Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TimeCenter
tag
válasz
Mariner #17298 üzenetére
Mariner :
1.
A felhasználó szerinti osztályozásban igazad van. Én mint új óra forgalmazó a tartósságot, karbantartás mentességet, egyszerű kezelést és használatot valamint a pontosságot tartom legfontosabb szempontoknak. Hiszen a boltjainkba betérő vevők többsége is ezek a szempontok alapján keresik az órákat.
Természetesen további szempontok is szóba jöhetnek mint javíthatóság (ETA G10), alkatrészellátás, egyediség...
Hogy újra a témával foglalkozzak több ösztönzés kéne...2.
plexi polirozás: 1800 Ft ( olcsóbb )
üveg polirozás: 3500-5800 Ft ( drágább ) -
Mariner
tag
válasz
TimeCenter #17297 üzenetére
Egy hozzászólásomat idézem,mert valószínűleg átsiklottál felette:
"TimeCenter:ez a pontozásos dolog nem rossz ötlet,bár célszerű lenne a felhasználót is több kategóriába osztani,mivel nem mindenkinek ugyanaz számít.Csak pár ötlet:a -"hagyományos" óragyűjtő:itt szempont/előny lenne ha régi az óra,a tok állapota,a számlap állapota,a típus ritkasága,de cseppet sem számít a vízállóság pölö
-"befektetési óragyűjtő"
-van akit csak az érdekel,hogy az óra ne túl drágán,tökéletesen megbízható legyen
-van aki a pontosságra gyúr
-van akinek az üthető/vágható nagyonvízálló az ideális
-brókergyerek(csak az a fontos ,hogy svájci legyen és feltűnő,lehetőleg tradicionális márka de ne túl drágán hiszen csak az elvárások miatt kell)
a sor szinte tetszőlegesen folytatható.
TimeCenter:az egyik előbbi hozászólásodban említetted,hogy üveget is lehetséges políroztatni,bár drágább mint a plexit.Elárulnád mi az a drágább(annyit tudok róla,hogy a drágább az többe kerül mint az olcsóbb...)?Van pár festettüveges órám aminél a csere emiatt nem jöhet szóba,de egy polír járható út lenne,ha nem túlságosan drága."
Köszi a választ! -
TimeCenter
tag
válasz
blt.62 #17294 üzenetére
Itt csupa WAVECEPTOR technológiás rádiójel vezérelt órát találsz:
http://casio.timecenter.hu/casio+orak/wave+ceptor+karorak/Itt a CITIZEN rádiójel vezérelt órái közül csemegézhetsz:
http://citizen.timecenter.hu/citizen+orak/promaster+radio+controlled+karorak/?mid=67Itt pedig a német JUNGHANS gyár MEGA jelzésű rádiójel vezérlésű óráit láthatod:
http://www.junghans.de/junghans-watches-detail/items/45.html#closed -
busman
veterán
válasz
yodamastah #17272 üzenetére
Egy mászkálós videó...nagyon ráérek.
Monster -
TimeCenter
tag
válasz
blt.62 #17294 üzenetére
A CASIO 1995-ben jelent meg először rádiójel vezérelt analóg digitális órával Európában csakis a német piacon. Ez az óra az adótól 700 kilométeres körzetben vette a pontosító jeleket. Az évtized végére fejlesztette a CASIO tovább a technológiát, hogy már 1000 km sugarú körön belül tudja venni a jeleket. Ekkortól kezdték árusítani WAVECEPTOR jelőléssel az órákat. Egy külön sub-brand jött létre WAVECEPTOR néven. Ebbe főként digitális és analóg digitális modellek tartoztak ( WV- és WVA kódokkal). Késöbb mikor ez a rádiójel vezérlés a többi sub-brandbe is beköltözött ( G-Shock, Protrek, Sea-Pathfinder; GW-, MTG- PRW- és SPW- kódokkal ) a WAVECEPTOR jelölést használták azokon is, így elvesztette a saját sub-brandjét, innentől úgy hívták mindet hogy WAVECEPTOR technológiás órák. Amikor megtudták már csinálni műanyag tok helyett az acéltokos modelleket is azokat Dynamic Collection-nak nevezték. Késöbb miután további adók jelét tudta fogni az óra bevezették a MULTIBAND elnevezést is ha jól emlékszem 2007-ben.
-
blt.62
őstag
Szio!
Megtudnátok mondani,hogy mi a különbség a Casionál a Wave ceptor és a Radiokontrol között? Ha jól tudom mindkettő a rádiós időbeállítást takarja. -
Dzsana
senior tag
Ha már volt szó a Cornavin-ről, ezek mennyire jó kis órák? Illetve még a Darwin az, amivel el van árasztva a piac. Melyiknek van jobb szerkezete, ha lehet egyáltalán erről beszélni?
-
seiko
senior tag
válasz
tupacamaru #17290 üzenetére
Már visszakoztam. :-O
-
Empsepo
senior tag
válasz
Jó ez a videó, szép órád van.
Az Aeronavigator is pillanatok alatt töltődik, főleg a természetes fényt szereti.
Gyönyörű ahogy kirajzolódnak a számok a sötétben.
Mondjuk hamar halványul, de nekem ez igazán probléma.
Van az ágy mellett digitális óra... -
seiko
senior tag
válasz
TimeCenter #17283 üzenetére
Így már más a lehányzó fekvése! ;-)
-
Kelvin
őstag
válasz
blt.62 #17278 üzenetére
"Citizen a "Fehér óragalériából" lenne de hivatalos garancia nélkül,gondolom 1-2 hónapig cserélné ha rossz lenne,de utána már csak értékcsökkenéssel. Ezért is agyalok rajta nagyon,mert a Citizen hivatalos óraboltban 170 ezer körül lenne."
Itt sarkon fordulnék azonnal...
-
TimeCenter
tag
Nézd meg ezt az órát is:
http://citizen.timecenter.hu/citizen+orak/promaster+radio+controlled+karorak/CB0021-57E.ora
Ez zafír kristályüveges és rádiójel vezérelt is.
-
TimeCenter
tag
válasz
blt.62 #17278 üzenetére
A CASIO rádiójel vezérelt, tartós, vízálló órái közül csak
a LIW-M1100
http://casio.timecenter.hu/casio+orak/lineage+karorak/LIW-M1100DB-1.ora
az LCW-M100
http://casio.timecenter.hu/casio+orak/lineage+karorak/LCW-M100DSE-1.ora
és a WVQ-460
http://casio.timecenter.hu/casio+orak/wave+ceptor+karorak/WVA-460DSE-1A.ora
zafírüveges.
A többi vagy műanyagtokos vagy csak cseppálló, és csak kristályüveges.
-
sysrq
őstag
válasz
blt.62 #17278 üzenetére
Szerintem mindenképpen próbáld fel, és amelyik NEKED tetszik azt válaszd.
Az óra a férfi egyetlen ékszere, nem a péniszpiercing meg a fogtömés.
Gondold el, minden reggel a kezedre fogod venni, naponta többször ránézel majd.
Ha nem tetszik, kidobott pénz.
Amúgy én is Sapphire üveg párti vagyok. -
blt.62
őstag
válasz
BiriBum #17276 üzenetére
Felpróbáltam mindkettő jól néz ki és ugyan azt tudja (aksis,rádiókontrolos) csak a Casió még zafír üveges és 60 ezer ft, a Citizen ásványkristály üveges és 105 ezer ft.
A Casiót órás üzletben venném 2 év garanciával, a Citizen a "Fehér óragalériából" lenne de hivatalos garancia nélkül,gondolom 1-2 hónapig cserélné ha rossz lenne,de utána már csak értékcsökkenéssel. Ezért is agyalok rajta nagyon,mert a Citizen hivatalos óraboltban 170 ezer körül lenne. -
csabulaxi
senior tag
válasz
yodamastah #17275 üzenetére
Igen a Monster még reggel 6-kor is virít, bár én az óramutatót nem igazán látom hol is van. Talán már öreg a szemem.
-
m3tr0
őstag
válasz
Azta, elég szépen felveszi a fényt és gyorsan is. Meddig tartja meg kb.?
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Nem semmi!
-
yodamastah
őstag
Csinaltam egy lume videot: [link]
-
Empsepo
senior tag
-
Empsepo
senior tag
Gyönyörködjünk: [link]
Csodaszép. -
blt.62
őstag
válasz
BiriBum #17257 üzenetére
Akkor szerinted is jobb a Citizen mint a Casio? Mindkét óra ugyan azt tudja.
Igen a titános Citizennek szürke színe van,az acél változatosnak nagyon fényes ezüst színű a tokja és a szíja. A nehéz órákat én is jobban szeretem. A haveromnak titános van,mert ő pont a színe miatt vett olyat,mert a szürke óraszíj egységesebben egyforma a tok színével és a fekete lünettával. Az acélos változat szíja és óratokja jobban "világítós" és feltünőbb a fekete órához képest. -
seiko
senior tag
-
Wg5113
aktív tag
válasz
[Anduriel] #17255 üzenetére
Igen volt egy sokszor visszatérő illető több nick névvel.Már egy jó ideje nem jelentkezett és egész más típusú modora és témái voltak.Ne legyen igazad.
-
[Anduriel]
aktív tag
Az elmúlt hetekben megint nem sikerült követnem a fórumot, össze is gyűlt 1000 hozzászólás, örültem, hogy ennyire pörög a topik. Viszont most olvasom itt Mosanke csodálatos kalandjait és számomra is elég hihetetlen. Az indexes órás fórumot is követni szoktam, bár most ott is el vagyok maradva időhiány miatt, de a lényeg, hogy ott az olvasottakból az derül ki, hogy van valaki aki rendszeresen garázdálkodik a fórumban, visszatérő vendégként. Lehet, hogy itt is megjelent volna? Nagyon szomorú lennék ha így lenne.
Legyen valami on-topik is: Valaki belinkelt néhány napja egy fehér Festina órát, ami nagyon megtetszett, viszont a márkával vannak fenntartásaim, esetleg valaki nem tud ehhez hasonló modellről, amit 'tradicionális' óragyártó gyárt, és nem túl drága (40-50e). Mert most kitaláltam, hogy lehet kellene nekem még egy óra, ami kicsit más stílusú
-
young78
tag
válasz
Misi1979 #17251 üzenetére
Mosankeről utoljára, nem szeretnék hosszasan visszakeresni:
Rendeltem a netről egy Bocciaát. Lemondtam, rendeltem másik kettőt. Megérkeztek???
2012.02.22: Ma megérkezett a Marvinom, elküldtem Bálint mesternek, szerviz, plexi csere, tok felujítás (4-6 hét)
2012.3.01(?) : RÉGEBBEN írtam, hogy vettem egy Marvint, ma el is vittem egy óráshoz (Hogyan, ha Bálintnál van 4-6 hétig????) aki megvette rögtön.
Több kérdésem nincs, illetve van: Jól szórakozol? Van ennek valami értelme?
Üdv -
Misi1979
őstag
válasz
Wg5113 #17250 üzenetére
Ajj, mit kételkedtek már ennyit, a srác jólmenő vállalkozó, szerencséje, hogy nem a safija maradt az overalljában, amikor kimosta. Sőt, valószínűleg a mobilja kamerája is így romlott el, esetleg nem bírta a 18ct csillogását.
Amúgy nem kell valakinek egy marvinka? akár 70ezret is érhet (vagy egy uszkárt), én odaadom mondjuk 5k-ért plusz posta. Esetleg Vacheronra cserélem, minimális ráfizetést kérek azért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asztalos klub
- Milyen egeret válasszak?
- Sweet.tv - internetes TV
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest