Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#105892) Moby válasza #62435328 (#105890) üzenetére


Moby
addikt

Egyszerű dolog ez, és tetten érhető napi szinten. Itt a GT7 esete. Két nagyon eltérő attitüd köré csoportosultak a játékosok. Az egyik azt mondogatta, hogy dehát nagyon jó minőség ami benne van, csúnya dolog ez a mikrotranzakció, dehát ez van, le kell nyelni a békát, nem olyan nagy probléam ez. A másik csoport azt mondta hangosan, hogy csak azzal nem lehet szőnyeg alá söpörni a mikrotranzakciókat, hogy debezzeg a minőség, és nem ezt értékelték.
Az egyszerű kérdés: jó irányba megy-e a változás, és melyik csoportnak köszönhető? Nem gondolom, hogy bárkinek be kellene fognia a száját csak azért, mert nincs jobb, vagy azért, mert van jó is, meg azért mert "összességében...". Ha valami nem jó, azon lehet változtatni. Ennek az első lépése az, hogy meghatározom, hogy mi nem jó. Lehet ezt sokféle képpen csinálni, de az ennyire nem lehet baj, hogy hangot ad neki valaki, vagy valakik hogy akkor azt kelljen mondani, hogy fogják már be a szájukat, és ugyanmár. A témanyitó posztod meg ezt mondja.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.