Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21080) vlevi


vlevi
nagyúr

A mostani csomagokon én is elgondolkodtam, mert jelenleg Digital Bronz+HD TV-m van 2DB médiakártyával, 60-as net, és mittudoménmilyen telefon (ingyen hívok mindent, kivéve mobilt). Ezért fizetek most valami 15 ezer körül.
Namost, nekem a telefon, és a 2db médiakártya az kell, szerintetek én is tudok váltani TRio-ra, Nonstop M telefonnal, 10 ezerért? úgy láttam, a TrioL, ami 82 csatorna, most olcsóbb, mint a Trio M. Ehhez még asszem nekem hozzájönne a +18HD csatorna, +1000Ft, és mégegy médiakártya, az nem tudom mennyi, az is +1000?
Még úgy is spórolnék kb 3 ezret, és lenne plusz (soha nem nézett) csatornám. Azért mondom, hogy soha nem nézett csatorna, mert egy időben adták ezeket ajándékba pár hónapig, és semmit nem találtam rajtuk. De ha olcsóbban adják, akkor hétfőn bemegyek kiokosodni az ügyfélszolgálatra. Már csak ez a 100megás router dolog a kérdéses. Ha meghagyom a mostani routert, akkor 100mega a max. De ha kidobom a routert, akkor vajon a UPC-s modembe beépített wifi mennyire ad erős jelet? A másik az USB nyomtatómegosztás. De még ezen is gondolkodok, mert lehet, le kéne cserélni a nyomtatót egy Wifis lézerre, és akkor az a gond is megoldódna, nem lenne szükség a routerre. Csak sajnálom kidobni (aprópénzért elkótyavetyélni) a nyomtatót, meg a routert is, mert semmi baja nincsen.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.