Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#105216) Kayla2


Kayla2
tag

Sziasztok!
Már magam se tudom mit tegyek, tanácstalan vagyok. Fél évvel ezelőttig a UPC 500-as net tökéletesen futott (azóta Vodafone) aztán mivel 2 házban van ugyanazon a néven ugyanez az internet és a másik házat a főbérló elakarta adni, és mivel ott volt hűségidő itt lemondta az internetet és azt akarta át hozni.
Nos innentől kezdődött a kálváriánk ami immár fél éve tart. Végül sztornó lett az egész eladás ezért visszakapcsoltatta ugyanazt az internetet, azóta meg se közelíti a hibátlan élvezhető minőséget.
2 szintes házról van szó a felső szintre egy switchet betettem és arról mennek az asztali PC-k (régen ezzel semmi gond nem volt).
Nos vannak jobb napok amikor viszonylag jó a net de rengetegszer problémás az oldalak betöltése és nem akar működni a dolog (be se töltenek az oldalak, ha a speedtest meg elindul akkor meg a szerződésben foglaltakat tudja de hiába).
Természetesen kihívtunk a Vodától szakit, aki ki is jött leellenőrizte a jeleket (jó volt) majd elment és a hiba fenn maradt. Próbálkoztunk modem resettel, újraindítássál, küldtek rá frissítéseket illetve ők is bentről megpróbálták bütykölgetni (mindhiába).
Persze ha újra indítom időlegesen jó egy darabig, de alapvetően ez maximum fél óra óráig tart. Utána ismét használhatatlan. A wifire ez úgy szint igaz (ez se jó).
Most ismét kihívtuk a szerelőt (már ezt is nehezen tették meg) és megint lecsekkolta a kábeleket oké aztán ki kapcs modem majd 10 secc múlva be, megint jó --> elment. Fél óra múlva megint kuka.
Megint felhívtam erélyesebben őket (nem bunkón) , hogy azért most már igazán jó lenne erre megoldást találni hozzanak új modemet (kínomban már nem tudok másra gyanakodni) vagy csináljanak valamit. Állítólag a legutóbbi szaki kért egy utcai doboz ellenőrzést hátha ott a gond (30 nap alatt megnézik).
Ott tartunk, hogy más szolgáltatót fogunk kérni mert azért az se szimpatikus, hogy anno míg UPC volt a szakik kedvesebbek voltak leült a gépemhez és állítgatta a hálózatot is perfectre. Most meg hálózatépítőt küldenek ki akik rá sem néznek a programbeli részekre.
Mit javasoltok? Esetleg hívjak maszek szakit? Sajnos ma már nem értek a hálózatokhoz régen tanultam de mivel nem foglalkoztam vele és elkényelmesedtem rengeteget felejtettem.
Mellékelten csatolok képet (azért ez még megy). Bocsi a hosszú levélért csak jó lenne valami megoldás, köszi a válaszokat előre is. :R :))

[ Szerkesztve ]

Régen: Kayla

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.