Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18962) Intruder2k5 válasza kungzi (#18948) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Ha valamiért nem feltétlen kell többet fizetni, akkor én azért nem akarok többet fizetni, már pedig egyelőre nekem a három tv-re így olcsóbb, és amennyit tv-zünk, arra az analóg minősége is bőségesen megteszi! Három box már többe kerülne, több áramot fogyasztana, stb... Ja, és nem vagyunk barátok ha jól tudom!

mate3553, hiszed vagy se, vagyunk még többen, akiknek a tv-zéssel kapcsolatos igényeit kielégíti az analóg adás! Főleg amilyenek a műsorok... Tudod van aki anyagilag sem engedheti meg magának, hogy két-három, vagy akár csak egy FullHD TV-t is megvegyen mostanában, de ettől még nem kell leszólni!!! Ha Te megteheted, akkor örülj, és csorgasd a nyálad az 1000pixel előtt, és sírj még egy kicsit, hogy legyen 172 adó a jelenlegi 72 helyett!

axton, nem, nem hiszem, hogy rám jellemző lenne a nagy panaszkodás, én vígan elvagyok a jelenlegi 60/6 csomagommal is! Azzal meg tévhitben vagy, hogy nem fájna senkinek a húszezres csomag, ha az az olcsóbb szolgáltatások rovására, helyett kerülne bevezetésre! Mondhatom úgy is, hogy nem kellene megszüntetni 100 előfizető szolgáltatását azért, hogy legyen 5-nek újabb! Majd ha nem lesz rá igény, kikopik az magától is! Milliomosék ha kell nekik, rendeljenek bérelt vonalat, van ilyen szolgáltatása is a UPC-nek! Ha meg valakinek kevés ez a TV, akkor lehet mellé DIGI, és T-Home SatTV-t is rendelni, sőt egyedi műholdvételre is van lehetőség! És a legtöbb helyen még valamilyen IPTV is van!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.