Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#112270) cocka válasza asdf_ (#112259) üzenetére


cocka
veterán

ha egyáltalán lehetőség van rá, és nem EOL-os a cucc,

Hát arra persze volt eszük, hogy a UPC logó helyett vodafone logó legyen, ez aztán rettentő fontos volt. Kb. az összes eddigi update mióta átvették őket a UPC-től arról szólt, hogy legyen mindenhol vodafone logó, meg felirat. Az mindegy volt, hogy a sötétkék-világoskék-lila-fehér designba abszolút nem illik a piros-fehérjük. :DD De emiatt feltétlenül kellett egy szoftverfrissítés. De az már a UPC idejében is gáz volt, hogy időnként megbolondul és megtalál (úgy értem oda lehet kapcsolni a fel-le programgombbal) olyan csatornákat is, amikhez nincs is jogosultságom. Ami meg bejönne esetleg, azt meg átugorja, na ilyen viszont csak a vodafone-nál van. LOL Life TV bejön, de a programgombbal simán átugorja. :D

(pl, hogy ha eddig a 31-esen jött az RTL, akkor továbbra is a 31-esen jöjjön, de már a HD, amikor megszüntették a duplikátumokat)

Lehet összeomlott volna a UPC-től átvett adatbázis, ami a csatornaszámokat tárolja. :D

felhőbe ment a rögzítés és visszajátszás,

És itt az elmúlt pár napban hányszor anyáztak azügyben, hogy nem tudnak visszanézni dolgokat vagy eltűntek a "felvételek"? Tehát ez így ebben a formában ilyen hoztam is meg nem is. Ezért mondom, hogy akkor még mindig jobb egy régi box sima lineáris tévézésre, mert letisztultabb, egyszerűbb, könnyebben átlátható. Bohóckodásra meg ott a vodkabox, aminél lutri, hogy műxik-e a visszajátszás és/vagy a rögzítés. De olyan anomáliáról is olvastam már, hogy valaki beállított egyszer egy felvételt és valami tök más random adást is elkezdett "sorozatrögzíteni", amit nem tudott az illető leállítani, megszüntetni.

A Telekom területet már írtam... arra utaltam azzal, hogy Csak ethernet meg elérhető egy marék háztartásban Pest megyében.

hanem megkapja azt az egyet azonnal a kezébe)

Ami esetenként van, hogy out-of-the-box nem működik, mert eleve hibás vagy szállítás közben meghibásodott.

nem támogatja a h265-öt

Miért a vodkabox igen? Hol olvasható a specifikációja? Mintha 4K-s tartalmak lejátszhatóságával is kérkedtek volna, azt közben kiderül, hogy nincs is mit vtv-n 4K-ban nézni. :DDD

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.