Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepi79
őstag
Általában a Dotok nem crittelhetnek (kivétel azok, amik azonnali sebzést is okoznak; lásd moonfire, immolate, holy fire, stb.), így a shadow papoknál és az afflockoknál érdemesebb a +dmg maximalizálására törekedni (és kitalentolni a +10% chance to hit-et, ha raidelni akarsz, bár fejlődésre is nagyon hasznos tud lenni)
Ha esetleg disc-el fejlődnél, akkor más lenne a helyzet, akkor én már inkább a +crit-re mennék rá.
mi tegnap meg ZGben voltunk, 14en, vegyesen 57-70 között, előnytelen elosztásban wipe csak panternél volt, mert az a szemét behúzta azokat a mobokat, amiket ügyesen kihagytunk, meg a tigrisnél 1x ki kellett futni, mert a fél banda nem volt ventrin, és persze ált. azok, akik még sose voltak ott, és folyton agyondemidzselték az addokat
egyébként fun volt, hakkarnak már nem mentünk neki, addigra már nagyon késő lett, és csak 9en maradtunk, még rosszabb elosztásban na sebaj, majd most a héten...''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
anulu
félisten
videó elején ott volt, h Maghteridon server
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
szepi79
őstag
anettka is lehetsz
egyébként nekem is az lett volna a tippem, hogy privát szerver. (mondjuk a csatornákat ki lehet kapcsolni)
de egyszerű a megoldás, keressetek rá a warcraftrealms-on a karira (ha még működik), mert az pár hetes csúszásban van mindig, ahhoz képest az armory egy jövőgép. (de talán még akkor is meg kell lennie a historynak, hogyha már letörölte a karit.)''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
Wolverine
félisten
válasz -conrad- #175 üzenetére
Indítsd el a Blizzes downloadert, aztán a Cache mappában (ha minden igaz) keress egy torrent fájlt Azt told be torrentkliensbe és már jön is az adat Utána a letöltött fájlokat másold be a Blizz által megadott mappába, töröld ki a downloader által megcsinált rész fájlt és újra elindítva a BD-t automatikusan update-el is
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
szepi79
őstag
válasz -conrad- #316 üzenetére
vannak instant lövések, pl. stingek, arcan shot, stb. ezeket el lehet lőni ugrás/futás közben. amúgy meg gyakorolni kell, bele lehet jönni. (én lockkal már nagyon profin lövök death coilt )
pola: T3-tól felfelé már nem maga az item esik a bossokból, hanem egy-egy token, amit az NPC-knél be lehet váltani a setitemekre. Erre azért is van szükség, mert T4-5 ből már nem csak egy fajta létezik kasztonkéntt, hanem van például paladinoknak három és te döntöd el, hogy melyiket választod.
inkább az volt a kiváltó oka a tokeneknek (még ZGben indult), hogy ne az legyen, hogy már 40-edszer esik ki a druida vállas, mikor csak 2 druid van a csapatban, nekik megvan rég, viszont a mage-ek meg ''éheznek''. így megcsinálták a tokeneket, amiket 3-4 kaszt is be tud váltani, tehát sokkal több esélye lesz annak, hogy olyan cucc esik, ami kell valakinek, és nem marad benne a bossban=> könnyebb felcuccolás a raidnek.
[Szerkesztve]''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
-
anulu
félisten
válasz -conrad- #318 üzenetére
gond nélkül meg lehet csinálni amiről te beszélsz (fut, közben lő, fut tovább, megint lő), azt hivják kiteolás-nak. BWL 1. bossánál keményen szükség volt olyan hunterekre akik ezt jól tudják csinálni, Naxxramasban pár trashmobhoz is kellett.
egy felugrás alatt akár 2x is meg lehet fordulni a tengely körül, mindössze egy jól beállított egérre van szükség Logitech G7-en pl egy gombnyomással 3x kurzortempót tudok előhozni, utána mégegy és beállt az eredeti"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
szepi79
őstag
válasz -conrad- #322 üzenetére
Valamit rosszul csinálok?
igen. először is, f@sznak nézel hátrafelé. úgyis jön utánad a mob. máris spóroltál egy bal klikket. másodszor is, ezek szerint lassú vagy, mert elvileg így működnie kell.
anulu: nem feltétlen ezt hívják kite-olásnak, hanem amikor futsz az ellen előtt, gondoskodsz róla, hogy az ne érjen be téged. pl. lockkal úgy kite-olok, hogy nem kell hátrafordulva-ugrándozva trükköznöm, a CoEx meg a többi instant dot nem várja el, hogy a mob felé nézzek. (persze a fenti példa is kite-olás, csak itt a ''minden bogár rovar'' stb. elv érvényesül )''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Próbáld meg így:
Két egérgomb nyomva tart ezzel fut. Ugrás gomb lenyom, ezzel egyidőben az egér elránt az egyik oldalra, majd amikor hátrafelé nézel a levegőben, mehet az instant cast/lövés, majd továbbfordul, és pont egyenesen esik vissza. Nekem holyshockkal működik.less qq more pewpew!
-
MCGaiwer
addikt
válasz -conrad- #324 üzenetére
futsz előre, jobb gombot nyomvatartva (arra fordul a karid amerre az egeret fordítod). ugrasz, elhuzod nyomvatartott jobb gomb mellet az egeret kb 10cmt balra, 1/2/3/4stb gomb megnyom, egér jobb gomb mellet 10cmt jobbra huzva meg is van a fordulás
(nekem elég 3cmt huzni az egéren, sebességtől függ...) kb fél sec kivitelezni, sőt ha gyors vagy még 180at se kell fordulni.Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
anulu
félisten
vezetékes egér? yáyy!
amúgy akkor annyi, h mondjuk van az alap érzékenység, fordulás előtt 1-el felkattintod (így gyorsabb lesz a kurzor (legalábbis driver és progi nélkül nálam ez van )), elrántod, lősz, továbbfordulsz a megkezdett 360°-on (nem feltétlen 180°-ot kell fordulni, csak láaad), visszavesz előző érzékenységre és futsz tovább."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz -conrad- #331 üzenetére
vááá, ne is mondd... Leotheras 1st killnél mikor lement a 3 add és jött a boss, akkor merült le. 2nd killnél pedig mikor meghalt a boss. na ezek után szoktam rá arra, hogy raid előtt csere
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
sasa311
veterán
válasz -conrad- #324 üzenetére
Pedig nagyon laza xD
Én így szoktam:
''W''-vel futok előre, job egérgomb folyamatosan nyomvatartva, jump megnyom, egérrel fordul (ahogy megfordultál W helyett ''S''-et nyomom, hogy hátra menjen) lő, egérrel vissza és visszavált W-re. Még le se értem a földre de már megint előre nézek
Kis gyakorlással belejössz
ui.: belogoltam hunscalpra a magemmel abban a reményben, hogy tolok egy BF-et a helyi guildal. Mentünk is egy ilyen partyval:
70 HOLY pap
61 warr tank
67 hunter
én (60 mage)
63 Boomkin
De már sírtam a 2. bossnál, mert a tank addig (és most nem viccelek!) egyetlen egy darab mobot sem ütött meg! Haverom itt volt, könnyeztünk a röhögéstől, a warr billentyűkkel forgott, de azt is olyan lassan csinálta, hogy megőrültem tőle El is húztam a 2. bossnál, mert lefordultam a székről majdnem a röhögéstől...
Ja és a holy pap kb lvl 70en minden pakk után 10% manán volt, a 2. bossnál már a boss előtt OOM volt úgy, hogy kapott egy innert a druidától
Azt hiszem megint hanyagolom BS-t egy darabigEs mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
szepi79
őstag
válasz -conrad- #338 üzenetére
Nálunk egy 64es pap vette be az átverést, belogolt a paladinnal körbenézni (cserélni akart, az volt a szöveg)
jézusom, ki az a hülye aki ilyesminek bedől? nekem összesen 3-4 barátom tudja az accomat, de ezek mind olyan emberek, hogyha ezt megtennék velem, nem az acc ellopása fájna... ismeretlennel meg cserélni... n00bság netovábbja... (egyszer én is csináltam ilyet, egy magyar guildtársammal cseréltem picit, de akkor még csak 1db 20as karim volt, gondoltam nem szakad össze a világ, ha esetleg azzal történik valami, persze nem is történt.)
amúgy még a papod örüljön, hogy ennyivel megúszta, ha én lopnék accot, az első dolog az lenne, hogy jelszót változtatok, és aztán szépen ráérősen fullra kopasztom az accountot, aztán minden karaktert törlök. (persze ilyesmivel nem foglalkozok)''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
MCGaiwer
addikt
válasz -conrad- #338 üzenetére
mit vigyázzak a palával? ne adjam meg neki az accom vagy mi?
ha vkit érdekel nézze meg armory a karimat, Gaiwer -t keressétek. sztem jobb cuccokkal nem sok ember rendelkezik (megvan a cipő is sakkból tegnap este, csak még nicns frissitve vagy nemtom még 2 cucc kell össz, 1 sun eater (kb 34313123x öltem le a nyomorékot, de még nem esett, kezdem unni ) meg a trinket bwlből azt jólvan.
szal accot cserélni nem nagyon akarok
amugy ki az a hülye, aki belogol hogy megnézzen vmit? ott az armory, használják, minden lényeges látszik rajtaAmazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
japeen_hun
tag
válasz -conrad- #395 üzenetére
Istennek írják ki hogy 13:00 CEST (Párizs). Ha nem biztosak magukban akkor hagyják ki vagy mittudom én. Erre sikerült úgy frissíteni hogy 16:00 CEST. Felőlem lehet szerda, (és tudom hogy szerdán van karbantartás) de akkor korrekt módon írják már ki!
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Maelstrom&n=Japeen
-
anulu
félisten
válasz -conrad- #395 üzenetére
ehhez még annyi kéne, h vmi olyan időpontban kapcsolják vissza a szervereket, ami a US és EU szervereken is jó, és mindezt egyszerre! miért is? mert brutális hajtás lesz Vashj és Kael'thas killekért. nagyjából már megvannak a kombók, h 2.1 után ki milyen elixir és potikat fog használni, részemről elkezdtem a spejzolást szerintem eszméletlen roham lesz a 25 fős instákban...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz -conrad- #411 üzenetére
/spit. szánalom ez az egész twink kérdés. ugyanmár ne lehessen pls lvl40-nél alacsonyabb item rankú fegyóra Crusader-t rakni, fehér ''vendor junk'' kesztyűre 15 agit, stb...
elméletileg bármennyire is 100% vagy felette, 1% esély mindíg marad.
meele-ben nemtom, h meg tudja-e ütni, van esély rá, ha nem is sok. az ilyen twink vérpistikékbe holy shock majd, utána ráülni, és addig gankelni, ameddig le nem jár a GC-jük!"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz -conrad- #413 üzenetére
pontosan a BG miatt. azért, mert aki low lvl (mondjuk 1. karija) akar BG-z, ha a csapatában nincs ilyen agyontápolt karakter, akkor esélye sincs a győzelemre (ha a túloldalon van 3-4). anno nekem ez is vette el a kedvem az BG kérdéstől és gyűlöltem meg egy életre a PvP-t.
-
sasa311
veterán
válasz -conrad- #413 üzenetére
Mondjuk azért, mert nem lehet tőlük nem szarráhuggyá enchantolt kiskarival ''felüdülésképp'' BGzni...
Arról nem is beszélve, hogy ismerek olyan faszt aki képes volt több ezer G-t költeni a twinkszarára, de potit azt nem használ raiden mert drága.. Már nem is raidel velünkEs mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
szepi79
őstag
válasz -conrad- #411 üzenetére
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a dodge milyen módon működik?
Ha azonos szintű emberek esetén nekem 50% dodge-om van, akkor ha pl 10 szinttel nagyobb nálam az illető, akkor neki nagyobb esélye lesz belém ütni? Tehát a dodge értékem ellene nem 50% lesz?
így van. ha 10 szinttel nagyobb az ellenfeled, akkor nemcsak hogy az 50% sem 50%, hanem még a jóval nagyobb fegyverskill miatt sokkal nagyobb esélyben kapsz be +sebzést és/vagy critet.
Arról jutott eszembe, hogy láttam a videót frostshockon, és elég durva a 105,95%-os dodge..
[link]
Őt egy 70es meg tudja ütni?
nem, őt nem megüti egy 70es, hanem azonnal agyonb@ssza az a 24 dodge rating semmit nem ér egy 70es ellen
Mekkora lol lenne, ha be tudna sétálni a fővárosokba. ha csak meele őrök vannak, és ellenük is ekkora a dodge akkor no problem.
egy 1%-nyi esély mindig van. és ha már 50 őr csapkodja (és ugye hamar összehúz annyit a szintkülönbség miatt) akkor igen hamar megfekszik. meg elég, ha a közelben van egy 30as szintű mage, és növel kettőt a wand-skilljén''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
szepi79
őstag
válasz -conrad- #439 üzenetére
nem hiszem. az első dolog, hogy az invisibility potinak is van min. szintje, amikortól használni lehet. a másik meg, hogy az őr akkor is sokkal nagyobb szintű mint te, szal észre fog venni. legalábbis sztem igy lenne a logikus...
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
sasa311
veterán
válasz -conrad- #503 üzenetére
Azért a starcraft kőkemény stratégia volt!
Azok a régi szép idők, mikor LAN kávézóba egy-egy hétvégén starcraftoztunk... Ott ültünk 2-3an, és kiálltunk bárki(k)el akik kihívtak. Volt, hogy 15 perc alatt beZERGeltük őket ( ) volt hogy 2 órás csata volt.
Imádtam, úgy röhögtünk, mikor haveromnak egyetlen egy árva zerglingje maradt, a világon semmi más, és bemenekült hozzámEs mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
anulu
félisten
válasz -conrad- #565 üzenetére
én elkano's casting bar-t használok, és teljesen jó mutat mindent.
-
sasa311
veterán
válasz -conrad- #565 üzenetére
Én egy DoTimer nevű addont használok a lockomon.
Azt hittem csak azon megy, de véletlen bekapcsolva maradt a papomon, és láss csodát nagyon pöpecül működik azzal is!
Gyönyörűen és nagyon profin konfigolható, de ha kicsik az igényeid minden konfig nélkül alapból is király nagyon.
Mutat minden dmg over time dolgot (és a healing over time-ot is!!!) több targeten is, ha raidbe vagy raid target iconnal, ha nem kis portréval és névvel.
Egy másik ugyan ilyen sávon a cooldownokat mutatja (mind blast, PW:shield, meg mindet)
Bármire be lehet állítani akármilyen hangot, ami a gépeden van! (pl arra, ha lejár egy spell kiválasztasz a gépről egy hangot és lejátsza. Vagy ha idő előtt megszakad pl a fear arra is). Ugyan így lehet még raid warninghoz hasonló kép közepérek kirakni (pl. ha megtörik a shackle)
Ha bármelyik spell / cooldown timerére ráklikkelsz postolja raid/party/say chaten, hogy mennyi idő múlva törik a spell melyik mobon (pl banishnél tök jó, kb így néz ki: Histrix: banish (rank2) will be over on [mobnév + raid target icon] in XX seconds.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
szepi79
őstag
válasz -conrad- #573 üzenetére
amikor MCzel, akkor megjelenik az ellenfélnek a castbar-ja alul, az alap UIban pont a tied felett. (ha megnézel egy lock, hunter, druid vagy warrior képet, akkor pont ott, ahol nekik van saját kis külön bar-juk.) na, ott lehet ezeket kattintgatni.
szerk: azt azért irhattad volna ide is, hogy nem jelenik meg a pet-bar, és azért nem tudod csinálni
de ott mondják a megoldást, rakj fel valami más UIt. pl. bartender3.
[Szerkesztve]''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
anulu
félisten
válasz -conrad- #575 üzenetére
elsőre nekem is ellenszenves volt a bartender, utána megszoktam, megszerettem
-
sasa311
veterán
válasz -conrad- #575 üzenetére
Én erre azt tudom mondani, hogyha a gyári blizzard UI-t használnád látnád
Ha sok a csicsa random UI plug-in, akkor elbaszódhat, mint ahogy egy csomót szívtunk anno BWL-ben, mikor a razorgore-t irányító embernek a csicsa szar UI-ja miatt nem látszott a petbar...Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
-
Wolverine
félisten
válasz -conrad- #705 üzenetére
Fejből nem tudom, tudja-e ezt az ag_UF, de a Pitbull igen
Még yóóó, hogy szerdánként tv-t nézek mindig, így nem lesz gond a mai szarakodással Viszont félek a moderálnivalótól
mod: #723-ra: az okosok szerint a 3 ágból kettőt szabad (és kell) interruptolni; asszem az arcane-t nem? (nem emlékszem )
[Szerkesztve]"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Joe215
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest