Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81714) Yodamest


Yodamest
addikt

Na én meg megtudtam VÉGRE hallgatni rendesen egy DT990 prot és DT770 prot. Szóval kis személyes beszámoló a leendő vásárolóknak:

DT770 pro: dinamikus, pumpolós V hangzás erős magasakkal és mélyekkel, de amúgy semmi extra. A magas SZ betűk sziszegnek benne, az egésznek elég színezett mű hangja volt számomra, nagyon mesterkéltnek tűnt. Szűk a tér, minden szemből/mellőled jön into the face és a középtartomány eléggé halvány. Furcsállom is, hogy valakinek ez legyen az etalon, de áldásom rá, számomra egy tök átlagos V karakterű füles, a Razer Elektrám is hozta majdnem ezt még pár éve.

DT990 pro: na ő már jobb volt, a tér sokkal jobb, szellősebb az egész, ezáltal jobban bírja a magasabb hangerőt, nem kezdi el csattogósan a képedbe tolni a hangokat mint a 770. A V karakter itt is érvényes, közepek nem nagyon vannak (nyilván árkategórián belül szemlélve). A magasak itt is nagyon szszszsz-ííszsz-egősek ez fárasztó idővel. A színezés is érződik ugyan úgy, számomra még ez sem elég letisztult, túl trendi, túl műi akar lenni.

Hát ez most elég eltántorítóra sikeredett, ennek ellenére nyilván nem rossz fülesek ezek, részletezés, dinamika nagyon megvan bennük, de a sziiiszzz-sszz-iszegés és a színezett túl V karakter engem tűvol tart ezektől. Nekem már valami sokkal természetesebb kell.

Most a Yamaha MT70 és az ATH AD500x (900x) között vacilálok egyelőre, ők maradtak kb versenyben. Az audio technikákat megtudom hallgatni elvileg szombaton, viszont a yamit nem szóval meglássuk... ha nagyon bejön az AD500x vagy 900x akkor rárepülök arra, de ha nem lesz jó valami, akkor megelőlegezem vakon a bizalmat a yamahának és megrendelem azt. Elvileg ugyan azt tudja mint az MT220 és számomra máig az volt az etalon füles, na annak full természetes hangja volt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.