Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz bitpork #160880 üzenetére
Persze, nem arról van szó, hogy ezt elvetem, de egyelőre nincs még aktiválva. És ahogy molnarpeter írja, iOS alatt másképp működik a Waze és ott elvileg tudja azt, amit én akarok (olvastam külföldi fórumon is). Tehát ott a rádió alatt is bejön a Waze utasítás hangja, mintha hívás lenne és pár másodpercig elnémítja a rádiót, majd vissza.
Amúgy azt tudja valaki, hogy az App-Connect aktiválás miért tűnt el a hivatalos szerviz ajánlatok közül? Tisztán emlékszem, hogy régen én is láttam, most pedig már nincs meg:
https://www.volkswagenszervizek.hu/termek/5G0054830@0-0
Cache: tárolt változat
Az App-Connect-tel kapcsolatban pedig két kérdés:
- ez megy rádióval együtt vagy itt is választani kell majd, mi a hang forrás?
- ha hangutasítást szeretnék adni Google-ön keresztül, akkor az menni fog alapból, vagy pedig kell hozzá a VW voice control funkcióját is aktiválni egy külön fizetős kóddal?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Odys/Zeta/I/10/ elektromos roller! Németország!
- Eladó használt, Britax Römer Kid II gyerekülés, gyermekülés 15-36kg
- Eladó INDESIT felültöltős mosógép garanciával
- Eladó Skoda Octavia III tetőtartó, Garanciás 25-05.hóig (adapter, talp és keresztród)
- Eladó használt, 1,5 évig Garanciális Fisher FPR-123DE4-R hűtő fűtő mobil klíma 3,5kW + tartozékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest