Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8511) Intruder2k5 válasza blakey (#8510) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Köszönöm az újabb válaszokat is, mindenkinek, minden infó jól jön! Elvileg holnap hívnak vissza ez ügyben, addig jöhetnek még a pro és kontra dolgok!

A valódi helyzet az, hogy letelik a hűségem, és emiatt valamennyivel emelkedne a havidíjam! Hogy mennyivel, ezt pontosan nem tudom, még eddig senki sem mondta, de lehetőség szerint a drágulást szeretném elkerülni! Nekem igazából még a digitális tv sem fontos, crt készüléken - és amennyit én tv-zek - vígan elvoltam az analóggal is, viszont a rubicom-tól örökölt brutális árakat csak úgy tudtam jóárasítani, ha felfelé módosítottam, így az akkor meglévő szolgáltatások mellé kértem a digitv-t 1 box-al, és így lett a közel 12000HUF-ból 9200HUF a havidíj! Na most hamarosan letelik az erre vállalt egy év hűség, és ugyebár a UPC-nél ugyanarra nem vállalhatok megint hűséget, és lefelé sem módosíthatok - mármint normális áron, mert ugye nem akarok listaárakat fizetni -, tehát vagy maradok hűség nélkül, ami gondolom valamennyi havidíj emeléssel jár, vagy megint valamit módosítok felfelé! Erre ajánlották a HD csomagot, amire mondtam, hogy abszolút nem hoz lázba a 72cm-es crt-vel, ezután pedig jött ez a felvevős box ötlet részükről! Bár amint látom a honlapon, ez most díjmentesen része a Trio XL csomagnak, tehát mindenki kapja! Szóval ebből kellene kisütni valami használhatót...

Az alap tehát, hogy nekem semmi sem kell, csak nem szeretnék többet fizetni mint eddig (tudom, 100Ft-al ez is több lesz, de ez nem tétel) de ha valamit muszály rendelni, ezt a rögzítős dolgot valamikor nyilván tudom majd hasznosítani, még ha nagy szükségem erre sincs!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.