Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#91357) tomee987 válasza pjen (#91355) üzenetére


tomee987
tag

Nekem is LG TV van (UPC logós, mediacard kompatibilis). Először nálam az új designos zöld UPC logós mediacard volt (SMARDTV típusú CI+ modul). Az soha nem azonosított. Bekapcsoláskor amíg nem indult el, csak fekete volt a kép (a TV infósávjával), majd megjelent a csatorna. (kb. 5-6 mp, elég lassú). Aztán ez besz*rt, kicserélték a régebbi, kék logós, upc digitális kábel tv dobozban lévő (SMARDTV (piros logós) típusú CI+modul) mediacardra.
Ez legelső használatkor kb. 1 percig azonosított 0-100%-ig. Azóta ha bekapcsolom kódolt csatornán, akkor kiírja, hogy Üdvözli a upc digitális kábel TV! Azonosítás folyamatban... ez kb. 2 mp és utána a "modul mostantól működik" újabb 2 mp és már indul is a csatorna.
Elég lassúak ezek a Nagra modulok. Nekem néha csatornaváltáskor is belassulgat, főleg ha szörfölök a csatornák között. Van mikor 2-3 mp alatt kinyit egy kódolt csatornát, van mikor 4-5 mp-ig is gondolkodik. Amikor kódolatlan volt az össze csatorna, akkor olyan fürge volt a csatornaváltás.
Korábban egyébként volt dolgom CONAX modulokkal MinDig TV Extranál illetve szüleimnek PR-Telecomnál. Na azok olyan fürgék, bekapcsolod a TV-t nincs semmi azonosítás kérem várjon, hanem gyakorlatilag 0.5-1mp-en belül mindig elindul a kódolt csatorna.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.