Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:58:04

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21101) Mate válasza khorvat (#21100) üzenetére


Mate
nagyúr

Te tavaly elfogadtál egy szerződést, melyet be kell tartanod 2 évig. Ezzel párhuzamosan a szolgáltató is betartja 2 évig.

Te most ezt a szerződést módosítani akarod, amit a szolgáltató nem köteles megtenni. Ennek ellenére különböző esetekben megengedik.

(#21102) Neoka válasza Intruder2k5 (#21074) üzenetére


Neoka
aktív tag

Nekem is hasonló csomagom van.

Digital Gold TV 1db DVR box-al
Legkisebb telefoncsomag
FP 30
9400Ft (már lejárt a hűségem)

Kérlek mindenképp írd meg mit válaszoltak., ha van jobb és olcsóbb csomag akkor jöhet a hűség is.

már látom.... a upc továbbra is megbecsüli a régi ügyfeleit.. :( szánalmas

[ Szerkesztve ]

(#21103) khorvat válasza Mate (#21101) üzenetére


khorvat
senior tag

"Ennek ellenére különböző esetekben megengedik."
Nah erről van itt szó 1 éve nekem is megengedték, most miért nem lehet?? Semmi nem változott, rendesen fizettem mindig mát több éve!
Mi a helyzet így az egyenlőbánásmóddal? Azt nem lehet ilyen durván megsérteni, ha vhol vkinek vmit egyszer már engedélyeztek és más ugyanazt kéri akkor kötelesek ugyanúgy bánni mind2 emberrel azaz neki is engedélyezni szerintem, egyetemen a dékánnal még így működtek ezek a dolgok!

[ Szerkesztve ]

(#21104) Intruder2k5 válasza khorvat (#21093) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Nekem is ugyanezt írták fb-n! Mondtam, hogy ok, akkor 1 hét múlva lejár a netre a hűség, akkor azt felmondom, és viszem máshova, aztán vagy visszahozom majd 3 hónap múlva új előfizetésként a meglévő két alapszolgáltatás mellé, akkor már más feltételekkel, addig meg másnak fizetek érte, vagy lehet az is, hogy marad az új szolgáltatónál!

Én már nem tudom, hogy kinek és mit adnak...

(#21105) Mate válasza khorvat (#21103) üzenetére


Mate
nagyúr

Honnan tudod, hogy kinek, mit engedélyeztek pontosan?

Függ attól, hogy:

- Mennyi hűség van
- Van konkurencia
- Felfele vagy lefele módosítás történik stb.

A másik, hogy te tavaly egyéni kedvezményt kaptál. Azért egyéni kedvezmény, mert nem mindenkinek jár, neked megengedték, másnak lehet nem engedik meg, harmadik fél meg lehet még jobb ajánlatot kapott.

Amúgy tavaly is ez ment. Első körben szigorúak voltak, aztán szép fokozatosan mindent megengedték már. Várni kell 1-2 hetet és kész.

Szerencsére engem már nem érint, mert többet nem kötök velük hűséget, az biztos.

[ Szerkesztve ]

(#21106) khorvat válasza Intruder2k5 (#21104) üzenetére


khorvat
senior tag

Tanultam a hibámból, az életben először és lehet utoljára írtam alá 2 év hűséget UPC-nél, mondván közbe úgy is tudok majd újra szerződni, ahogy 1 éve is, hát NEM ! :)
Neked lejár a hűséget toljad nekik a lemondás menüpontot, mindent lemondasz után lesz majd igérgetés ezerrel, olyan csomagot választol szerintem amilyet akarsz, csak maradj náluk! Aki a vonal végén van arra kap bónuszt ha megtart és vannak lehetőségei egyedi ájánlatokra is!

(#21107) Intruder2k5 válasza khorvat (#21106) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Sajnos a TV-re és a telefonra van még 11 hónap, csak a netre jár le 1 hét múlva!

(#21108) kabelmania27 válasza khorvat (#21106) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

facan-nak is sikerült a csomagváltás, szerintem neked is sikerülni fog csak olyan ügyintézőt kell kifogni.

(#21109) vlevi válasza club1 (#21088) üzenetére


vlevi
nagyúr

Na, ez a g....ség. Mert én felfelé váltnék, Digital Bronz tévét (+telefon+net, azaz összesen három szolgátatás van, +mediacard), de a tv-ben, internetben felfelé váltanék még a TrioL-el is, mert abban Digital Gold és 240-es net van.
De vitatkozhatunk itt egymással a semmiről, mert én sem értem, hogy miért csinálják ezt. Mármint, hogy nem köthetek 2 év hűséggel újra náluk szerződést??? Konkurrencia sajnos nincsen, mert családi házas részen nincs Digi, a T-Home néhány megabites vackából és az IPTV-ből köszönöm, de nem kérek. A baj csak az, hogy a UPC is nagyon jól tudja, hogy nem nagyon tudok ugrálni más szolgáltatók felé. Pontosabban tudnék, mert ha egyedül lennék, akkor letojnám, lemondanám a p....ba az egészet, 1-2 hónap mobilnettel és MindigTV-vel ellenék valahogy, aztán újrakötném. Csaképpen nem egyedül vagyok, és az ingyenes vezetékes telefonra is szüksége van a családnak.

(#21110) Neoka válasza vlevi (#21109) üzenetére


Neoka
aktív tag

próbáld meg, hogy bekamuzod: "bedobtak egy szórólapot" (mondjuk a T) és ők kedvezőbb ajánlatot adnak mint a UPC. hátha.

(#21111) khorvat válasza vlevi (#21109) üzenetére


khorvat
senior tag

Vagy próbáljuk meg itt:
Egyenlő Bánásmód Hatóság
lesz még egy telefon a 1221 lemondás részlegnek, hatha ott értelmesebb ül, aztán megpróbálom a fentebbi linket!

(#21112) kabelmania27 válasza vlevi (#21109) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Hétfőn próbáld meg 1221 lemondás-t.
khorvat: Írj a upconline@upc.hu címre

[ Szerkesztve ]

(#21113) vargalex válasza kabelmania27 (#21108) üzenetére


vargalex
félisten

Szia!

Tudom, sokakat ez nem vigasztal, de valóban úgy van, hogy olyan ügyintézőt kell kifogni. Nekem elsőre sikerült. Még csak győzködnöm sem kellett, ő mondta rögtön azt, hogy csomagról csomagra válthatok. Pedig ugye elvileg nem lehetett volna csak Trio XL-re. Sőt, ez így volt már a májusi váltásomkor is a három alapszolgáltatás miatt. Akkor egy kicsit győzködnöm kellett őket, pedig nincs is konkurencia. Akkor olyan helyzetben voltam, mint most Intruder2k5, hogy néhány napon belül lejárt a netre a hűség.

[ Szerkesztve ]

Alex

(#21114) kabelmania27 válasza vargalex (#21113) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Függetlenül hogy sokakat nem vigasztal jó hogy ezeket leírtad/leírtátok, mert így tudjuk hogy konkurencia nélküli területen is működik a csomagváltás. Remélem többieknek is sikerül a csomagváltás:)

[ Szerkesztve ]

(#21115) Tido


Tido
aktív tag

Nekem telefonban az ügyintéző azt mondta, hogy bármilyen irányban lehet már váltani, csak a hűségidő indul újra.. Nekik az éri meg, ha legalább szolgáltatás van a vonalon, és biztosan fizetsz.
TRIO Lről, TRIO Lre váltásnál is, elviekben engedniük kell, de ÁSZFet még nem olvastam át, hogy van-e változás benne, vagy csak telefonban kommunikálják ezt le - mindenesetre ez telefonban elhangzott, 5 évig megőrzik, szóval visszakereshető - gondolom nem dobálóznak vele..

Nekem is amikor írtam facebookon akkor a végére jobb ajánlatot kaptam, mint amire eredetileg vágytam (2 próbahónap helyett 4) de jobb áron, mint eddigi netem volt.. istenigazából, nekem az a tapasztalatom, hogyha nem rácsakódósan beszélsz velük, és felhozod a csomaglemondás, megtartás kérdését, akkor általában megenyhülnek. Persze nem kurv@nyázós levéllel kell kezdeni :)
Szerintem hogyha írsz nekik, hogy az új TRIO L csomagot szeretnéd, te újra aláírnád két évre, de mondjuk a TRIO XL-t már nem bírod kigazdálkodni, akkor megkeresnek egyedi ajánlattal. Régen telefonban még olyat mondtak, hogyha egyedi ajánlatot kapsz, akkor nem mindig tudnak új akciókat is érvényesíteni: gondolom, hogyha egyszer már kapott valaki, valami jó árat, akkor ne szórakozzon ezzel évente, hogy nézi, és variálja a csomagokat, akciónként.

UPCs csomagváltásnál lassanként a csomaglemondás, facebook kettőssel kezdem :) kicsit nyögvenyelősen, de eddig mindig segítettek - pontosabban hétfőn helyzetjelentést, hogy megtartják-e amit írtak :)

[ Szerkesztve ]

UPC 300/20 + Synology DS418play + RB2011UiAS-2HnD

(#21116) club1 válasza kabelmania27 (#21114) üzenetére


club1
veterán

Az hogy egy embernek működött, nem jelenti azt, hogy működik. Én az elmúlt két évben 3x próbálkoztam két különböző csatornán nem XL-re váltani a már hűséggel 1.5 éve nem terhelt előfizetésemet. Mindannyiszor azzal ráztak le, hogy három alapszolgáltatásom van, azaz csomagból csak XL-t választhatok, de természetesen váltják felfelé a netemet véletlenül olyan áron, amiért XL-re is olcsóbb lett volna váltanom.
Tehát megkérlek, ne általánosíts, mert nem ez az általános eljárás a UPC-nél. :(

(#21117) kabelmania27 válasza club1 (#21116) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Telefonálj be munkanapon 1221-re lemondás menübe és mondd azt hogy lemondod a telefont vagy visszalépnél egy kisebb netcsomagba.

(#21118) Intruder2k5 válasza kabelmania27 (#21117) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Így van, club1-el értek egyet! Nekem is azt mondták, hogy TrioXL, vagy ha netet akarok csak emelni, akkor 6300-ért van 120-as! Nem számít, hogy a TrioXL-ben a 240-et adják 4400-ért! Megírtam nekik, hogy akkor jövő héten lemondom a netet, ha letelik a hűség! Nem hatotta meg őket! Ha azt mondja, lemondja a szolgáltatást, akkor elfogadják, és ennyi! Ha csak nincs nála DIGI!

(#21119) kabelmania27 válasza Intruder2k5 (#21118) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Telefonon kell intézni 1221-en lemondásban ha olyan ügyintézőhöz kerülsz akkor szerintem tudsz váltani, váltottak már csomagot (vargalex, facan) konkurencia nélküli területen, szerintem ügyintézőtől függ.

[ Szerkesztve ]

(#21120) Mate válasza Intruder2k5 (#21118) üzenetére


Mate
nagyúr

Nekem TV-re és telefonra nincs szükségem. Viszont van 1 év hűségem csomagra. Írtam hát nekik, hogy át tudom ruházni a csomagot vagy sem. Illetve utána előfizethetek hűség nélkül netre?
Mondták, hogy persze.

Ó, nagyszerű. Tizensokév utáni hűséges ügyfélként mennyiért vehetem igénybe? 16 256 Ft-ért a 120-ast, 20 000 Ft-ért a 240-es netet.

Kedvesen megköszöntem nekik a dolgot. Valószínűleg kitudnám harcolni náluk a dolgot, de elegem van. Állandóan harcolni kell azért, hogy megkapjam az, amit egy betévedt ügyfél.

Akkor követtem el a hibát, mikor tavaly rábeszéltek a csomagra. TV+internet volt, mind a kettő egyéni kedvezménnyel. A csomaggal kb. havi 120 Ft-ot spóroltam, így viszont nem tudnék megszabadulni tőle hűség nélkül. Okosan kivan találva. Tök mindegy mit csinálsz, de írj alá 1-2 évre.

Ezzel szemben diginél mire panaszkodnak? 2 év hűség letelte után nem írhat alá az ügyfél újabb hűséget. Számomra ez csöppet szimpatikusabb.

(#21121) kabelmania27 válasza Mate (#21120) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Lehet ha leakarnád mondani lenne akció. Aki újként okoscsomagot kér a Digitől úgy gondolja/hiszi hogy később hűség után újrakötheti. Invitelnél/Telekomnál is ez megy. Mindenki az új ügyfelekre hajt, csak már nem nagyon vannak új ügyfelek.

[ Szerkesztve ]

(#21122) Mate válasza kabelmania27 (#21121) üzenetére


Mate
nagyúr

Világosan ott van a honlapjukon, hogy kik vállalhatnak hűséget.

A másik, hogy náluk ha akarom nem vállalok hűséget. Max. pl. 1000 Ft-al többet fizetek. Míg upc-nél, ha nem akarok hűséget, akkor +12.000 Ft-ot kell fizetnem. Ez színtiszta patkányág.
Diginél hűség nélkül is jóval olcsóbbak a dolgok, mint upc-nél 2 év hűséggel.

[ Szerkesztve ]

(#21123) kabelmania27 válasza Mate (#21122) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Persze, ezzel robbantak be 2009-ben hogy nincs hűség, csak listaár volt.
Invitelnél és Fibernetnél is ilyen listaárak vannak/voltak, kétszer kellett 25ezret fizetni..

(#21124) Mate válasza kabelmania27 (#21123) üzenetére


Mate
nagyúr

Most tulajdonképpen miről beszélsz?

(#21125) gduck válasza Intruder2k5 (#21118) üzenetére


gduck
addikt

"Megírtam nekik,"

Itt követed el a hibát! Telefonálni kell és a lemondást választani. ;)

(#21126) Intruder2k5 válasza Mate (#21120) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Na igen, de még én fizessek többet, hogy vállalhassak hűséget? Ne már... Ráadásul nem is arra, amire én szeretnék, hanem amit ők gondolnak! Ez így egy kicsit röhejes! Úgy gondolom, hogy a hűség aláírásáért cserébe járna annyi az ügyfélnek, hogy kedvezményt kapjon, olcsóbban kapja a szolgáltatást, mint a hűség nélküliek! És itt most hagyjuk a 15-20 ezres listaárakat amiket fentebb írtál, én arra gondolok, amiket azok fizetnek, akiknek már átment határozatlanba a szerződésük! Az meg alap dolog lenne, hogy olyan szolgáltatást rendelek, amit akarok, végül is én fizetek, nem ők! Ez kb. olyan, mintha az ABC-ben azt mondaná az eladó, hogy karajt nem vehetsz 1300Ft-ért csak akkor, ha veszel mellé combot is 1200-ért, különben 4700Ft kilója! Mellékes, hogy máshol is 1300Ft a karaj... De mindegy, én ettől nem esek kétségbe, nekem nem kell a gyorsabb net, ezzel is el voltam, és ez után is el leszek, csak úgy voltam vele, hogy egy próbát megér, ha ugyanolyan áron tudnak adni gyorsabbat, akkor aláírom a hűséget cserébe, ha meg nem, akkor nem írok alá semmit, de többet fizetni nem fogok egy forinttal se!

(#21127) Mate válasza gduck (#21125) üzenetére


Mate
nagyúr

Eddig mindig írásban harcoltam ki a kedvezményt. Előszeretettel hívtak fel az első levelem után. Minden alkalommal elmondtam az ügyintézőnek, hogy köszönöm a hívást, de én írásban vettem fel önökkel a kapcsolatot és letettem. Ugyanis a szó elszáll, az írás megmarad. Arról nem beszélve, hogy ingyenes :D

(#21128) kabelmania27 válasza gduck (#21125) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Szerintem is telefonon érdemes próbálkozni.
Intruder2k5: Hűség után nem kerül listaárra az ember, Fibernet szokása volt listaár kiszámlázás, ismerősnél x éve lejárt hűséggel van 60+gold+telefon pár 100Ft-al többe kerül mint a hűséges de közelébe sincs a listaárnak, ha listaáron számláznák ki 20-30körül kellene fizetniük.
mate3553: Úgy értettem hogy Digi az első szolgáltató aki megfizethető listaárat alkalmazott.

[ Szerkesztve ]

(#21129) Mate válasza Intruder2k5 (#21126) üzenetére


Mate
nagyúr

A titok nyitja, hogy ha nincs szükséged 3 szolgáltatásra, nem szabad belemenni a csomagba. Onnantól kezdve cseszheted. Míg netem+tv-m volt, hűség lejárta után gyakorlatilag olyan áron kaptam, amilyenen akartam. Aztán jött a csomag, még volt hűségem, gondoltam legyen. Picivel olcsóbb és 2 évig nem kell harcolnom velük. Innentől kezdve gyakorlatilag semmire nem válthatok, csak csomagra, hűségtől meg nem szabadulok.

Ezt én elfogadom, mindig is ezt csinálták. A gond a mostani csomagokkal van. Rád erőltetnek egy halom szart, amire baromira nincs szükséged, cserébe az alapszolgáltatások árai olyan rohadt drágák, hogy ember nincs, aki ne csomagra fizetne elő.

Tehát választhatsz szabadon bármit a sok lehetőség közül, de a vége úgy is az, hogy na itt van 2 év hűséggel 2 csomag, válassz....

(#21128) kabelmania27: Szerencsés ismerőseid vannak. Nekem amint lejárt a hűségem hopp 100 Ft-al drágább első hónapban. Na mindegy, belefér. Hopp +300 Ft 2. hónaptól. Hopp +50Ft a 3. hónaptól stb. 4 hónap után kénytelen voltam aláírni, mert szép lassan felcsúszott volna, ha nem is listaárra, de rohadt magasra.

[ Szerkesztve ]

(#21130) Intruder2k5 válasza gduck (#21125) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Ezt mondod Te, ugyanakkor sokan írták már itt, hogy facebook-on lehet jobban egyezséget kötni velük, én meg azt mondom, hogy sehol se lehet, mindenhol csak fújják a baromságaikat! Egy-két kivétel előfordul akinek sikerült(t), de az esetek döntő többsége nem ilyen, ez csak nagyon nagyon kis százalék lehet!

(#21131) kabelmania27 válasza Mate (#21129) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

50-es net 4500Ft volt majd lett 4572 majd a 12 augusztusi számlán írták hogy következő hónaptól net 4754,88 telefon bronze 552,09 digital gold 5520,94Ft aztán emelték a netet 60-ra.
Intruder2k5: Nem használ mindenki facebookot.

[ Szerkesztve ]

(#21132) Intruder2k5 válasza Mate (#21129) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

"nem szabad belemenni a csomagba. Onnantól kezdve cseszheted"
Na igen, csak még magában 8300Ft a 240-es net, addig csomagban 4400Ft, így aztán könnyű ezt így mondani, de nehéz betartani! Ugyanez igaz a Digital Gold TV-re, ami szólóban 5190Ft, ugyanakkor én most kapom 2990-ért + 1000Ft a DVR box! Vagyis ha nem vállalsz be csomagot, akkor megint ugyanott vagy, hogy brutális árat fizetsz a külön-külön szolgáltatásokért! Annyit nem ér az egész, akkor mehetek Invitelhez!

kabelmania27, ezt én nagyon jól tudom, én is pont leszarom a facebook-ot, körülbelül havonta két alkalommal lépek be, de olyankor már 1,5-2 percet is képes vagyok rászánni, hogy átnézzem a dolgokat! Ez most kimondottan azért történt facebook-on, mert itt olvastam, hogy sokan azt ajánlották, hogy ott "engedékenyebbek"!

[ Szerkesztve ]

(#21133) gduck válasza Intruder2k5 (#21130) üzenetére


gduck
addikt

Ez saját tapasztalat, nem is egyszeri eset. Az ügyintézőnek ki van adva, hogy ne engedjen ügyfelet veszíteni. Elkezded a lemondást intézni telefonon (még akkor is ha hűséged van és egy vagyont kellene fizetned), de soha nem fogsz a végére érni, mert kapsz egy személyre szabott akciós ajánlatot.

Szerintem egy próbát megér ;)

(#21134) Mate válasza Intruder2k5 (#21132) üzenetére


Mate
nagyúr

Egyéni kedvezménnyel voltam régen. Havi 1500-el voltam olcsóbban, mint az akkori csomag. Nem is volt gond, eszembe se jutott váltani.

Csak aztán kicsit átalakították a csomagokat....

Ez a másik, ami tetszik diginél. Oké, hogy mind a három szolgáltatást igénybe kell venned, de te ollózod össze, hogy mit akarsz. Nem erőltetik rád a 240-es netet, ha nem akarod. Nem erőltetik rád a rohadt felvevős boxot, ha nem akarod. Mindennek megvan az ára és számolgass, mit akarsz.

(#21133) gduck: Ugyan ezt facebook-on is megtudod csinálni. A gond ott van, hogy régen fél-1 órán belül jött a válasz, még péntek éjjel is. Most meg napokat kell várni rájuk. Így kell egy kiemelkedően jó ügyfélszolgálatból átlagost csinálni.

[ Szerkesztve ]

(#21135) kabelmania27 válasza gduck (#21133) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Jaja, főleg hogy több mint félmillió internet előfizető van.
mate3553: Bármikor bármit bevezethetnek, korlátozás sem volt mégis kitalálták júniusban aztán visszavonták, okoscsomagot először engedtek régieknek újrakötni később nem, honlapon mai napig úgy van kint hogy régi és új ügyfeleknek. Diginél is van már telefon esetében router.

[ Szerkesztve ]

(#21136) Intruder2k5 válasza Mate (#21134) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Ezzel a résszel nem volt gond, körülbelül 3-4 óra alatt volt vagy három levélváltás, és le is tudtuk a dolgot, hogy nem adnak szart se, csak írjak alá hűséget! Vagy vehetek bármit 2x-es áron, mint eddig!

[ Szerkesztve ]

(#21137) Mate válasza kabelmania27 (#21135) üzenetére


Mate
nagyúr

Ja, bármikor bármit bevezethetnek.

Csak upc most *öcsög, digi meg majd, talán egyszer. (Ezt mondják már 2006 óta.)

(#21138) Intruder2k5 válasza Mate (#21137) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Mindegy, kábelmánia upc fan, Őt úgysem tudod meggyőzni erről! Ő többnyire mindig mindenkit arról győzködik, hogy maradjon upc-nél! :)

Én meg azt mondom, aki teheti nem maradjon!

[ Szerkesztve ]

(#21139) kabelmania27 válasza Mate (#21137) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Ez a korlátozás is olyan volt mint derült égből a villámcsapás. Megpályázták a mobilhálózatot, ha megnyernék valamiből ki kell fizetni a bázisállomásokat szoftvereket stb. Már FTTH-t is építenek 2009-10-ben senki sem gondolta hogy valaha családi házban lesz Digi.
Intruder2k5: Nem kell győzködni. Ahol mindkettő elérhető az illető eldönti hogy melyik szimpatikusabb neki. Akinek kell a nagy feltöltés az Digihez megy, aki megvan elégedve a UPC-vel és elfogadhatónak tartja az ügyfélmegtartót azok maradnak.

[ Szerkesztve ]

(#21140) Bagira01


Bagira01
veterán

Sziasztok!
8.26-án lejárt 1 éves szerződésem volt fiber power 60, digital bronze, telefon bronze díjcsomagokra. Szeretnék az új Trio M csomagra váltani, a 120-as net miatt de nem engedik, csak XL-re. Múltkor is ez volt mikor 120-as netet akartam kisebbre lejárt előfizetéssel, 3 napig szivattak. Ha esetleg sikerül elérni valamit akkor a kedvezményekről ne is álmodjak, mert az csak új előfizetőknek jár? Illetve szeretném újabb készülékre cseréltetni a 4 éves PACE DC621KU boxot, mert nagyon lassú. Van erre mód, egyáltalán van újabb készülék?

Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d

(#21141) kabelmania27 válasza Bagira01 (#21140) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

1221 lemondás menübe próbálkozz előbb-utóbb megint sikerül írj a upconline@upc.hu címre.
Ha nem jön össze akkor mond le a telefont.
Intruder2k5: Ismerősi körben sokaknál van/volt gond (többek csak ár miatt váltottak de megbánták mert hiába olcsóbb többet mérgelődnek vele mint +4ezerFt-os UPC szolgáltatással ezért ismerősék nem is váltottak Digire) Digivel, pl m1 hd rendszeresen kockásodik Digisbe is írták hogy kockásodik az adás, elhiszem hogy másnál pedig fordítva van

[ Szerkesztve ]

(#21142) Mate válasza Intruder2k5 (#21138) üzenetére


Mate
nagyúr

Nekem van rálátásom mindkettőre (mármint cégre), hisz mind a kettőnek ügyfele vagyok. UPC-nek 16-17, franc tudjam már hány éve, míg diginek 8-9 éve.

Vissza lehet keresni, hányszor szidtam digi ügyfélszolgálatát stb. Rengetegszer. Nem azért szídtam őket, mert UPC fann vagyok, hanem azért, mert upc szervezettebb, jobb cég volt.

Viszont fordult a kocka. Elmúlt fél évben UPC színvonala sokat esett. Ez tény. Ahogyan az is tény, hogy digi rengeteget javult.

Vagyis eljutottunk oda, hogy míg régen UPC rohadt drága volt, de ő adta a legjobb szolgáltatást és neki volt a legjobb ügyfélszolgálata, mostanra UPC rohadt drága, nem ő adja a legjobb szolgáltatást és ügyfélszolgálata is gyatra lett, rosszabb, mint digié.

Úgyhogy ha 4 dologban (szolgáltatás, ár, ügyfélszolgálat, ügyfélmegtartás) kellett volna /kellene pontoznom őket a régi 3v2 upc oldalára helyett lett 0v4 digi javára. És ez valahol elkeserítő.

[ Szerkesztve ]

(#21143) kabelmania27 válasza Mate (#21142) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Sokat változott az tény, nem kellene erőltetni ezeket a hgw-ket kellene hagyni sima modemes lehetőséget, csomagnál megengedni a válogatást, irodában nem kellene erőltetni a saját beüzemelést annak aki azt mondja hogy szerelőre van szüksége.

[ Szerkesztve ]

(#21144) Mate válasza kabelmania27 (#21143) üzenetére


Mate
nagyúr

Megy a spórolás 1000-el és ez látszik. Ezzel nincs gond, csak látszódjon meg az árakon is, mert így siralmas.

Elég sokat beszélgetek UPC szerelőkkel. Ők is nevetségesnek találják a helyzetet és ők is látják, hogy mi megy.

Régen csak kerületben lévő szerelővel beszélgettem. Dicsérte mindig upc-t, hisz kerületben átlagban jók. A gond ott van, hogy már mindenhonnan jönnek szerelők, így ottani helyzetről is mesélnek. Eszméletlen sok hely van, ahol kritikán aluli upc-nek a szolgáltatása és nem tudnak vele mit kezdeni. Fejleszteni kéne. Jelzik is a szerelők, de nem történik semmi.

(#21145) blakey


blakey
titán

Bárki bármit mond, nekem továbbra is jó tapasztalatom van a upc-vel, semmi gondom, tökéletesen és pillanatok alatt tudtam csomagot váltani, igaz ua. csak az újat kevesebbért és csak 1 évre "kötöm" le magamat. Ki tudja mi lesz jövőre, 2 évre nem éri meg, ahogy az utóbbi időszak is bizonyítja. Feljebb váltani mindig lehet, de ha netán kisebb csomagot szeretne az ember akkor jöhetnek a bökkenők.

* Eladó: iPhone 12 Mini (kék, 128GB) "https://tinyurl.com/58r6t64y", Apple Watch S7 (zöld, M/L) "https://tinyurl.com/mr2yup5b" * - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#21146) KergeK@csa válasza Bagira01 (#21140) üzenetére


KergeK@csa
tag

Nekem is M-em volt, M-re kötöttem újra (lejárt hűséggel), spóroltam rajta 800 Ft-ot havonta, és megduplázódott a netem. :)
Az első hónapokban olcsóbb a havidíj, ezt megkaptam, de a többi díjmentes opciót nem, nem is hiányzott, szerintem korrekt.
Elején engem is az XL csomaggal szivattak, de aztán rákérdeztem, hogy felmondást itt is lehet-e intézni, és megoldódott.;)

Persze ehhez nem árt, ha több éve (időben fizető) előfizető vagy. (Én 4-5 éve.)

(#21147) Zirowe


Zirowe
nagyúr

Ha már ennyire szó van a csomagokról.

Nekem továbbra is a legkisebb csomagom van (30as net, telefon, analóg kábel), erre fizetek kb 5500-6000ft.

Februárban jár le a 2 év hűségem.

Nézem a csomagokat, de az árak nem nagyon csökkentek, max a 4havi 1500ft kedvezmény van. :S

Nem szeretnék majd nagyobb csomagot, de akkor ez már nem is lesz olcsóbb?

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#21148) Gubek-Einste válasza Zirowe (#21147) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Az analóg korszak leáldozóban van, nagyon helyes módon.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#21149) Intruder2k5 válasza Gubek-Einste (#21148) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

UPC-nél! DIGI-nél (illetőleg több helyi szolgáltatónál is) változatlanul megy az analóg adás, és egyelőre nincs is szó megszűnéséről! Persze tudom, a technológia más, meg bla, bla, bla..., de ez az előfizetőt nem érdekli! Analóg adást lehet nézni több TV-n, és főleg akinek crt tv-je van, annak tökéletes! Nyilván valakinek ez kell, valakinek meg az, csak az a szomorú, hogy nem akkor szűnik meg valami, amikor már nincs rá igény, hanem kényszerrel vezetik ki! Én is kiegyeznék azzal, hogy legyen 60, vagy 120 a legnagyobb netcsomag, és maradjon az analóg TV! A DIGI után egyébként is hiába tekernek, úgysem tudnak sem versenyképes sebességű, de főleg nem versenyképes árú netet varázsolni a hálózatukra, még ha totál be is szüntetik a teljes tv szolgáltatást, akkor sem!

[ Szerkesztve ]

(#21150) HofiZoli


HofiZoli
senior tag

Éreztem hogy az analóg téma hullámokat kavar :D :D

A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.