Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#112251) vargalex válasza cocka (#112219) üzenetére


vargalex
félisten

Nem mondtam, hogy nem kell egy minimum. De a routerek általában elindulnak a soros portra adott VCC-vel is (vagy USB-n adott táppal, ha van rajta USB). Ez nem tipp, hanem tapasztalat...

Alex

(#112252) Roland8622 válasza petakpa1 (#111769) üzenetére


Roland8622
aktív tag

Szia. Engedi a telepítést,de a végén kiírja, hogy Az alkalmazás nincs telepítve.
Szóval jelen állás szerint nem lehet megkerülni az appot.
De ami késik nem múlik ;]

Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3

(#112253) pinnacle válasza pinnacle (#112230) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Nincs valami ötletetek? 2,4GHz működött ugyanazzal a jelszóval. Tudom, hogy az 5GHz wifi később jelenik meg, de vártam vagy 5 percet. Az a furcsa, hogy meg sem jelenik. Régebben volt olyan, hogy a szóközt ki kellett venni a jelszóból, mert úgy nem működött, gondolom valami szoftver frissítés után.
Ilyen egyáltalán mitől lehet, hogy a wifi nem jelenik meg, azt leszámítva, hogy nincs engedélyezve? :) Ha viszont valahogy kikapcsolna az 5GHz, akkor viszont megjelenne a 2,4GHz.

(#112254) Intruder2k5 válasza pinnacle (#112253) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

A csatornát állítsd fixre, valahova az alsóbb tartományba, mondjuk 36-48 közé!

[ Szerkesztve ]

(#112255) cocka válasza asdf_ (#112239) üzenetére


cocka
veterán

nem kívánnak/nem tudnak nem egy esetben 10+ éves set top boxokat és hozzá tartozó infrastrutkúrát lélegeztetőgépen tartani a te kedvedért?

Miért kell azokat lélegeztetőgépen tartani? Vannak boxok még, amik tökéletesen ellátják a feladatukat mindmáig. Az alapkritérium csak annyi, hogy tudja a HD lejátszást, meg legyen rajta HDMI port. Koax adást tudja venni azt kész. Szerintem nem kell ezt rinyálásnak felfogni. Voda terminológiában, akkor az ilyen előfizetőknek Kaonjuk van. Kb. ugyanazt fogja tudni az összes régebbi, csak ezek megbízhatóbbak, mint a Kaon.

más technológiával üzemel a kábeltv és EGYETLEN féle doboz lesz.

DVB-C helyett DVB-C? Még DVB-C2-nél se tartanak. Csak ethernet meg elérhető egy marék háztartásban Pest megyében.

(#112256) tomp válasza MadMancs (#112243) üzenetére


tomp
félisten

Persze de ugye nem véletlenül adja ki a Google a Dev. Prev. verziókat. Legyen idő felkészülni. Habár ha azt nézzük, hogy a 3betűs hazai bank NFC-s alkalmazásának a kódsora megállt android 9-nél akkor...

(#112257) pinnacle válasza Intruder2k5 (#112254) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Köszi! Akkor tud eltűnni a wifi, ha nem megfelelő csatornán van? Egyébként 100, 122-ön is látta a laptop. Csak a jelszómódosítás után jöttek a problémák.

[ Szerkesztve ]

(#112258) gduck válasza cocka (#112255) üzenetére


gduck
addikt

"Vannak boxok még, amik tökéletesen ellátják a feladatukat mindmáig."

Ja, csak éppen az új rendszerrel nem kompatibilisak, éppen csak a régi Liberty Global rendszeréről működnek! És már pont emiatt nem lesz visszanéző, stb. PONT EMIATT "PUFFOGTOK"... Nem értem a logikádat! :N :DDD

Lehet nem elfogadni, szidni, stb. de attól még nem fog megváltozni az üzletpolitika. Egyszerű szolgáltatás, mindenféle mellékágak nélkül. Logikus, praktikus, olcsóbb üzemeltetni. Ráadásul pénzt spórol neked is, pl. nem fogyaszt felvételnél se energiát, akár ki is kapcsolhatod, ha nem nézed!

[ Szerkesztve ]

(#112259) asdf_ válasza cocka (#112255) üzenetére


asdf_
veterán

Az alapkritérium csak annyi, hogy tudja a HD lejátszást, meg legyen rajta HDMI port.

Igen, a kártya- és jogosultságkezelés meg majd megoldódik a semmiből. Főleg úgy, hogy ha végre túlverekedték magukat a mobilos ügyviteli rendszer cseréjén, akkor jön a catv-s, és annak az újnak kell beszélgetnie tudni egy 10+ éves őskövülettel. Szerinted egy maréknyi kint levő dobozért, amik lassan maguktól is elhullanak az életkoruk miatt, nekiáll bárki is programozgatni (ha egyáltalán lehetőség van rá, és nem EOL-os a cucc, meg nem UPC-s cucc van mögötte, aminek használatát nem lehet, vagy irreláis összegű meghosszabbítani). Meg ennél sokkal kisebb kaliberű dologra képtelenek voltak (pl, hogy ha eddig a 31-esen jött az RTL, akkor továbbra is a 31-esen jöjjön, de már a HD, amikor megszüntették a duplikátumokat)

DVB-C helyett DVB-C? Még DVB-C2-nél se tartanak.

Hogy felhőbe ment a rögzítés és visszajátszás, hogy -gondolom már- IP-n jon a VOD, hogy Telekom területen is lehet Vodás KTV-d, azt meg elfelejtük?

(#112260) Intruder2k5 válasza pinnacle (#112257) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Valójában akkor sem tűnik el, de vannak olyan kliensek, amik a felsőbb csatornákkal nem kompatibilisek, és ha ilyenre állítod, akkor azok számára nem lesz látható. Továbbá a 48 feletti csatornák már DFS csatornák, így ha az eszköz meteorológiai radar jelét észleli, akkor arról a beállított csatornáról is tovább áll, ki tudja hova... Akkor is, ha egyébként fix csatorna van beállítva.

(#112261) MadMancs válasza tomp (#112256) üzenetére


MadMancs
veterán

Jogos a dolog. De úgy tapasztaltam hogy zömében nincs felkészülés. Csak tűzoltás. Azaz majd ha sokesz a baj lépnek valamit. Ott van face, valoszineg nem kicsi fejlesztőgárdával dolgoznak, ennek ellenére 12 alatt elég gyakran összeomlik Facebook sercice, bytedance se épp kicsi de tiktok is kb használhatatlan szintén van. Éhez képest banki appjaim (otp smartbank, otp internet bank app, simple) stabilak, de ez elmondható legtöbb appról.
Jelek szerint pont a legnagyobbak nem igazán kapkodják el a dolgot.
Ez van fent egyébként jelenleg.

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#112262) gregory91 válasza sacaboy (#112226) üzenetére


gregory91
senior tag

Alkalmazz gyári visszaállítást és "hangold be" újra a csatornákat.

[ Szerkesztve ]

Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.

(#112263) pinnacle válasza Intruder2k5 (#112260) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Köszi! Wifi Analyzer-al, InSSider-al néztem, ezek ugye "mindent" látnak. Itthon is ezekkel nézem, hogy a 100-as csatornáról nem dobták ki a wifit. Mondjuk amúgy is látszik, mert 100 alatt kisebb a sebesség.

(#112264) Intruder2k5 válasza pinnacle (#112263) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Dehogy látnak mindent, amit eleve nem lát a Wireless adapter, azt nem fogja látni az inSSIDer sem. De kezdünk már nagyon Wireless témába fordulni, aminek semmi köze a Vodafone-hoz. Erről bővebben inkább a WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat topikban.

(#112265) quint válasza asdf_ (#112239) üzenetére


quint
aktív tag

Oké, ha már ennyire leragadtál a boxnál, akkor mondj az infrastruktúra oldalán bármit, amire szüksége van az állítólag halálra ítélt Cisco boxnak, de az életben maradó media cardnak nincs. Tarts szőrös szívűnek, de a felhasználó oldalán a nagyobb polchelyet most nem fogadom el helyes válasznak.

(#112266) gregory91 válasza asdf_ (#112239) üzenetére


gregory91
senior tag

Mi nagyon már nem dobozolunk, tovább haladunk a technikával.Eddig 2 doboz+ 1db "CI+ modul" volt,most meg 2db "CI+ modul"+ 1 doboz. Ha a kapott VTV box nem tartja meg a hozzáfűzött reményeket akkor a harmadik is egy CI+-os lesz.A második készülék egy smart tv, szóval a DVB-C és az internet adta lehetőség(pl.: yotube,böngéző,HBO GO,Kodi stb) tökéletesen megfelelnek az elvárásainknak.

[ Szerkesztve ]

Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.

(#112267) asdf_ válasza quint (#112265) üzenetére


asdf_
veterán

Kártya -és jogosultságkezelés még mindig esetleg, valamint a 8485-ben 128 MB ram, 16 MB flash van, 2009-ben jelent meg, docsis 2-t tud csak, tehát ahhoz, hogy a központtal beszélgetni tudjon (kártya, fw friss, csatornalista) mindenképp docsis 2 alatt lehet csak vele beszélgetni, ami pazarlás, nem támogatja a h265-öt ami a következő lépés lesz lassan. Valamint továbbra sem tudjuk, hogy az eszközre a gyártói support (vagy akár annak licence!) mikor jár le, azt sem, hogy tud-e működni a UPC-hez kötődő dolgok nélkül. És nem tudjuk a darabszámot sem, hogy mennyi van az előfizetőknél, hogy egyáltalán érdemes egy fűszálat is kereszbe tenni érte. Továbbra sem tetszenek érteni, hogy ha egyetlen féle doboz van, az mekkora könnyebbséggel jár szolgáltatói szempontból (támogatás, beszerzési költség, meghibásodott eszköz esetén nem kell a nyafiző efi-nek valahonnan keríteni egy ugyanolyat, hanem megkapja azt az egyet azonnal a kezébe) és az mekkora lehetőséget biztosít a későbbi fejlesztések kapcsán, hogy egy up to date vas van a cucc alatt, nem pedig egy olyan, ami a 10 éves telefonom harmada. És persze az aranyszabály, hogy halott rendszerbe nem ölünk pénzt.

(#112268) kezo0 válasza quint (#112265) üzenetére


kezo0
addikt

Pl. a távoli szerverek, amelyekről a Cisco boxon a műsorvisszanézés megy. Vagy ahonnan a 7 napos EPG-t veszi.

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#112269) sacaboy válasza gregory91 (#112262) üzenetére


sacaboy
tag

Minden nap megteszem, napjában 3x. Hátha jön valami frissítés ami megoldja.
Egyébként a gyári visszaállítás utáni csatorna keresés kb 35 perc :(

Toshiba Satellite L850-1H4 - Apple iPhone 11 - Apple iPad AIR 3

(#112270) cocka válasza asdf_ (#112259) üzenetére


cocka
veterán

ha egyáltalán lehetőség van rá, és nem EOL-os a cucc,

Hát arra persze volt eszük, hogy a UPC logó helyett vodafone logó legyen, ez aztán rettentő fontos volt. Kb. az összes eddigi update mióta átvették őket a UPC-től arról szólt, hogy legyen mindenhol vodafone logó, meg felirat. Az mindegy volt, hogy a sötétkék-világoskék-lila-fehér designba abszolút nem illik a piros-fehérjük. :DD De emiatt feltétlenül kellett egy szoftverfrissítés. De az már a UPC idejében is gáz volt, hogy időnként megbolondul és megtalál (úgy értem oda lehet kapcsolni a fel-le programgombbal) olyan csatornákat is, amikhez nincs is jogosultságom. Ami meg bejönne esetleg, azt meg átugorja, na ilyen viszont csak a vodafone-nál van. LOL Life TV bejön, de a programgombbal simán átugorja. :D

(pl, hogy ha eddig a 31-esen jött az RTL, akkor továbbra is a 31-esen jöjjön, de már a HD, amikor megszüntették a duplikátumokat)

Lehet összeomlott volna a UPC-től átvett adatbázis, ami a csatornaszámokat tárolja. :D

felhőbe ment a rögzítés és visszajátszás,

És itt az elmúlt pár napban hányszor anyáztak azügyben, hogy nem tudnak visszanézni dolgokat vagy eltűntek a "felvételek"? Tehát ez így ebben a formában ilyen hoztam is meg nem is. Ezért mondom, hogy akkor még mindig jobb egy régi box sima lineáris tévézésre, mert letisztultabb, egyszerűbb, könnyebben átlátható. Bohóckodásra meg ott a vodkabox, aminél lutri, hogy műxik-e a visszajátszás és/vagy a rögzítés. De olyan anomáliáról is olvastam már, hogy valaki beállított egyszer egy felvételt és valami tök más random adást is elkezdett "sorozatrögzíteni", amit nem tudott az illető leállítani, megszüntetni.

A Telekom területet már írtam... arra utaltam azzal, hogy Csak ethernet meg elérhető egy marék háztartásban Pest megyében.

hanem megkapja azt az egyet azonnal a kezébe)

Ami esetenként van, hogy out-of-the-box nem működik, mert eleve hibás vagy szállítás közben meghibásodott.

nem támogatja a h265-öt

Miért a vodkabox igen? Hol olvasható a specifikációja? Mintha 4K-s tartalmak lejátszhatóságával is kérkedtek volna, azt közben kiderül, hogy nincs is mit vtv-n 4K-ban nézni. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#112271) cocka válasza kezo0 (#112268) üzenetére


cocka
veterán

De ki lett nyírva. Így eleve szinte értelmetlenné vált a műsorvisszanéző rész, mert ha minden így marad kb. 13-a után nem lesz értelme a műsorújságban visszafelé "lapozni", mert nem lesz mit visszanézni. Nálad meg ha jól értem be se jön.

Valahogy gyanús, hogy október 6. után nincs mit visszanézni.

(#112272) vargalex válasza quint (#112265) üzenetére


vargalex
félisten

Szerintem a legfontosabb számukra, hogy ezen boxok miatt kell egy komplett management hálózatot fenntartani. És itt nem a visszanézőre gondolok, hanem ugye ezekben saját modem van, ami erre a hálózatra csatlakozik.

Alex

(#112273) kezo0 válasza cocka (#112271) üzenetére


kezo0
addikt

Nem lett kinyírva, központi hiba van, dolgoznak rajta. A kinyírás céldátuma továbbra is a jövő év elején lesz, később pontosítandó időpontban.
Amúgy nálam most épp bejön az EPG a Cisco-n, és az anyámnál levő példányon is… És valószínűleg nemsokára újra menni fog rajta a visszanézhetőség is – legalábbis még addig a pár hónapig.

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#112274) pjen válasza asdf_ (#112267) üzenetére


pjen
félisten

Szerintem Te nem érted, vagy ez a doboz, vagy ez a rendszer, vagy a kettő együtt nem kellett volna.Ez kb olyan a UPC hez képest mintha 15 évet visszaléptünk volna.Központi felvétel kinek hiányzott, rengeteg box van ami tud felvenni, külön UTP elvezetés kinek hiányzott, normális boxban van saját modem.A csak 1 szem HDMI kimenet kinek hiányzott, alapból több ezer forint rákötni egy hang rendszert. Megvették a piacon kapható egyik legolcsóbbat ami lehet hálózatról kiválóan működne, aztán kiderült, hogy nincs hozzá hálózat. :)

(#112275) atala válasza gduck (#112179) üzenetére


atala
addikt

Nem a cserével van baj, hanem azzal, hogy ha valakinek már lejárt a hűsége, ehhez alá kell írni 1 év hűséget, és a havidíjja is emelkedni fog sok esetben.
Én értem, hogy változott a díjcsomag, de akkor cseréljék ki a boxot, állítsanak át egy hasonló díjcsomagba, és ezért ne kelljen újra aláírnom 1 évet, és maradjon az eredeti havidíj

(#112276) atala válasza kisscom581 (#112200) üzenetére


atala
addikt

Nekünk se ment. Egy hétig próbálkoztam, még a szerelő is kint volt, és nem sikerült megoldani, hogy menjen a visszanéző. Volt gyári visszaállítás is, nekem az sem segített.
Végül újra kötöttem a szerződést, és kaptam VTV boxot. Most már megy.

(#112277) pjen válasza atala (#112276) üzenetére


pjen
félisten

Nálunk hétvégén szinte soha nem megy és a felvételeket is csak 50-50% ban lehet gond nélkül vissza nézni.

(#112278) Inhouse válasza pinnacle (#112253) üzenetére


Inhouse
őstag

Nem csak az van, hogy mivel azonos az SSID-je az 5GHz-esnek és a 2,4GHz-snek, a telefonod csak az egyiket mutatja?

Üdv Inhouse

(#112279) Intruder2k5 válasza Inhouse (#112278) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Nem, mert az Ubee és a TC nem tudnak szimultán duál band-et, tehát vagy 2.4, vagy 5G-n működnek, de a kettő együtt nem megy.

(#112280) pinnacle válasza Intruder2k5 (#112279) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Igen, és nekem semmit sem mutat.

(#112281) Intruder2k5 válasza pinnacle (#112280) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Ha a tegnapi javaslatom se segít, akkor lehet elromlott az eszköz. Mondjuk én biztosan nem szenvednék ilyen szolgáltatói eszköz wifi részével. Át kell állítani bridge módba, és rákötni egy saját routert.

[ Szerkesztve ]

(#112282) pinnacle válasza Intruder2k5 (#112281) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Erre gondoltam én is, hogy kérek egy cserét. Jobb lenne egy CB-re, de azt mondták csak arra tudnak cserélni, amilyen van. Tudom a saját router a legjobb, de idős embernél van, nem használja ki. Egyébként másik lakásban a CB-vel sincs semmi gond, 100m²-es téglaházat teljesen lefed, még körben a kertben is, bizonyos távolságig. Ubee-nak a hatótávja kevés. Annak idején én kértem direkt Ubee-t, mert írták, hogy nem jó a CB, de így utólag lehet hülyeség volt, mert állagos felhasználónak megfelelő.

[ Szerkesztve ]

(#112283) gduck válasza pjen (#112274) üzenetére


gduck
addikt

"rengeteg box van ami tud felvenni,"

PONTOSAN! Ha ennyire nem tetszik az új felvételi módszer, simán vehetsz saját boxot ;) Nekem is van! :P

"normális boxban van saját modem."

Gondolom itt az ipari hulladék Kaonra gondoltál ? Ja nem, hiszen már a UPC is olyan boxokat osztogatott a végén (2016 óta), amiben nincs modem, ráadásul rárakta a kiherélt Horizon szotfvert, amit nem bírt el a hardver :W

És úgy látom senki nem látta, hogy a UPC már évek óta a gödör felé ment a szolgáltatás színvonalával, alacsony prioritású régióba kerültünk (Szlovákia, Románia, Magyarország)... Lásd Horizon(Kaon) boxok (nézzél utána más régióban milyen jó boxokat adtak), HBO csomag HD->SD konverzió, stb. :U

Miért nem lehet megérteni? Másik feleség az egy másik p**ci :D :D

[ Szerkesztve ]

(#112284) pjen válasza gduck (#112283) üzenetére


pjen
félisten

Persze,csak elfelejted, hogy azzal a boxal csak azt tudod felvenni amit nézel. Vagy veszel okos TV t amibe teszel kártyát,máris eldorbézoltál a háromból két lehetőséget.Holott vannak boxok amikben van modem és akár 3-4 tuner és mindenféle kimenet.A cisco árkategóriájában.De nem Voda megvett egy 5 dolláros boxot egy nem működő netes szolgáltatás mellé és lenyomja a torkunkon.Péntek délutántól vasárnap estig az interaktiv szolgáltatások szinte használhatatlanok, pedig a box kiírja nincs probléma.Az üfsz is ezt nézi.

(#112285) pjen válasza gduck (#112283) üzenetére


pjen
félisten

Miért nem lehet megérteni? Másik feleség az egy másik p**ci :D :D Én megértem, de ugyanannyi vagy több pénzért kevesebb és rosszabb minőségű szolgáltatás, elég fura.

(#112286) gduck válasza pjen (#112284) üzenetére


gduck
addikt

"Holott vannak boxok amikben van modem és akár 3-4 tuner és mindenféle kimenet."

Igen, pl. PHILIPS HD-nek hívják, 80.000Ft volt a kártérítési díja, ebből következtethetsz az árára is. Ezért kemény 2500Ft-ot fizettem ( 2009-ről beszélünk, még picit többet ért a Forint akkor! ) havonta sok éven keresztül.
Gondolom ilyen konstrukcióra gondoltál, két box, havi 5000Ft :D

Vagy esetleg a 8 tuneres Horizon boxra? Mert azt én is nagyon vártam, de sose ért ide :(

"Péntek délutántól vasárnap estig az interaktiv szolgáltatások szinte használhatatlanok"
Nálam egész hétvégén probléma nélkül üzemelt. Lehet régió függő, nem központi hiba?

"ugyanannyi vagy több pénzért kevesebb és rosszabb minőségű szolgáltatás, elég fura."
Ilyenkor kell szolgáltatót váltani, ha nem tetszik. És ezt teljesen jó szándékkal írtam. :R

[ Szerkesztve ]

(#112287) pjen válasza gduck (#112286) üzenetére


pjen
félisten

Februárig hűségem van.

(#112288) rgeorge válasza gduck (#112283) üzenetére


rgeorge
addikt

Milyen box-od van? Gondolom mediacard-dal használod. Én is ebben gondolkodom majd, mert minket ki fog ütni a VTV-re átállás: M4 sportról felvenni/visszanézni nem lehet, valamint a külföldi csatornákról sem.

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#112290) gduck válasza rgeorge (#112288) üzenetére


gduck
addikt

Nekem egy Amiko ViperComboHDD van, de annak van egy pici gondja a kódolatlan adókkal, ha mediacard van a CI slotban. Így inkább pl. a Zgemma h9 Combo-t ajánlom vagy akármelyik Enigma2-es boxot, amiben van CI slot. Ha beüzemelési segédlet kell, keres privátban ;)

(#112291) pjen válasza gduck (#112290) üzenetére


pjen
félisten

Nekem egy Amiko 8265+ van, de néha azzal is vannak gondok.

(#112292) gduck válasza mad823 (#112289) üzenetére


gduck
addikt

Szerintem ez az utolsó kör...

(#112293) cocka válasza pjen (#112284) üzenetére


cocka
veterán

Holott vannak boxok amikben van modem

Tudtommal a többségükben nincs, ezért van rajtuk többek közt ethernet port. Már ha itt most 3rd party boxokról beszélünk.

akár 3-4 tuner és mindenféle kimenet.

De jó esetben csak egyetlen CI+ kártya foglalat, tehát máris bukta, hogy két kódolt adást vegyél vagy egy kódolt adást vegyél és egyet nézzél. És tudtommal az ide-oda összevissza 3 kódolt adást veszek egyszerre és egyet nézek dologra még talán az FBC-s cuccok sem mindig képesek.

A cisco árkategóriájában.

Arról a 43000 Ft-ról írsz, ami az ÁSZF-ben van + 1500 a távirányító. Hát 44500 Ft-ból te újonnan nem veszel olyan 3rd party boxot, ami a ciscos tudással egyenértékű. Max. a duplájából. (ahogy írták is)

egy nem működő netes szolgáltatás

Nálunk kb. 99%-ban műxik a net és hozza is rendesen a 150-et, ami bőven elég a HD-s anyagokhoz, de a vodaboxnak hiába adsz jó netet ha épp visszanézőt használsz, ami szimplán etherneten jön, ott is széthullik az adás. Szóval ez vagy box hardveres hiba vagy a visszanézős szerver hibája.

(#112294) cocka válasza gduck (#112292) üzenetére


cocka
veterán

Nem. Lesz még. Eddig egyetlen egy ilyen "csoportban" nem volt a lakhelyem. Tehát vélhetően van még bőven.

(#112295) pjen válasza cocka (#112293) üzenetére


pjen
félisten

Tudtommal a ciscoban is van.Én a kezdetektől UPC s vagyok, volt már pár box, még egyhez se kellett UTP.
Ezer éve is volt UPC nek 3 tuneres boxa.
Az árról nem is érdemes beszélni, egy több százezres megrendelésnél szinte akármilyen árat ki lehet alkudni.
Net nálunk is van.csak hétvégen és este nem lehet normálisan nézni a felvételt és nem lehet visszanézni, ezt hívom netey szolgáltatásnak.

[ Szerkesztve ]

(#112296) fecke78


fecke78
senior tag

Online vodafoss tv je nézhetetlen foss . Hihetetlen ekkor multi cég és ezt így kiadja a keze közűl . Na ezért nem voltam , és soha nem is leszek vodafon előfízető.
3 másdopercekre viszaugrál némelyik csatorna , pl most az rtl híradót nem lehet megnézni FU voda

(#112297) gduck válasza pjen (#112295) üzenetére


gduck
addikt

"Az árról nem is érdemes beszélni,"

Nem az ár érdekes, hanem amit havi előfizetési díjként elkérnek érte! Az általad óhajtott box, az nem 30$, hanem 300$. Egyik cég se fog 10x annyit fizetni, nem a maguk ellensége. Ráadásul a VTV box egy jó kis dobozka, a szerver része meg majd kiforrja magát. ;)

#112296fecke78: Hát ja, k**vára idegesítő ez a hibajelenség :(

[ Szerkesztve ]

(#112298) kezo0 válasza gduck (#112292) üzenetére


kezo0
addikt

Max. papíron. Mert Budapesten pl. aug. 31-én kellett volna lekapcsolniuk, oszt' még ma is megy...

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#112299) polonic


polonic
félisten

Lekapcsolták már az analóg adókat?

(#112300) pjen válasza gduck (#112297) üzenetére


pjen
félisten

Ez a Te véleményed.Még szerencse, hogy egyet vissza olvastál.A 300 dolcsi rád vonatkozik a Voda valószínű felét se fizetné egy több százezres megrendelésnél.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.