Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#107590) BalanceR válasza lacafaca (#107585) üzenetére


BalanceR
addikt

Köszönjük.
Kedves nézőink! Lacafaca heti hangulatkeltő, magábanmérgelődö , háttérinfó nélküli de habzó szájjal hazugságot, összeesküvést kiabáló, de semmit nem mondó, vagy bizonyító videóját láthatták, az úr Only Fans csatornáján, ami természetesen egy bármilyen tény, vagy hitelesség ellenőrzést mellőző, trash videómegosztón került publikálásra. :W

"meddig terveztek antitesttel a véretekben létezni"?
- Ameddig a többség át nem esik (a vakcináknak köszönhetően) nagy részt enyhe tünetekkel, nem rommá terhelve a hórházakat. Onnantól kezdve már a sejtes immunitás elegendő lehet arra, ami most a vakcina vált ki:
Első körös alapvédelem.
Így szelídül "influenza szintűvé" a covid idővel. Lesz majd lehetőség évente a vírus-szezonban covid oltásra a jövőben is, csakúgy, mint most a flu esetében, de azt már csak az erősen veszélyeztetettek részére lesz feltétlenül fontos. Ráadásul kombinált oltások a kettőt egyben is el fogják tudni intézni.
Kb jövő ilyenkorra datálható.

Szomorú korszak lesz az majd neked barátom, kereshetsz mást amit lehet "jobbantudni" , "énmegmondtamozni", hozzáértés nélkül beleszólni, meg amibe bele lehet képzelődni fantáziálni , magyarázni a háttérhatalmat, a szabadkőműveseket, meg az árnyékkormányt.

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.