Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81744) pendre54 válasza Yodamest (#81743) üzenetére


pendre54
addikt

Az AD 500X-et talán valamikor 2015-ben adtam el, szóval már nem egy mai történet, ráadásul azt még egy darabig, egy belső Asus Xonar hangkártyával hallgattam, ami messze nem hozta ki a teljes tudását. Az is, mint általában minden fejes nyilván meghálál egy jó forrást.
Én nem azt mondom, hogy nem jó, hanem az említettekhez képest kevesebbet tud. Szellős, pörgős kis cucc, a tere is rendben volt, de mélyeket ne várjál tőle, meg amennyire még rémlik, a közép tartomány se az a hű de precíz. Ezzel együtt szerethető cucc volt, és nekem nagyon kényelmes, ami nálam majdhogynem a legfontosabb szempont.
Az R70X egy referencia, stúdió fejhallgató, ennek megfelelően egy viszonylag semlegesebb, részletezőbb hangzású, elég pontos cucc, és itt már a mélyekkel se lesz gondod. 470 Ohm-os, szóval azért nem árt alá valami normálisabb forrás. 1-2 óra használat után nekem le kellett vennem, mert egyrészt mint írtam, a kisebb párnák miatt a szemüvegszárak nagyon nyomták a fejemet, másrészt a hangzásvilágából is kezdett elegem lenni, kicsit olyan uncsi volt. ;]
Az AD 900X csak 2-3 hónapja van nálam, de azt elsősorban játékokhoz használom, mert zenére nálam az abszolút favorit, az Amiron Home. Könnyen hajtható, széles, precíz tere van, de ebben se sok mély. Meleg hangú DAC szerintem jól passzol hozzá, mint pl. az én TEAC UD-503-asom.

[ Szerkesztve ]

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.