félisten
Üdv!
Ha egy termék törötten jön meg akkor mi a teendő? Nem egy nagy összegű a termék, csak így kellemetlen...
-
Speeedfire
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem akartak megvárakoztatni
Ezen jót mosolyogtam.

-
Speeedfire
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nemrég kaptam még egy levelet a DX-től, akkor nem is értettem miért adnak fel 2 csomagot. Szóval küldik, csak nem tudom, hogy miért 2 részletben.

Annak a kódját linkeltem fentebb.
1 hónap múlva adták postára... -
Speeedfire
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem nyitottam ki, mert nem magamnak rendeltem. Miért kérded?
Ha fontos akkor felbontom.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
01.15-én rendeltem 2 akksit tőlük.
Az egyik ma (02.28) jött meg a másik meg még én sem tudom hol van, az érdekes, hogy egyszerre vettem meg egy "csomagban".
Azért ez kicsit felháborító szerintem.
Aznap amikor rendeltem az ebayről is rendeltem egy usb hubot, az rá 2 hétre már itt volt.
Számomra ez most kicsit csalódás... -
Speeedfire
félisten
Van egy tracking number amire nem ad választ sem a posta.hu.
RT085701338HK -
Speeedfire
félisten
Közben találtam egy másik illetőt aki szintén nyomott áron adja és szállít felénk is.

[link] -
Speeedfire
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Áhh!
Akkor nem mostanában ér ide ha még mindig ott dekkol.
Köszi, azt nem is tudtam, hogy a posta.hu oldalon is megtudom nézni.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mondjuk 01.25-én rendeltem és 02.12-én lett feladva. A szomorú, hogy nem magamnak rendeltem hanem barátom idős munkatársának aki nem ért az online dolgokhoz...
A durva, hogy nyomon követni sem tudom mert nem ír semmi hasznosat a HK post oldala.
A t.number: RT084997115HK -
Speeedfire
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
A hsz írása előtt már írtam neki. Majd kiderül, hogy mi van. Amúgy érdekes, mert a dku-5 kábelre szinte mindegyiknél azt írta, hogy nincs ilyen opció....

slippy: Eddig mindig globalról rendeltem, még nem volt gond. Pl most nemrég 2 hét alatt jött meg a csomag.
-
Speeedfire
félisten
Akarok venni egy terméket és azt írja, hogy worldwide. Ha ki akarom választani, hogy MO akkor meg azt írja, hogy nincs lehetőség változtatni....
[link] -
Speeedfire
félisten
Kis érdekesség. Ugyan attól a személytől vásároltam 2 terméket. 1-iket 12-én, 2-at 14-én. Amit 14-én vettem azt már hétfőn feladta, amit 12-én azt csak ma.

-
Speeedfire
félisten
A 3.-án rendelt raid kártya ma jött meg, nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan ide érne. A csomag rendben van, 1 apró gond van (a hozzá adott mini cd, eltört), de gondolom ez a posta miatt lehetett. A raid kártya és a sata kábel rendben van.
Kérdésem az lenne, hogyan tudok neki csillagot adni?
Szerk.: Adtam neki pozitiv feedback-et.
-
Speeedfire
félisten
Kár h ezek a dolgok nem legálisak itthon, pedig jó móka lenne.

-
Speeedfire
félisten
válasz
Yushchenko
üzenetére
Már megrendelte késő...

Engem az sem zavar ennyi pénzért ha az egyik port nem működik.
Hát jah, mire mindenki rápakolja a maga kis hasznát...
-
Speeedfire
félisten
Erre a termékre mennyi lehet a vám/adó? A magyar árakhoz képest eléggé nyomott áron van postával együtt is.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Dave46
üzenetére
Ezt a vám és adó dolgot hol lehet meglesni, hogy van-e rá vagy sem? Főként ez érdekelne.

Yushchenko: Akkor ilyen webkamerás dolgokat nem rendelek.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Yushchenko
üzenetére
Konkrét cél még nincs, csak később. Egyelőre csak érdeklődök, hogy miként megy ez.
-
Speeedfire
félisten
Üdv!
Kérdésem az lenne h honnan érdemes venni cuccokat? Megbízható-e a rendszer? Kell-e vámot fizetni és ha igen mennyit? Eddig még nem foglalkoztam ilyennel.
Szabi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)