Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:53:21

LOGOUT.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#143337) kabelmania27 válasza gabo89 (#143335) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Amennyiben az internetkapcsolattal nem tapasztalsz problémát nem kell foglalkozni a hibás csomagokkal, az a lényeg, hogy a javítható több legyen mint a javíthatatlan.
A downstream értékek között a teljesítmény érték a jelerősség, mmwo nélkül is 12 alatt lenne (mmwo letöltés irányban 9dB-t csillapít, felfelé 2,5dB-t) ami nem magas.
A szolgáltatók általában max egy netmodem és három tévé számára biztosítanak elég jelerősséget, ha ennél több vételi hely esetén szélessávú erősítőre van szükség.
Nyolcas splitter kb 10dB körül csillapít ha nyolc tévére van szükség megpróbálhatod mmwo után bekötni egy próbát megér, ha kb. 12-13dB csillapítás után a tévék megfelelő jelerősséget kapnak menni fognak a csatornák (tavasszal/nyáron napsütésbe csökkenhet a bejövő jel erősség) az adások, ha gyenge a jel a tévé kifogja írni vagy kockásodás lesz, ilyenkor erősítőt kell bekötni a két osztó közé, idővel számítani kell arra, hogy lekapcsolásra kerülhetnek a dvb-c csatornák, hogy a helyükön új letöltési csatornákat lehessen felkapcsolni.
Az mmwo tartalmazza tévés kimeneten a hpf szűrőt ezért a tévé nem fogja zavarni az internetkapcsolatot. Ha jó a tévé nem ráz a koax kábel, ha nem kapcsolod ki az eszközöket és úgy tekered le az F csatlakozót csipkedhet a kábel.
Átkötés idejére célszerű áramtalanítani a modemet és a tévét.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.