Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -conrad-

addikt

válasz Iginotus #21325 üzenetére

Húha húha..

DnD-re rá is van írva, hogy nagy aggro-t termel, ha azzal kezd valaki akkor a tank nem fogja szeretni, mivel nem egyszerű aoe tankolni packokat, ha valaki egyből nagyaggrós aoe spellel kezd.
    Pestilence ugye a viszonylag kicsi sebzése mellett a disease-ket copyzza tovább, így eleve halott ötlet azzal kezdeni, amíg nincs fenn a 2 dot.
    Blood boil a targeteken lévő disease-eket robbantja be, azaz megint csak felesleges mert a rotádat követve egyetlen egy darab dot sem lesz még rajta, ergo semmit nem csinál.
    Amit több mob esetén értemes:

Plague strike - Icy touch - Pestilence !!! mindenképpen plague strike az első, ugye az unholy talent miatt /ebon plague/ !! aztán vagy blood boil, vagy mehet le a dnd, amíg a dotok fenn vannak addig scourge strike(glyhet használva még a dotokat is visszateszi, nem kell frissítgetni)és rune strike akár macroval is amit írtam, ha sok runic power marad akkor meg death coil, amikor pedig termelődik blood rune, akkor mehet a blood boil megint vagy a dnd ha lejárt.

-annihilationt nem kell kirakni az obliterate miatt egyáltalán unholy dps-nek, üssön helyette scourge strike-ot
    -rune strike a legnagyobbat ütő hit-ek egyike, nem lehet kivédeni sem, szóval ha aktív mindenképpen menjen el
    -plague strike az első minden unholy-nak ami felkerül mint dot, csak utána icy touch
    -bone armor dps talenten is folyton legyen fenn a +2% dps miatt

más:
    Egy kis plusz a shadow papoknak ha aoe pack van, és van a csapatban DK vagy neadj' DK a tank: kezdjetek mindig a tank targetén devouring plauge-vel. :) Nem tudom, hogy a mechanizmus így lett-e kitalálva, vagy bug, mindenesetre -mivel diseasenek számít- a pestilence továbbmásolja minden mobra a devouring plague-et is úgy, mintha a DK saját dotja lenne. :) nem rossz egy aoe packon 6-8 mobon egyszerre fennlévő dot. :)
    (azért írtam, hogy azzal kezdjetek, mert a DK elsőre tuti felrakja a dotokat és akkor pestilence-el, így előbb beér a SP spell mint a pestilence. )

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés