Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
üdv
Audi a4 b7 avant 2006 2.0TDI BPW 1000kmen kb elfogy 1liter víz nagy lehet a gond? egy haveré
-
raziel01
veterán
Sziasztok,
Azt vettem észre, hogy ha megyek az autóval, bemelegszik és valahol meg kell állni akkor azt csinálja néha, hogy üresben dadagós/kopogós hangja van a motornak. Benyomom a kuplungot majd rögtön felengedem akkor megszűnik a hang és van hogy több napig nem is jön elő.
Skoda Roomster 1.2 CRTDI 2011
180 ezer km10. másodpercnél kuplungolok és rögtön újra normál hangja lesz. Mi okozhatja?
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #160412 üzenetére
Visszakaptam az Alteát, mintha izmosabb lenne, meg a hangja is más, a megszokott képest.
Cserélve lett egy halom gumitömítés szívó részen(nem hiszem, hogy sokat tömítettek), egr lett takarítva, mert panaszkodott rá.
Injektorok jók(takarítás előtt az egyiknél volt kis hiba, utána hibátlan), lambdaszonda hibátlan. -
Ruszki
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Skoda Fabia 1.4 Benzin 2003-as vas.(AQW,50kW)
Nagyon úgy néz ki, hogy a generátor megadta magát!
Nem mértem még ki, de ha indítás után leveszem a sarukat akkor leáll.
Azt szeretném, kérdezni, hogy a klímakompresszort is ki kell szerelni, vagy alulról is ki lehet venni a generátort.Előre is köszi, Üdv!
Opel Astra 1.7D kombiban ki tudtam szedni alulról, ott is ez volt a jelenség....diódasor csere oldotta meg és egyúttal fel lett újítva a generátor!
-
Mágus2
Közösségépítő
A kukorica daráló szétszedve, megjavítva, összerakva. Szorult az alig 40 000km-t futott generátor szabadonfutó.
Kapott újat, kíváncsi leszek, ez meddig fogja bírni. Ha már ott voltam, megint új szíj, meg feszítő görgő. Csókoltatom aki tervezte a feszítő csavarját. A fél autót szét kell szedni a cseréhez. Legutóbb csak a görgőt cseréltem, a feszítő elemet nem. Gondoltam kiveszem, hátha az a ludas, de pont olyan erős a rugója, mint az újnak, úgyhogy ezt feleslegesen cseréltem. Elég lett volna a görgő, de legalább tudom, hogy ezek nem fáradnak el.
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Egy öregecske polo classic 1998-as APQ -ba milyen olajat javasoltok ? Milyet vegyek?
Most cserréltek benne hidrótőkéket, de még mindig csattognak. Inkább meleg motornál.
A szerelő 5W 40 A.Z Meisterteile olajat rakott bele, de megpróbálnék másikat. Hátha javul a helyzet. -
knuckle
aktív tag
Üzemanyagszivattyú reléje 2005-ös fábia kombinál hol található?
Mert ahol kéne legyen, ott 4 relé van....
Más lábleosztás van. Viszont gyújtás ráadásra ez kattan egyet....kód alapján x contact relay...gyújtásra levesz minden fogyasztót...
kicsit más a lábkiosztása...a jobbos ami benne van...balos lenne a febi ac pumpa relé.
semmi más relé nincs itt csak ezek...a levegő cső által még takarva van egy feleakkora, csak azt elég szarul tudtam fotózni....40A van a tetejére biggyesztve, azt annyi...
az a vicces, hogy ha kicserélem, és kiveszem ezt a 18-as számmal jelzett motyót, berakom a másikat, akkor ugyanúgy van nyomás, viszont eltünik az elektromos ablak....nem lehet le fel húzni, néma csend honol....
pedig mindkét bizti (25A) egyben van....
Wattafakkvanakkó? -
MunezXBK
nagyúr
válasz
grizlisandor #160412 üzenetére
Jah, a kompresszort mutatja.
-
MunezXBK
nagyúr
Mára elég volt, 8 órám ment el csak a belsőre. Profi cuccokkal.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
grizlisandor #160405 üzenetére
Csak gázos autóknál szokott gond lenni az injektorokkal. Lambda vagy vákuum probléma esélyesebb.
-
tibi.234
tag
Valakinek itt nincs eladó RNS 310 vagy olyan ami bele megy skoda octaviaba 2012be
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest