Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- A KOReader ebook olvasó program
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
válasz Winner_hun #13697 üzenetére
Igen, ezzel szépen fel tudja verni az árat! Ha viszont az uccsó pillanatban (vége előtt 3 másodperccel) tenné rá amit gondol, már nem lenne ideje az ellenségnek túllicitálni!
Fontosabb dolgoknál mi az auctionsniper.com-ot használjuk (3 alkalom ingyenes!), ami gyakorlatilag licitál helyetted az utolsó pillanatban. Ha már kevés lenne az ajánlatod nem teszi rá, azt nem is számítja fel, csak a nyertes aukciókat számolja! Ha már elfogytak az ingyenes lehetőségek utána sem vészes az ára, szerintem nagyobb összegek és fontos dolgok esetén a használata mindenképp megéri. -
Winner_hun
titán
válasz Rommel6600 #13701 üzenetére
És ha a másik is előre megteszi azt az árat amit ajánl érte akkor ugyan ott vagy... vagy szerinted mindenki mindig az utolsó mp-ben vacakol a licitálással?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Rommel6600
őstag
válasz Winner_hun #13702 üzenetére
8 éve ebayezek, nem magyarázkodok, majd egyszer te is rájössz
-
Winner_hun
titán
válasz Rommel6600 #13703 üzenetére
Ezt a marhaságot úgyse tudod nekem meg/bemagyarázni
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Xero
nagyúr
válasz dany27 #13693 üzenetére
Nekem is most jött egy cuccom HK-ból. Hétfő reggel óta a vám előtt van. Értéke 84 dollár.
Valószínűleg kisebb érték van feltüntetve és giftezve is van.
Én nem tartom kizártnak, hogy feltorlódtak a dolgok.
Ezen kívül van még 3 csomagom ebből kettő egy héttel hamarabb lett feladva. Ezeken nincs tracking, de még se hírük se hamvuk. Mondjuk ezeket a vám nem buzerálhatja, mert össz értékük nincs 15 dollár. -
hitman,
őstag
Hétfőn elfaxoltam a számlát a vámoláshoz és azóta semmi.
Honnan tudjam hogy biztos megkapták e és hogy el is fogadják?
Érdemes lenne odatelefonálnom és érdeklődnöm utána?Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
Xero
nagyúr
válasz dany27 #13707 üzenetére
Én még nem aggódom. A HK postnál is 5 napot szüttyögtek mire beregisztrálták a csomagot és gépre pakolták. Az már jobban zavar, hogy a 7 nappal hamarabb shippelt kis 2 dolláros csomagomnak se híre se hamva. Volt már rá példa, hogy a postás lehúzott ezt azt (kisebb elektronikai cikk, kp borítékban), szóval, ha megint elkezdenek dézsmálni a nyakukra lépek.
Szerencse, hogy a trackelt cuccal nem tudnak trükközni. Egyből megvan ki húzta be.[ Szerkesztve ]
-
hitman,
őstag
válasz varga.balazs #13709 üzenetére
Hát értem!
Csak kezd elfogyni a türelmem én próbálok rugalmas lenni fizetném a költségeket egyből küldtem a számlát, jó lenne valami visszajelzés hogy nem potyára várok.
Kezdek igazat adni azoknak akik elhagyják ezt az országot...Mivel debreceni vagyok és nem éri meg felmenni érte ezért akartam postán, jövőhéten lehet megy ismerősöm és le tudná hozni de ha meg elfogatták a számlát és már lehet úton van ide akkor meg potyára küldeném a csomagért.
[ Szerkesztve ]
Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
RZozo
aktív tag
Érdeklődöm, hogy tud-e valaki olyan megbízható személyt vagy céget, aki a német ebay-ről tudna nekem licitálni egy termékre és német címen át tudja venni, majd nekem elküldeni.
Természetesen megfizetném a terméket, a szállítást és a fáradozását.
Nincs ebay és paypal regisztrációm, tapasztalatom. Sajnos egy termék csak a német ebay-en felllelhető, amire szükségem lenne, és ahogy néztem, csak Németo-ba szállítanak. -
Taru
tag
Na, a nagykeres csomagom megjött így fele gondom megoldódott (nem tudom ők, hogy adják fel HK posttal a cuccot de mindig ideér, max késik, most pl sokat, de meg van ).
Viszont a másik, ami mellesleg biztosított csomag lenne, még mindig sehol, pedig lassan 60 napja várom. És persze 1 csomag még mindig nincs meg december óta (bár szerintem annak lőttek ).
[ Szerkesztve ]
-
FuckeR19
senior tag
Ma én is kaptam 4 már elveszettnek hitt csomagot. Hogy tudom a visszautalt pénz elküldeni ismét az eladónak?
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Rommel6600
őstag
"a trackelt cuccal nem tudnak trükközni"
Aha, persze... Ezt gondolod te!
Fogalmad sincs, hogy aFerihegyiLiszt Ferenci fekete lyukakba mik és hogy tűnnek el...
Pár éve kitűzőket rendeltem (a brit madárvédelmi egyesülettől) és ugyanilyen analógia mentén direkt megkértem az angol csajt aki az ügyemet intézte, hogy signed for-ként adja fel! Így is lett feladva, hozta is kb. egy hét múlva a postás, egy zacsiban(!) volt benne a boríték, olyan szöveggel hogy kiszakadt...
Napersze... Vastag borítékban volt, pukkanós fóliával bélelve, és a kitűzők eléggé kidomborították. Gondolom azt hitték a ferihegyi suttyók, hogy vmi értékes lehet, de pofára eshettek amikor felbontották mert mégis ki a francnak kéne 15db cinegemadaras kitűző?! "Hál Istennek" emiatt nem is hiányzott belőle egy sem. Mindenesetre a szakadásnak a borítékon már a helye is elég gyanús volt, azóta értékes dolgot magyarországra vagy nem a királyi postával küldetek, vagy kizárólag értékbiztosítással! Ezt ajánlom mindenki másnak is aki jót akar!Kb két hete (ha jól emlékszem 13-án adta fel) rendeltem Hongkongból egy laptop töltőt, az is lassan jöhetne már, mi ez amit itt emlegettek a vámmal kapcsolatban? Az összesen kb 3000Ft szóval bőven vámmentes, de tuti, hogy gift-ként jön (eddig csak úgy kaptam kínából csomagot ) azzal nem kéne, hogy pöcsöljenek.
Vagy mégis, most szívat a hivatal? -
velvet7
tag
No, megérkezett a csomagom amit 21-én rendeltem (március természetesen).
USA-ból jött, igaz trackingba csak annyi látszik hogy "Item accepted", de az lehet azért mert ez egy Small Flat Rate Box. A vámosoknak szerintem még esélyük se volt kinyitni, mert én is 30 percet tököltem vele, annyira körbe volt ragasztva, de ahogy láttam nem is próbálkoztak.De elég érdekes, hogy elvileg simán bennhagyhatta volna a postás a postaládába ha nem veszik át, nem is csodálkozom. Egy 50ezer forintos cucc a postaládába, őrizetlenül... Bár felénk (szerencsére) nem szokás a lopás.
[ Szerkesztve ]
-
Taru
tag
válasz FuckeR19 #13713 üzenetére
Megnézed anno hova utaltad a pénzt paypalon, és küldesz neki pénzt (nem tudom, hogy ez minden paypal accountnál is +pénzbe kerül vagy csak sima mezei paypalnál, de nálam volt rá +0.34 dollár, de nekem megérte).
Vagy, ebayen kérj tőle számlát, hogy megérkezett mégis az x termék és kifizetnéd neki, de nem tudod így küldeni a pénzt.
-
dany27
őstag
válasz FuckeR19 #13713 üzenetére
Ha még látod az ebay accodnál a won/purcashed részben akkor ott most az van h nincs fizetve. Ott kitudod választani hogy fizetés és akkor kitudod fizetni megint paypalal úgy mintha vásárolnál. Én is így csináltam legutóbb!
Pontosan nem tudom milyen néven van ott, de ott van valahol a leave feedback mellett![ Szerkesztve ]
-
Zozzant
addikt
válasz Rommel6600 #13714 üzenetére
A március 1-es és a február 17-es! rendelés jött meg tegnap, még várhatsz szerintem.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
dany27
őstag
Nekem 3napja van vám elé állítva egy 85dolláros peca cuccom! (orsó)
Nem rég, kb 1 hónapja jött cuccom HK-ból, kb 2-3hét alatt itt volt!(Sima posta volt semmi extra)
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
"azóta értékes dolgot magyarországra vagy nem a királyi postával küldetek, vagy kizárólag értékbiztosítással! Ezt ajánlom mindenki másnak is aki jót akar!"
Halkan megjegyezném, hogy nekem elvileg pont most kavart el a DPD egy csomagot, ami Németországból jött volna, csak mire ideért megváltozott a címzett és a cím. Igaz, még tisztázás alatt a dolog, de egyelőre olyan érzés, mintha vettem volna ajándékba egy számomra ismeretlen embernek egy ~100 Euro-s terméket. Szóval most várok, meg tépem a hajam...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok,
most fitzetnék ebayből navigálva paypallal ésnézem, hogy teljesen puritán lett a paypal...
Ez most valami újdonság?
Nem hackerek csinálták, ugye?
Elég nyominak tűnik, meg fapadosnak és nem is látom, hogy mennyi forintba fog fájni.... -
8nemesis8
veterán
Pont lejárt a mod idő...:S
Látom hasznos egy opció, már csak az a gond, hogy itt nem tudok megadni külön shipping értéket.Semmi nem volt megadva, hogy fizetéskor ebayen belül meg tudom adni, de itt sajnos nem látom hogyan is lehetne.
Erre vajon van megoldás, vagy túl sokat akarok?
Senkinek nincs tapasztalata az új puritán felületű paypal fizetés résszel?
-
-
Tomate
veterán
Tudom nem ebay, de feltenném a kérdést mert ez a topic pörög rendesen legalább és sokan vagyunk
Szóval Amazon szállít Magyarországra?
-
dany27
őstag
válasz 8nemesis8 #13728 üzenetére
Mindenképp jobban jársz ha azt választod hogy a paypal az adott valutában terhelje meg a számládat és majd a bankod váltja át! A PP rémes árfolyamokon szokta áttolni.
Még anno mikor elkezdtem PP-zni nekem is ő váltotta, de engem is felvilágosítottak hogy jobb ha a bank vált! Am közép valuta árfolyamon számolj, azt hiszem ők is azzal számolnak. De a lényeg az hogy jobb árfolyamon mint a PP! -
wwhy
veterán
-
dany27
őstag
Vámkezelték a cuccomat végre valahára. (3 nap után!)
Csak megindul akkor már mindenkinek! -
törölt tag
válasz ntomka #13737 üzenetére
Sziasztok!
Ha egy termékhez szeretnék kötni 2 dolcsis biztositást (hogy regisztráltan küldjék) azt hogyan tudom megtenni? Beszélni kell az eladóval?
Láttam olyat hogy ezt a "biztosítást" külön tételként árulják. Ezt hogyan tudom egybe fizetni a kiválasztott termékkel?
Rendeltem már E-bayről de ilyen biztosítást még nem kértem.
Köszönöm a segítséget
-
Xero
nagyúr
válasz dany27 #13736 üzenetére
Az enyémet is!
2011.03.30 10:24Budapest 1005
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
szerk: Mostmár erősen gyanakszom, hogy csak fel vannak torlódva a cuccok, és azt is gyanítom, hogy hiába adták ki a HK postának 1 héttel hamarabb a másik két csomagomat. Egy gép volt MO-ra közvetlenül az időszakban, így egyszerre jönnek. Remélem.. azért már írtam, hogy túl van a 14 munkanapon.
[ Szerkesztve ]
-
Rommel6600
őstag
válasz Real_Necro #13720 üzenetére
Azt itthon nem a királyi posta szállítja ki?
Lehet rosszul emlékszem, de mintha egyszer németből rendeltem volna valamit amit DPD-vel küldtek és meglepődve tapasztaltam, hogy a ződ autó hozta ki."Németországból jött volna, csak mire ideért megváltozott a címzett és a cím"
És egyezett a kettő? Úgyértem egy valós személy címére ment ki a csomag? Mert az elég csücskös
Múltkor futár hozza nekem a csomagot, veszem át, mondja, hogy személyi kell. Jajj had ne menjek má vissza érte. [körülnéz] Oké akkor 242422JE lesz a személyid sorszáma, oké? Persze mondom. De ugye te vagy a címzett? Igen. Ennyi volt az authentikálás
-
Real_Necro
veterán
Gyerekek, az én csomagom egy ph!-s fórumtársnál lehet, akinek Winner segített a rendelésben. Szóval Sajószentpéteriek jelentkezését várom. Köszi előre is.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #13746 üzenetére
Megvan a csomagom. Sikeresen célba ért másnál. Szóval most az elszállítást kellene megoldani Miskolcról Budapestre.
-
törölt tag
Sziasztok!
Erste-s netkártyát belehet regisztrálni a paypalnál? Mert nem akarja levonni a 400Ft-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest