Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
válasz republic666 #158445 üzenetére
ez melyik áruház?
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
mcwolf79
veterán
válasz nagyatt #158447 üzenetére
Én is most tolom másodjára a Remastered verzió folytán. Legnehezebb fokozaton tolom , és hát így egész más dimenzió a játékmenet. A korlátozottabb nyersanyag egész más síkra helyezi a játék menetet a lopakodást előtérbe helyezve . A legnehezebb Splinter cell-ekre emlékeztető nehézség egész más stílust igényel , nem lehet halomra lőni az ellenfelet . . Nem mondom , vannak/voltak olyan góc pontok, amiknek kb. 20-szor ugrottam neki , de ezt leszámítva zseniális a játék .
Valahogy elsőre nem jött át annyira a sztori a játék végéig , de így hogy most már tudom mire fut ki a játék , így vhogy jobban bejön az egész. Először nem értettem Abby miért kapott ennyi játék időt , most már értem . Először indokolatlannak éreztem a játék időt , most már fel se tűnik , hogy mennyi óra belement .Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
republic666
junior tag
válasz s7evcsenko #158452 üzenetére
https://www.xzone.hu/ps5-prislusenstvi-ssd-disky?sort=date_desc&s=60&page=1&term=&c=982
A bírkák mindíg többen vannak.....1987 C64 1996 SEGA MD 1998 PS1 2002 PS2 2004 PC 2022 PS5 2024 VR2
-
s7evcsenko
addikt
válasz republic666 #158454 üzenetére
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
F-ECT$
titán
válasz echterion #158459 üzenetére
Én azt látom, hogy a 2024 elég szar éve lesz a Sonynak. No nem abszolút értékben, de a korábbi 10-hez képest biztosan. Kevés exkluzív játék fog jönni, a másik oldalon meg lesz Hellblade 2, Stalker 2, Indiana, Fable(?), a havi előfizetéses modelljük jobb, talán elkezdenek foglalkozni az AB címekkel is (kis extra ha Xbox-on veszed őket, stb). Emellett most az iparágban visszaesés van (mindenhonnan kirúgás hírek jönnek), és az MS sokkal könnyebben vészel át ilyen időszakot. A Sonynak pluszban meg kell küzdenie azzal, hogy a GaaS próbálkozása nem jött be, szóval kicsit egyenlítődni fog a küzdelem.
Dive ever, work never.
-
undercover
őstag
válasz F-ECT$ #158460 üzenetére
Nem lesz ez szar éve a Sonynak, az túlzás.
Lesz itt kérem FF VII Rebirth, Rise of the Ronin, Helldivers 2 (xboxra nem jön mégha PC-re igen), Death Stranding 2-őt bedobhatják bármikor, Silent Hill 2 remake, Stellar Blade, Pacific Drive (ugyanúgy csak PC).
És tuti nem jelentettek be minden címet ami idén jön csak elég sokáig kivárnak.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
VTom
veterán
válasz Szabi® #158449 üzenetére
Igen, pár stúdiónál döbbenet, hogy mit kihoznak még PS4-ből is.
Nekem eddig 3 játéknál esett le az állam a grafikán, mozgásanimáción úgy igazán, mióta megvan a PS5:
Last of us part 2 (ps4 verzió, a remasteredet este kezdem el)
Horizon Forbidden west
Death Stranding Director's cutA legdurvább az, hogy ezek mind kijöttek PS4-re is...
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Nayrobi
őstag
válasz undercover #158461 üzenetére
+ concord, foamstars, destiny2 kieg, spiderman2 sztori dlck...
-
VTom
veterán
válasz pr0bi #158465 üzenetére
Hát, benne van, de mellette sok mással is foglalkozik, pl. Death stranding filmadaptáció, meg ugye nem csak ezt az egy játékot készíti most a Kojima productions.
Azért Kojimát ismerve rossz nem lesz a második rész sem.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Frod
addikt
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Van arról hír esetleg, hogy a Sony a slim gépekhez is csinál cserélhető covert?
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
MODERÁTOR
válasz Ferenczi Áko #158469 üzenetére
Hír az nincs, illetve nem tudok róla. De több, mint valószínű, hogy lesz majd, hiszen ugyanolyan könnyen cserélhetőre tervezték ezt is.
-
republic666
junior tag
válasz s7evcsenko #158457 üzenetére
A bírkák mindíg többen vannak.....1987 C64 1996 SEGA MD 1998 PS1 2002 PS2 2004 PC 2022 PS5 2024 VR2
-
Nayrobi
őstag
válasz Ferenczi Áko #158469 üzenetére
A fekete február 21-én jön odakint, talán itthon is.
-
EmThor
addikt
Playstation Portal-lal kapcsolatban tudja esetleg valaki, hogy lehet-e rejtett wifi hálózathoz csatlakoztatni? Tehát mint pl. a ps4 esetében, nem az automatikusan felajánlott talált wifi hálózatok közül választok, hanem manuálisan adom meg a hálózat nevét, jelszavát, ilyesmi... ? Köszi
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
republic666
junior tag
Ezt a Desperate Vladivostokot érdemes előrendelni VR2-re , játszott valaki vele PS4 vagy PC VR-en? 7000Huf körül van, márciusban jelenik meg.
-
Bad Pritt
félisten
Milyen JRPG-ket tudnátok ajánlani betanulósnak, amik nem riasztanak el egy újoncot? Final Fantasy IX, X/X-2, Dragon Quest XI, Sea of Stars, Octopath Traveler 2, Ni No Kuni 1-2 jut eszembe, ezek mellett van valami PS5-re elérhető sleeper még?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
ldave
félisten
válasz Bad Pritt #158482 üzenetére
F2P gacha játékok közül én még ajánlom a Honkai Star Rail-t is, a sztori mód simán végigjátszható az ingyenesen megszerzett karakterekkel és szerintem az egyik legjobb körökre osztott harcrendszerrel rendelkezik.
A Slime draws near! Command?
-
Bad Pritt
félisten
válasz echterion #158484 üzenetére
Amúgy jobban meggondolva szinte az összes számozott FF elérhető már PS5-ön, szóval csak választani kell. Nekem úgy rémlett, hogy a IX meg a X elég könnyen megszokhatóak kezdőként, azért gondoltam először azokra.
-
ldave
félisten
válasz Bad Pritt #158488 üzenetére
Ha a körökre osztott játékmenetet kedveli, akkor kár, hogy a Persona 5 nem szimpatikus neki, harcrendszerben az van talán a legközelebb a Honkaihoz. Az említett Dragon Quest XI jöhet akkor még szóba, de az jóval lassabb folyású játék, mint a Honkai, én imádom, mint az itteni arcképem is jelzi
-
Rigormortiis
veterán
-
ldave
félisten
válasz Rigormortiis #158493 üzenetére
Pont a napokban néztem végig: Can you beat Final Fantasy 10 with Tidus Only?
-
echterion
nagyúr
válasz Rigormortiis #158493 üzenetére
Sajna annyi időm nincs, hogy az FF-k mellett másfelé is tudjak kacsingatni, pedig jó lenne. Most kaptam meg páromtól a FF XVI-ot, tegnap este meglett a platina is a Strangers Paradise-ban, úgyhogy az jön most a sorban, mire végzek vele, szerintem kint lesz bőven a Rebirth is. Bárcsak lenne annyi időm erre, mint gyerekkoromban.
-
Bad Pritt
félisten
Köszi srácok, átküldtem a listát végül Persona 5-tel meg a Tales sorozattal kiegészítve, az Arise tényleg jó cucc.
-
csuvicsuva
addikt
Sziasztok!
Újabb lehet, hogy hülye kérdés. Rákerestem, de ott sem volt egyértelmű.
PS+ Premium megosztásnál gondolom a régi játékok streamelése nem osztódik meg, ahogy például GPU-nál a felhőalapú játék sem?
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Elemlámpa, zseblámpa
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EAFC 25
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest