Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79301) ImACeltic válasza Shamat (#79283) üzenetére


ImACeltic
őstag

Szép fotó!

Én is újra elővettem a játékot mert megakarom csinálni a secre endinget. Meg is vannak a napkorongok meg az autókulcs, már csak el kell menjek oda, ahol a képed készült. :D

Megjelenés előtt érdekelt a játék, de nem gondoltam volna, hogy így fogom ezt élvezni, ráadásul ez az első rogue like játék amit kipróbáltam. Pl tegnap oldottam fel egy új fegyvert, 10 órával a játék kijátszása után és elnézve a menüt, még van egy amit nem találtam meg. Tényleg GOTY esélyes nálam is eddig.

Posztom végén had flexeljek kicsit. :D 25 óra alatt 7 halállal játszottam ki anno a megjelenésekor. Ebből a hét halálból csak 2 van boss-tól, az első kettő nyírt ki egyszer-egyszer. Jelenleg Ophion - utolsó boss - ellen 4-0-val állok. Szerintem annyira nem nehéz a játék, csak kell hozzá egy kis kontroller ügyesség és persze odafigyelés mert ha nem koncentrálsz erősebb ellenfelek ellen, akkor azért gyorsan megtudnak baszni.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.