Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medve5902
csendes tag
válasz TimeCenter #16649 üzenetére
Az igen, 1996-at az nem idén volt! Elég meggyőző!
-
bigga
aktív tag
válasz TimeCenter #16657 üzenetére
Tetszik, válószínű ezen az oldalon találom majd meg a nekem valót.
De szemezek még egy párral itt, nehéz a döntés lesz...young78:
hmm, jó ez a fehér számlap... bejövős ez is. Bár a Citizen lesz szerintem, egyelőre úgy tűnik.[ Szerkesztve ]
" You know what capitalism is? Getting f*cked! "
-
jookomak
őstag
Egy tipp: jól gondold meg azt a citizent. Később előjöhet a kisördög, amikor már hordod egy ideje, hogy ejj, lehet mégis svájcit, főleg automatát kellett volna venni.
Én legalábbis így jártam. Vettem pár éve egy citizent 45-ért, amit nemrég cseréltem le egy 90 ezresre. Gazdaságosabb lett volna egyből a drágább órát megvenni, ami akkoriban persze még olcsóbb volt.
A fentebb linkelt citizen 41k, a certina pedig 66. Van még tissot is, szintén 66k.
Aztán persze lehet, hogy mindenkinek végig kell járnia a maga útját, míg tényleg megtalálja azt az órát, amit a józan ész határain belül (kicsit talán azon túl is) megvehet magának. -
bandus
veterán
válasz TimeCenter #16640 üzenetére
igen, egy nyáron át hordott bőrszíj után én is így gondolom. vadászom is az ebay-t a megfelelő fémszíjért, mert itthon nincs kedvem kiadni érte 90k-t :/
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
WiZARD
addikt
tudtok segíteni, hogy Omega Seamaster fém szíjhoz utolsó szemet hol tudok minél jobb áron szerezni?
neten csak az ofrei.com-nál találtam, 51$-ért. ennyiért nem is lenne bajom vele, de még 40$ a posta...OME-026ST930 a pontos típusa (1610/930-as a szíj típusa)
Andrássy úti Omega boltba még nem mertem megkérdezni, általában mennyire vannak elszállva árakkal?
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
darvak
senior tag
válasz young78 #16651 üzenetére
Ehelyett esetleg egy ilyet Medve5902?
Igaz nem zafír, de Tough Solar, rádióvezérelt, széép is (igaz sportos )
Nálam ő a nyerő, a gumiszíj illik hozzá, nem lesz tőle rosszabb megjelenésű, nem karcolódik, nem büdösödik. Gumiszíjba igen kényelmes és puha megoldásokat, magyarul magas minőséget produkál a Casio.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
milánói teljességgel kizárt, én attól hányok
nem tudom milyen fémszíj jó hozzá, de mindenhol csak 22, 24 mm-eseket láttam, a gyári pedig 23 mm. igazából inkább a gyárit szeretném hozzá, de ha valahonnan meg tudom rendelni olcsóbban, akkor nem venném meg itthon ennyiért.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
pohár
félisten
-
darvak
senior tag
Tudsz 1 ECO-Drive alternatívát is rá? Mármint jó árú modellt.
Most nincs kedvem keresgélni, de érdekelne.
#16623 Empsepo Atlantic is 1 vonzó alternatívának bizonyul
Csak amit én írtam, arra általánosságban a következők is igazak:
- 5 év garancia!
- árgarancia, visszafizetik a vételárat, ha nem tetszik az óra, visszaküldheted
- vannak modellek, amikhez kérhetsz kisebb változtatásokat. Pl. más szerkezetet kérsz bele. Mondjuk ETA kvarc helyett, ETA 2824/2-re cserélteted. Vagy más szíjazást kérsz hozzá.
Elég vonzó ajánlat.
[ Szerkesztve ]
-
-
busman
veterán
Szép...
[ Szerkesztve ]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
WiZARD
addikt
sajnos usa-n kívül csak EMS-sel küldik, így 37$...
usan belül 8-12$ között 4 féle lehetőség is van.ha 17ért küldenék már megrendeltem volna, de asszem így is az lesz a vége...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
yodamastah
őstag
Rendeltem egy Deep Blue-t. Ha minden jol megy a heten megjon
-
Mosanke
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok dobni olyan webáruház linket/linkeket, ahol olyan bőr óra szíjakat is lehet venni amiknek nem hagyományos csatja van, hanem olyan a zárása (vagy hasonló) mint a fém szíjas csatoknál? Békazár? vagy pillangózár? Nem tudom hogyan nevezik. Nem erre gondolok.
-
tupacamaru
veterán
válasz yodamastah #16690 üzenetére
Milyet?? Én is gondolkoztam az egyik tipuson.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
yodamastah
őstag
válasz tupacamaru #16694 üzenetére
Sun Diver 1000m. 229 eur volt.
Ebben a szinosszeallitasban:
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz yodamastah #16695 üzenetére
Ezt az új tipust bevállalnám.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
yodamastah
őstag
válasz tupacamaru #16696 üzenetére
Fotokrol nekem is tetszik az Abyss. De megneztem par vasarlo fotojat, oriasi batar nagy az az ora. 46mm lunetta, 26mm csat, 18mm vastag... Meg azert ez egy limitalt szeria, ami miatt eleg draga. Azert valasztottam a Sun Divert, mert nagyjabol minden jellemzoje megfelel, es nem olyan nagyon nagy. Meg az ara is igen kellemes. Es az Oristol lopott tok design, szerintem nagyon jol sikerult...
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz yodamastah #16697 üzenetére
Az enyém majdnem ekkora, csak 1 mm-rel véknyabb.
Hol találtál képeket róla??
[ Szerkesztve ]
-
yodamastah
őstag
válasz tupacamaru #16698 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
válasz yodamastah #16699 üzenetére
THX, már csak feketét találtam 175k-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest