Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Dini

    őstag

    Üdv!

    Egyetemre keresek egy laptopot, ami kb csak arra lenne használva, hogy remote desktopoljak az otthoni gépre, illetve tudjak rajta böngészni, esetleg szöveget szerkeszteni, meg az online oktatás miatt nem lenne hátrány egy beépített kamera is. Ja meg jobban örülnék a régimódi egy jack a fülhallgatónak, egy pedig a mikrofonnak megoldásnak.

    Tehát egy abszolút belépő szintű laptopra lenne szükségem. Linux futna rajta (Fedora). Egy minimum 120 GB SSD-nek azért örülnék, de az se baj, ha nekem kell belerakni. RAM szempontjából már a 4 GB is bőven elég, a több sem gond. Ami fontos lenne az a gigabites ethernet port, illetve legalább 1 USB3-as csatlakozó. Meg egy HDMI kimenet. CD rom nem szükséges. Kijelzővel kapcsolatban semmi speciális igényem nincs. Minimum 18" legyen.

    Sokat lenne hordozva, egy legalább 3 órát kibíró akksi sem lenne rossz, de nem ez a legfontosabb. Viszont sokat menne (napi 6-8 órát), így valami normális hűtéssel rendelkező vasat keresnénk.

    Egyébként október második felében tervezek vásárolni, így ha azt mondjátok, addig érdemes várni, az sem probléma.

    Használtat nem igen szeretnék, árban első körben 120k-ra gondoltam, de ha azt mondjátok, valami oknál fogva érdemes többet költeni rá, hajlok akár a bővítés felé is (csak nem látom értelmét, mert kb csak képetnyőnek veszem).

    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

    Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés