- Fórumok
- PC játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- (kiemelt téma)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:19 Téma összefoglaló
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
Eddig jól működött a showtooltip, de most nem hozza fel mouseoverre a(z aktív) skilleket.
Változtattak valamit?
Ilyen egyszerűbbeket használok:
/showtooltip
/cast [known:Tempest] Tempest; Chain Lightning/showtooltip
/castsequence [nochanneling] reset=25) Earth Shock, Earthquake -
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
Healbotról váltottam clique addonra, sokkal kényelmesebb, hogy nincs külön raidframe vagy partyframe hanem tudom használni az eredetit.
Az egyedüli problémám, hogy a blizzes buff/debuff tracking méreteit nem tudom állítani. Jó lenne ha nagyobbak lennének az ikonok.
Esetleg van olyan addon ami ráteszi és nem mellé? Partyban mellette trackelni még ok lenne de raiden nem.
Ha druiddal healelek pl akkor jó lenne trackelni ki milyen hotot kapott már
de shamannal is jó lenne ha jobban látnám.
Akár a partyframe-t is lecserélem ha kell de nem szeretnék külön healer partyframet mint a healbotban van.
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
a castsquence macro még használható? Arra gondoltam, hogy az earth shock - earthquake spelleket bemakróznám, hogy egyik után a másikat tolja el ugyanarra a gombra, és álljon vissza egy idő után (ami az echoes of the great sundering talent lejárati ideje lenne)
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
félig off topic lesz, remélem tudtok segíteni benne.a következő gépem van:
AMD Ryzen 5 3600x 6-Core 3,8GHz
16 GB RAM
Radeon RX 590 Series 1590MHz - 8GB VramEddig 90 FPS volt nekem open world a game 4k-ban de raiden meg jött a 20fps... meg is lett az eredménye, rossz voltam (nem csak emiatt de hozzátett).
Szeretnék upgrade-et a gépen procit és videokártyát és van pár opció.
Videokari:
Sapphire Radeon RX 7600 XT 16GB Pulse Gaming OC (145k)
vagy pedig
ASUS GeForce RTX 4060 Ti 8GB Dual OC Edition (170k)Nekem az AMD a szimpatikusabb, az Nvidia csak 8GB és drágább is.
Elég lenne ez az AMD? 4K-ban menjen már szépen a raid is....Proci pedig:
AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz Socket AM4 (45k)
vagy pedig:
AMD Ryzen 7 5800X3D 3.4GHz Socket AM4 (140k)A második sokkal drágább és nem tudom, hogy szükség van-e rá vagy sem.
Persze szánok rá, hogy később is jó legyen a gép, csak feleslegesen nem akarok rá "túlkölteni". -
-conrad-
addikt
Sziasztok.
az új, profession panelen equippelhető itemek használata mellett még van értelme használni olyan horgászbotot, amit a fegyver helyére lehet tenni? Érdemes lenne kiszedni valamit, ad hozzá a skillhez? -
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy ki lehet kapcsolni azt valahol, hogy a sztoriban haladva a párbeszédek-monológok egy szövegdobozban jelenjenek meg középen? Nagyon zavaró, instant x-elem ki...
Illetve nem tudjátok, ez elérhető már jelenleg?
Enchanted Gilded Harbinger CrestLe akarok gyártani magamnak egy neck-et de ezt nem találtam még AH-ban, elvileg enchanter tudja..
-
-conrad-
addikt
Nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan szokott lenni ha új race jön be? Az Earthen elérhető lesz race-change-ra az elejétől? Nagyon zavar a kecskelábú draenei, erre viszont átváltanám.

-
-conrad-
addikt
Bastion of Twilight-re szoktak invelni 8-10 embert (1 tank, 2-3 heal, többi dps) a loot az group looton marad, és a bejáratnál leverik a trash-t amiből best in slot cuccok esnek mik bind on equip-esek ergo eladhatóak (ranged, staff, shoulder, stb) ezek 3k-20k között mennek el az AH-ban. Viszonylag jól esik, nekem volt, hogy egy este 4 item is kijött belőle. Folyamatosan lehet tolni, bemész trash, kimész reset, repeat.
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Szia. Én most jöttem vissza ~10 év után, újra beszippantotta a game.
Elég hc-n toltuk anno, heti 5-6 este raid vagy insta farm volt, ezért is volt nehéz anno amikor csak a casualabb content maradt meg (nekem is kevesebb időm lett és a guildben is "felnőtt" a társaság), így ki is offoltam.
Most a cata classic-ban kezdtem - kollégák csaltak vissza - de ott is max 2 hét volt, mire lvl1-ről a raidelés nélküli / pug party-s gear meglett és nem sok esélyt láttam a további fejlődésre így a BOE farmból vettem 3-4 wow tokent és átjöttem retailre.Azért vonzóbb mint a classic, mert úgy gondolom a mythic farmra könnyebben találok összeszokott csapatot mint raidre ergo marad benne kihívás de nem annyira kötött mint a raidelés volt.
Én azt tervezem, hogy hamar felhúzom és elkezdek gyorsan gearelődni, hogy bejussak mythicre az "üresjáratban" pedig hunter peteket fogok illetve hosszabb sztori-alapú projektekbe vágok bele (például mint amilyen a Waist of Time belt transmog)
-
-conrad-
addikt
Van esetleg olyan allis guildetek a Ragnaroson ahova beférek? Szintezés early hc-mythic lenne amit keresek. Deep Tranqulity-s voltam (vagyok) de a guild üres.

-
-conrad-
addikt
Erre a professionos kérdésre majd ránéz valaki aki pro, pls?

Illetve van még egy kérdésem: elvileg már mindent lehet transmogolni, de valamiért hiába van meg az item, nem tudok a hunteremre rátenni egy cloth kinézetet pedig nem set item mage-nek vagy hasonló. Mi lehet a gond vele?
Aranasi Shadow-Weaver's Gloves ezt akarom transmogolni a hunterre.Ez azért fura így mert pl wowheaden van sok transmog set, de akkor nem tudom összerakni a javát mert ott sok a cloth-leather-mail mix...
-
-conrad-
addikt
Sztem a controller nem jó mmo-ra. Én ezen rátettem a WASD mozgást a joystick-ra, egyedül az ugrás miatt kényelmetlen mert alapesetben a hüvelykujjammal toltam a space-t de átbindetelm máshová. Így a többi ujjam mindegyik egy spellen/skillen van. Én úgy konfigoltam be, hogy alap sor az single target, alatta pedig az aoe skillek. Azért a hunter nem egy zongorázós kari de nekem kell vagy 20 gomb ehhez is.
-
-conrad-
addikt
A BM huntert pedig a napokban nerfelték le nagyon durván.
Az MM szerintem most ok mythic-ben de csak a tierbonus miatt, ez ugye ki fog esni ha új gear jön szóval bár hunter a mainem de nem hiszem, hogy sokat fog érni a class és vinnék magas kulcsokra? Ugye semmi buffot nem adunk (engedjük el a hunters markot) max pettel tudunk helyettesíteni de akkor meg a dps esik ki, ellenben mondjuk az elemshamannal aki a fasza dps mellé kapott egy jó raidwide buffot is. -
-conrad-
addikt
Sziasztok,
10 év off után megint beszippantott a game.
Készülnék a tww indulásra csak van pár homályzóna nálam, a legnagyobb most a profession-ök körül. Érdemes nekem kimaxolnom a professiont, vagy pedig fel tudom majd venni a tww-st, mert az megint lvl1 fog indulni?
Hunterrel megyek, annak mining+jc-t gondoltam mert bár most skinning + lw, de sztem a bőrökből nem sok goldom lehetne az elején... vagy mi volt a tapasztalat mondjuk dragonflight indulásakor, a skinning az van annyira jó mint pl egy minig vagy herba?Más:
Olyan lehet, hogy a legionban ragadtam amikor Chromie-nél timeshifteltem? Most timeshifted dungeont kell csinálnom a daily miatt de legiont ír, visszahúzni meg nem tudom onnan a karit Chromie-nál hiszen maxos vagyok... -
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Most komolyan curatorra kell taktika?
Faék boss. Ha valakinek problémája van vele próbálja behúzni a jobb alsó sarokba, onnan a jobb oldalon húzzátok felfele, a tank mögött jobb oldalon stackeljetek, ha low a dps és kell még hely a bal oldalon mehettek vissza. Ha stackeltek az addok is EZ lemennek. (mi 2 meele dps-el toltuk végif, ahol necces az medivh, hogy ne robbantsátok egymást, maxrange-ről kell ütni. -
-conrad-
addikt
Hát ezt én azért másképpen látom. Én anno elég sok időt toltam bele wow-ba, serverfirsteket toltunk egy hc klánban stb, azt 2013-ban kiafkoltam. (ezt csak azért írom, mert tapasztalatom az van, dps/healer/tank karakterekkel is) Most, hogy visszatértem DH-val kezdtem el megnézni mi újság van, casualkodok esténként meg hétvégén.
A tankolás jött be a DH-val, de egyáltalán nem problémás, egyszer sem haltam el vele még a classom miatt.
A geaream most sem jó, 855 ilvl-em van mindkét specre, de nem is értem az ilyen 880+-os karazhan grp.okat. Simán letankoltam 850es gearben az egészet úgy, hogy meg sem néztem mi van, csak felraktam a DBM-et azt jónapot, 1 wipe volt rajta, talán az utolsó bosson.
Tegnap megint letoltam, szintén 1 wipe volt, curatoron lol, mert bénáztak a rangedek és telefosták a termet.
Ezt mindegyiket pug csapattal, nem haverokkal akik jól geareltek.
Ugyanígy tolok mythiceket is, nagyon nincs időm rá de pl. mythic +5 simán megy 3 ládára, és pullolok ezerrel ha kell, nem érzem hátrányát a dolognak. (persze ésszel, tudom mikor mit kell tolni meg mikor engedhetem meg magamnak, hogy előremenjek)
Van olyan boss, (pl. EoA kukac) amit konkrétan heal nélkül tudok tartani, amíg a többieket healeli, vagy amikor pl. a healer meghalt a 2. submergekor akkor is simán lement a +5 úgy, hogy elég volt a selfheal.
Gearben nem a critet meg a masteryt erőltetem, hanem agi > versatility > haste > mastery > crit. (tudom, hogy az icy veins mastery-t meg critet javasol dungeonokra
)
(bár igazából pont most kezdtem intenzíven tojni rá, inkább csináltam egy "legnagyobb ilvl" geart mert úgyis azt nézik folyton, azt jólvan, ezzel sincs semmi gondom)Warrior tankom is van, de nekem sokkal jobban bejön ez a mobilisebb DH. Pont emiatt lehet sokkal de sokkal több cuccot kikerülni vele mint másik tankokkal, ilyen mythicekben simán kihealel egy disc priest is úgy, hogy értelmes dmg-t tud tolni mellette.
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
még1 gyors kérdés.
Maradok allin, warriort fogok boostolni. Fury-n vagy Armson érdemes menni vele? PVE + szintezés lenne vele elsősorban, gondolom PVP fegyver lesz. -
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Van arra lehetőség, hogy alli-horda között küldjek át pénzt stb?
Mert nekem egy üres slotom van (töröltem egy karaktert) ragnán, és minden karakterem allis, ha viszont csinálok horda oldalon egy karaktert akkor jó lenne ellátni némi cuccal is.Másik kérdés, hogy nem lesz semmi segítsége a többi karitól, értem itt a profession felhúzásához szükséges anyagokat. Amennyiben csinálok egy 100as karaktert akkor van valami lehetőség, hogy 1-375 vagy 1-500 között felhúzzam a profot nagyra, vagy 110es karival repkedjek kezdőterületeken és keressem a copper ore-t?
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
2013-ban játszottam utoljára, most ismét feltöltöttem az accountomat és nekiálltam kicsit kalandozni. Anno elég hc játékosnak számítottam, így van mindenféle karakterből „raktáron”, bármihez tudnék nyúlni, ezért is kérném ki a véleményeteket. Elsősorban az motivál, hogy tudjak dinamikusan játszani, legyen az PVE vagy PVP tartalom, az online töltött időt szeretném nem a queque képernyőt bambulva nézegetni.
Ebből is adódik a dilemmám: milyen karakterrel menjek tovább? Célszerűnek találnám, hogy egy olyan dps karakterrel menjek tovább aminek van offspece, legyen az tank vagy healer.
Egyikkel sincsen problémám, raideltem anno tankként, healerként és dpsként is (nem az lfr raideken).
Tudom, hogy mit szoktak mondani
, játsszon azzal az ember, amivel szeret, de semmire nem megyek ha tucat-classt választok, ha egyszerűen nincs neki spot akkor nem fogok azzal menni.
Elsősorban a dps/tank classokat nézegettem újra, ebben segíthetnétek, hogy DPS-ként mennyire van sok belőle, ill. tanknak mennyire jó?
Demon hunter. Tetszik a tank spec, a dps spec még annyira nem győzött meg, de azért nem rossz.
Warrior. Tanknak mindig OP volt, szerettem is vele tankolni, ahogy nézem 1 targeten most az arms warrior a jó, fury fene tudja milyen lehet.
Paladin. Jó az az Ashbringer… kb. amiatt tolnám palával.
Death knight. Anno egész elfogadható tank volt, illetve DPS-en is megállta a helyét, nem tudom most mennyire viable.
Druid. Nem akarok megint 4féle geart összeszedni.
Ami miatt kicsit elbizonytalanodtam az az artifact fegyverek bevezetése, illetve az, hogy nincsen fegyver loot a raideken/instákban. Ezzel az a bajom, hogy pl. ha warriort választok, és kiszedem az arms artifact fegyvert neki, akkor tankcuccom nem nagyon lesz, ha meg kiderül, hogy hulladék az arms raidelni (anno azért csak pvp-re volt az igazi) akkor meg vagyok lőve, mert fury sem lesz.
Hogyan van ez most, ha szeretnék offspec fegyvert akkor van craft, vagy kiszedem az offspec artifactot a mainspec kárára, mármint azt húzom helyette?
Most ott járok, hogy bár megvan a kieg, próbálgatom a karaktereket, hogy melyik milyen, nem akarok leragadni még egyiknél sem, mindegyikkel játszom egy pár szintet.
Jó lenne egy olyan mellett elköteleződni, amelyik használható is lesz.
Legutóbb pl. hunterrel raideltem de most nagyon fura lett, survi talent ami nekem tetszik. Csak példa kedvéért, ha ezzel mennék tovább és nem sok helye van raideken mert a survi hunter nem jó dps, akkor nekem nem érte meg.
Remélem nem írtam nagyon összevissza. -
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Hát ha megnézed a patchnotest akkor látod, hogy az arcane "to the ground", a fire is kapott kis nerfet pedig sehol nem volt, a frostot buffolták amit meg nemsokára lehúznak mert nagyon op lesz pvp-ben....

De szerintem azzal játssz amelyik tetszik, azzal tanulj meg jól játszani aztán kész, felesleges mindig rotálni amikor nerfelnek/buffolnak.
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Hát azért a repu köteles valor gearrel elmehetnek a fenébe, nemrég jöttem vissza, tolom a napikat de az, hogy el kell érnem golden lotus reveredet ahhoz, hogy utána mehessek shadopan repuzni ahol végre megvehetem majd a backet pl. az egy vicc... így is napi 1 óra a dailyzés, unalmas mint állat....
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
mivel nemrég tértem vissza így van 1-2 újdonság számomra most, pl. ezek a coinok. Összeszedtem a 90 ezüstöt, lett 3 arany, ellőttem őket azokon a bossokon ahonnan kellene loot (LFR) de csak goldot kaptam.
Mennyire általános dolog ez, ennyire ritkán esnek plusz lootok? Nem sok értelme van így, hogy kapok 28 goldot azt annyi.
Mage-vel tolom, így ha a loottáblát nézem akkor nem kell azzal számolnom, hogy spirites cuccot rollol nekem ugye?
Asszony elemshamannal tolja, van lehetőség arra, hogy amennyiben agisat dob, azt becserélje NPC-nél intesre? (gondolom nincs, de hátha van valami tokenrendszeres megoldás rá)Más:
Petekért solozgatom a régi raideket, 85-ös hunterrel nagyon necces twin emperors? Milyen talenten menjek, mert ugye a hunter az ilyen "mixed", fele a skilljének magic-hoz számít fele fizikai sebzés....talán MM-en kellene tolni? Van még 85-ös SP, rugó meg druid is, ezekkel is megpróbálnám majd, hátha. DK-val nem vagyok biztos, ott is sok a magic alapú damage a physical mellett. -
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
inscription staffot akarok csinálni, de napi 1x lehet csak craftolni az alapanyagot hozzá és kell 20. Van egy questsorozat ami ad 1-1 scroll of wisdom-ot, de egyrészt elég drága (5 harmony ami nagyon fáj, sok idő farmolni) másrészt nem is daily ha jól látom.
Van valami más módja a scroll szerzésének? -
-conrad-
addikt
Sziasztok,
a lootcard petet hogyan kell aktiválni, még mindig booty bayben?
A mage talenteknél lenne még egy kérdésem: noxxic living bombot javasol nether temptest helyett, topguildek mágusai mégsem használják. Gondoltam a temptest a több addra kell, mert robbantáskor nem csak 2 targetet sebez, de akkor meg nem értem, hogy a fire blast glyph miért nincs benn nekik.
Melyiket használjam?Köszi
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Hali,
azt hiszem elcsesztem a játék újraaktiválását.
Feltöltöttem az asszony accountját is meg az enyémet is, mindegyikre aktiváltam a MOP-ot tegnap délután.
Viszont most esik le, hogy úgy kellett volna csinálni, hogy egyiket feltöltöm, SoR a másiknak és úgy feltölteni, nem? :S
Működött volna így? Mit ad most a SoR?Fenébe...
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
nemtudjátok, hogy a beta-ban a battle peteket miért nem tudom dobozolni? 2-3 napja még ment, a patch óta csak elengedni tudom. -.-
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Üdv,
casualkodok a wowban megint, feltettem egy addon packot ami eltolta a chatframe-t lefelé, és kikapcsolás után is ottmarad. Nem csak az ablakokat, az egész frame-t gombostól.
Hogyan tudnám visszavinni az eredeti helyére anélkül, hogy az egész WTF mappát törölném? Én biztos nem állítgatom be újra a Pitbullt, meg a quartzot stb.
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Én úgy csináltam, hogy a petet beálíltottam a sarokba, rálőttem, majd petattack (mikor odaért), mikor meg kiteleportált akkor meg passzívra tettem a petet. Szarakodtam vele sokat. Nem annyira fun az egyedül, inkább vinni kell valakit (meele boss-t meg szar ütni mert vagy bejön range-be vagy ahogy írtad is dobál)
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Én is bármikor odaadnám pandázni az accomat diablo 3 betaért.

Panda nem hat meg, diablo3 kellene, ez az annual pass volt az utóbbi idők legnagyobb fail-je részemről.
- már nem is wowozok, csak fizetnem kell
- sztem mivel a diablo teljes fenn van az accon ezért beta accot sem küldtek
- nem tudom másik bnet accra regelni a diablo-t, pedig egy UK-snak jobban örülnék
- .... mindezt duplán, az asszony accountjával is ez van
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Ha most ezt bevezeti legális keretek között a diabloban(a kereskedést, mielőbb valaki szólna hogy nincs powerlvling RMAH-ban)
Igazából van, mert lehet árulni karaktereket is.
A RMAH nálunk sajna nem fog menni viszont ahol igen, ott arra jó lesz a wowos társadalomnak, hogy pl. összefarmolja a havi wow előfizut vele. -
-conrad-
addikt
Bogarak meg macskafélék jönnek a skillre, igen. A lényeg, hogy nincs rajta a 30 sec cd hanem spammelhető. Poén, hogy duelben a vesztest megölik.

-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
6 évi játék és hc raidelés után úgy, hogy kiegenként váltottam karaktert (pap-druida-rugó-dk-hunter volt a raider karakterem) mondom, hogy nincs igazad. Egy karaktert PVP-gearben max. healert vinnék hc instázni (5 fős), mert a fightok elég rövidek ahhoz, hogy ne legyen oom.
Te tegyük fel, hogy megvan a full pvp seted, és bemész LFR-ezni.
Healerként oom leszel azonnal, nem fogsz bírni egy fightot manával úgy, hogy normális healt toljál ki közben. DPS-ként is a béka valaga alatt leszel, mivel a PVP itemeken resilience van amit nem lehet reforge-olni, amin meg esetleg van haste/crit azt meg le kell szedned mert nem lesz elegendő a hited eltalálni egy bosst raiden. Tankként meg.....
Szóval lehet örülni, hogy húdejó mert magas az ilvl de semmit nem ér. Az a gear PVE-re annyit ér, mintha ZG-ZA gearben lenne a karaktered.
Én egyedül a hunterrel kényszerültem rá arra, hogy felvegyek pvp itemeket raidelés kezdetekor, mert 1-2 napom volt felrántani és raidképes állapotba hozni. Ezt viszont tudták akik felvettek és olyan szinten farm volt a content, hogy minden itemet vihettem ami esett, mert mindenkinek megvolt minden. Szar is volt a dps-em amíg nem volt meg a pve gear. -
-conrad-
addikt
lol, a bloodshield addon beállításait 20 perce túrom, mert amióta feltettem üvöltözik a game...
azt hittem az addon miatt.
Bár ez szerintem nem hiba, hanem ápr. 1 (nagyon-nagyon-nagyon gyenge) poén. -
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Ez így van, nekem a mai napig aktív az AP miatt a wowom bár nem játszom vele, anno vanillában kezdtem, AP-ra meg első nap előfizettem.
Mindezt 2 accounttal, egyikre sem jött beta meghívó (1 millió AP van elvileg, 300k meghívó kiment, szóval ha így hívják be az embereket már legalább az egyik accra kapni kellett volna) -
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Komolyan mondom ennyi sírás helyett inkább elmennél bányászni, prospectelnéd és meglenne a köved meg még goldod is maradna. Soha nem volt anyagi gondom a wowban pedig farmolni nem nagyon szeretek, AH-zni meg nem tudok. Mégis, minden BOE epicet megvettem a karakteremnek, szerverelső voltam anno azon a szerveren cata kijövetelekor ahol a GINO játszik, gondolom ez mond valamit azért.
-
-conrad-
addikt
Milyen karakterrel is játszol?
Mivel a kövek közül az első kettő igenis nagyon jó.
Ha DPS karaktered van akkor a hit nem éppen "offspec", ha spap/balance druid akkor még a spirit is jó hit helyett, ha healer akkor meg szintén jó a spirit.
Egyedül az int/staminás kőnek nem sok értelme van.Amúgy is szükség van ilyen kövek használatára mert a socket bonus sokszor megéri, illetve jobban jársz 1-1 ilyen gemmel a reforge helyett ha hitcapet kell elérni stb.
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
De sajna nekem az sem jó, hogy az új kártyával fizetem utána megint az AP-t. Az van, hogy jelenleg nem tudom garantálni, hogy fizetni fogom a wowot egy évig (ráadásul 2 accon van az AP, mert páromén is.....).
BNET bant viszont nem akarok kapni, mert ha abbahagyom is pár hónap múlva, attól még véglegesen nem akarok búcsút venni, szeretném a jövőben még használni. -
-conrad-
addikt
Ha letiltom a kártyát? Kapok újat, a wowot nem tudja vonni, az acc frozen lesz egy darabig, majd utána még fel tudom tölteni úgy, hogy a diablo kedvezményem elveszik, de ha akarok be tudok logolni és nem kell újra az AP vállalni?
(jobban megéri nekem most, ha megveszem a diablo-t és nem fizetem az AP-t) -
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Tegnap 47k dps-t toltam deathwing fighton - persze ez csak akkor összehasonlítási alap, ha te is voltál már ott, a haste buff miatt eléggé specifikus a fight. worldoflogs/ragnaros/deep tranquility itt nézd meg, Vivianne a hunterem neve.
Én MM-en tolom, ha van kérdésed akkor tedd fel és megpróbálok válaszolni, ill. a többiek is biztos segítenek. SV-t is próbáltam, nekem nem jött be annyira, kevesebbet tudtam tolni de mondjuk egy raidet majd végigmegyek azon a talenten is, mert a target dummy nem mérvadó. Talán majd Ultraxion fighton megnézem jövő héten. -
-conrad-
addikt
Az engi az egyik leghaszontalanabb szakma csak funra jó, abból nem fogsz megélni de nem is lesz "raidszakma" belőle.
-
-conrad-
addikt
Ha kitabolok a wowból akkor minden esetben beragadó ctrl-billentyűt érzékel azóta, hogy ma feltelepítettem a win7 sp1-et... nem tudjátok mi lehet a gond vele?
-
-conrad-
addikt
Ezek az általánosítások megint, lol...
Én meg pont azt vettem észre, hogy a sok vérpisti indított hordát meg az a "gonosz" oldal meg nagyon menő az undead stb.
Én is 30+ vagyok meg a feleségem is, és allyban vagyunk. Sőt, az ismerőseim fele 30+os, illetve az előző guildemben a 80%-a 30+ volt. Szintén ally. -
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Van lehetőség hivatalosan lemondani az annual pass-t, nem tudjátok? Nem arra gondolok, hogy nem fizetem mikor vonni akarja stb., hanem valahogyan hivatalosan lemondani.
-
-conrad-
addikt
Nem sajna az, utálok insta előtt afkolni raid alatt a forgó miatt

Sokat segít az is, ha megvárjátok az utolsó másodpercet és akkor jöttök ki a phase shiftből (vagy mi az) mert az is sok dps.
Írni kell egy ilyen macrot:
/stopcasting
/click ExtraActionButton1 (asszem ez, de lehet extraactionbarbutton?) -
-conrad-
addikt
Mi letoltuk tegnap 25-ben, a dps-lista végén cserélni kellett embereket meg 7 helyett 6 healerrel toltuk, így lement. 524,6k raid dps volt.
10-ben én is úgy tudom, hogy jóval könnyebb a fight, 1 perc maradt még a fightból mikor lement."logok alapján" - milyen logok? worldoflogs még nem megy, legalábbis tegnap néztem és nem volt benne az új content.
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Majd meglátjuk hogyan alakul ez a content. Elég hc raider vagyok és viszonylag új helyen vagyok ahol nem tudom hogyan alakul a raidspotok kérdése. Úgy nem szívesen játszanék, hogy pl. heti 4 raidből csak 1-2-re jussak le vagy folyamatos legyen a bossokon a csere-bere. Volt már részem ilyenben, bár ott inkább a lemorzsolódás volt jellemző és a SW-ben afkolást nagyon hamar meg tudom unni. Tehát ha ilyen helyzet állna fenn akkor a hétvégi tapasztalatokból okulva kipróbálnám a SWTOR-t az új guild utáni kutakodás helyett, de ezt egy évig még nem nagyon tudom megtenni mert kettő game-t nem tudok fizetni. Persze ez nem terv, remélem majd megoldódnak a dolgok és hosszútávon is rendben lesznek (most a 4.2 content végén nem volt gond, nagyon jól fel tudtam gearelődni illetve az officerek is normálisan állnak a dolgokhoz), de a tegnapi raiden már ment a forgás -, csak a mass recruit után 1 spotra vagyunk kb. 4en jelenleg ami nem valami üdítő dolog.
Más kérdés:
MM hunterként érdemes még haste buff alatt aimed shotot tolni vagy az arcane jobb dps? Eddig amennyiben 1,6 alatt volt a casting time akkor arcane shot helyet aimed shot volt a focus burner, most viszont nem tudom.LuckyL:
Persze, hogy ismerem, sőt van több karakter mellett DK-m is, csirketetem mounttal is.
Viszont egyelőre nem a mount alapján választok karaktert

Valami olyasmit hallottam, hogy 5.0-ban a mountok és a petek is közösek lesznek, tehát ha a druidommal 80on kaptam fekete csontsárkány mountot, akkor minden karakternél elérhető lesz - igaz ez?
-
-conrad-
addikt
Na ez a mount az, amit az életben nem fogok használni..
most jelentsék be, hogy diabló3 2013.06.?? és nagyon bánni fogom az annual passt -
-conrad-
addikt
Kicsit fogd vissza magad ha lehet.
1. semmi közöd sincs hozzá, hogy ki hogyan pvp-zik, levelingel stb.
2. bárki bemehet AH-ba és vehet ki cata-s zöldeket 78-79-re, sőt akinek egy csepp esze van az megteszi, mert különben nem lesz elég magas az ilvl-je hogy behívja az insta
3. csak az igazán ostoba emberek hiszik azt, hogy az anyázástól hathatósabbak lesznek az érveik -
-conrad-
addikt
Csak az olyan futó programokat és partíción szereplő dolgokat figyelik amik elterjedtek, így ha csinál magának egy programot arról nem fogják tudni, hogy mit csinál.
(tudok rá példát is, van olyan bot-program amit ismerős írt, nem lett odaadva mindenkinek így csak pár kliensen fut, évek óta megbízható és senki nem bukott még vele)
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Aki cookingot akar húzni az ne felejtse el, hogy pilgrim event alatt kb. 2-3 goldból 0-330 között fel lehet húzni csak vendoros anyaggal-

-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- (kiemelt téma)
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Mikrotik routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Változtattak valamit?

Az MM szerintem most ok mythic-ben de csak a tierbonus miatt, ez ugye ki fog esni ha új gear jön szóval bár hunter a mainem de nem hiszem, hogy sokat fog érni a class és vinnék magas kulcsokra? Ugye semmi buffot nem adunk (engedjük el a hunters markot) max pettel tudunk helyettesíteni de akkor meg a dps esik ki, ellenben mondjuk az elemshamannal aki a fasza dps mellé kapott egy jó raidwide buffot is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)