Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63662) erahurka válasza kabelmania27 (#63660) üzenetére


erahurka
félisten

Az osztót ők cserélték kb. egy hónapja, mivel gondok voltak a tévével (el-elment a kép, hang). Újrahúzták a koax kábeleket is tök ingyen, mondtam is magamban hogy végre egy kis Európa itt a közép-keleti Balkániasodásban.

Utána minden rendben volt, de egy nagy vihar óta szenved a net, jellemzően 16 óra után. Tippre az oszlopon lehet gond, vagy a lakásba jövő kábellel, nem tudom. Minden esetre az ő reszortjuk ez is.

Nem hinném hogy a lakásában van a gond, hiszen a modemet mindig el tudom érni. Nem tudom miért fáj kiküldeni valakit, ha nem is csönget be, csak vegye erre az irányt két ügyfél közt aztán nézzen rá az oszlopra meg szemre hogy nem gáz-e a kábel. Szerintem eléggé feszül amúgy.

Jelszintekkel nem nagyon látok nullázást meg unlocked státuszt, amikor picit hosszabb időre elment akkor totál káosz volt, szinte minden le- és felmenő unlocked és nulla volt, de mivel jellemzően nem ilyen hosszabb ideig szakad meg ez is nehezen követhető. Ha vissza lehetne ellenőrizni jó lenne de így elég nehézkes. Tegnap este óta a lefelé irányulónál több 3 alatti érték is van, most épp 3.35 a max.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.