Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
giigz
veterán
És én ezt miért csak most tudom meg?
Hallottam régebben ilyesmiről... Ez az én kocsimmal is működne? Na meg mennyibe kerül?
De venni fogok egy ilyet, az tuti...
[ Szerkesztve ]
-
Szplöttyy
senior tag
Telorol vagyok, szoval:
-Itt vettem a ph-n 6rugo volt, OBD2es csaitra 2001tol kotelezo elv minden autora. Akitol vettem o maga ragaszkodott h probaljam ki jo-e. Minden adat amit irtam onnan van(kiv a teletankos 360km az nagyjaboli szamitas), androidos telefonra van a torque nevu progi, van igyenes valtozata, amugy valami ezer forint, de okositott isvan, bar en a symbianosat hasznalom, mert szogegyszeru a felulet de lenyegretoro. Mindjart probalok 2kepet rakni rola. OBDScope a neve 2k huf az ovi storeba de ebbol is van okositott.
Akkor mi volt meg... Ja igen a szog a gumi oldalaban volt, de nagyon kozel a futofelulethez szoval ertitek na Nem a felniperemnel Csiszolt athuzott stb, szokasos bejaratott gumis draga de jo es nonstop.Smoke & Torque
-
-
zsid
senior tag
Gondolom a kékfogas ugyanúgy használható számítógéppel/notival is, mint nekem az USB-s.
<tRucKdriFteR>
-
Szplöttyy
senior tag
válasz Kornel #31755 üzenetére
Privatba meg tudom mondani kitol vettem. Meg az okos progit is meg tudjuk majd beszelni, csak ritkan vagyok itt mostansag.
Neduddki: Koszi, van ket fotom mukodes kozbe csak most itt szopok a low-end series 40 nokiaval h kepet feltoltsek De igy jobb.
Zsid: Persze, csak ugye kell a bt anotiba is.
[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
-
Dare2Live
félisten
-
neduddki
nagyúr
-
Szplöttyy
senior tag
http://logout.hu/dl/upc/2012-12/12/124068_atxtpqsn4qjgkmjl_photo0115.jpg
logout.hu/dl/upc/2012-12/12/124068_yrayzveubdod1sn8_photo0114.jpgSmoke & Torque
-
-
Szplöttyy
senior tag
-
harry
veterán
válasz Manitou #31739 üzenetére
Azt teljes vezérműszíj-szettre értettem, görgőkkel meg mittomén mi van abban. Legalábbis úgy tudom, csak a szíjat nem illik cserélni, hanem akkor már szettet (+ vízpumpát sem árt?).
Kösz a beszámolót, az Almera is egy meggyőző tipp így.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
zolynet
veterán
Vin dízelt javasol: katt
remélem még nem vótLife is too short to stay stock!
-
hdman
őstag
Kurrrrva nagy mák, az őrangyal résen volt
Sopron city :)
-
Vamp
senior tag
Nah itt remélem tudja valaki a kérdésemre a választ.
Belémjöttek, az ember elismerte a károkozást, megvolt a szemle, stb. Az autónak én vagyok az üzembentartója, de más a tulajdonos. Ez a helyzet a kéreseménykor is fennállt. Minden adatfelvétel az én, azaz az üzembentartó adataival történt. Ilyen esetben kinek fizet a biztosító, azaz kinek utalja a pénzt?
-
-
hdman
őstag
válasz Szplöttyy #31787 üzenetére
Jah A múltkor az egyik srác rádugta a diagnosztikáját, az usb-s volt, mentünk pár kört a városban úgy, hogy az anyósülésen ült a laptoppal Semmi hiba nem volt eltárolva, eléggé meglepődött rajta.
tomcsi23: szerintem a másik kamion karambolozott, legalábbis a kilengéséből itélve ezt veszem le..
-
Bigemperor
senior tag
Kártérítés a tulajdonosnak jár, mivel a vagyontárgy az övé, ergo az ő vagyonában keletkezett a kár. Az európai baleseti bejelentő adatlapon ("kék-sárga") egyébként a gépjárműt vezető személy mellett a tulajdonos adatait is meg kell adni. A kgfb-t az üzembentartó köti (általában, ha elkülönül a tulaj és az üzembentartó személye), bár ez mindig az okozó szempontjából vizsgálandó. A tulaj és üzembentartó közötti esetleges megállapodás (idegen hibás kár kifizetésénél) a biztosítót nem köti. Ha Téged illetne a kártérítés (mert mondjuk saját pénzből megcsináltatod a kocsit) legegyszerűbb, ha engedményezi a tulaj a kártérítési követelését rád.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Bigemperor #31791 üzenetére
Egészen biztos, ez? Csak mert jogviszony itt a biztosító és a biztosítást kötő között van, és csak engedményezéssel utalhat a biztosító akármit is harmadik félnek. Ezért is írtam azt hogy az üzembentartó és a tulajdonos között kárrendezés más eljárás.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
hdman
őstag
Ez vótmá?
A Rent4Ring nemrég vonultatott vissza a flottájából egy Suzuki Swift Sportot, amely félmillió kilométeres futásteljesítménye során 2800 nagy tempójú "versenykört" is megtett a Ringen, 457 különböző sofőrrel.
-
Szplöttyy
senior tag
-
Bigemperor
senior tag
válasz bitpork #31792 üzenetére
Szerződéses jogviszony csak a kárt okozó (üzembentartó, tulajdonos, sőt a gépkocsivezető is) és az ő kötelező felelősségbiztosítását kezelő biztosító társaság között áll fenn, ezért hívják ezt jogi szaknyelven szerződésen kívüli károkozásnak A biztosító a károsulttal nem áll semmiféle szerződéses kapcsolatban, ugyanakkor a kártérítés jogosultja a vagyontárgy (jelen esetben:gépkocsi) tulajdonosa. A kár ugyanis az ő vagyonában bekövetkezett dologi kár, értékcsökkenés, elmaradt haszon, stb. Az üzemben tartó engedményezés alapján lehet jogosultja a kártérítési összegnek, ezért, ha őt szeretnék a kártérítés felvételére felhatalmazni, úgy szükséges egy ilyen rendelkezés.
[ Szerkesztve ]
-
hdman
őstag
válasz Szplöttyy #31794 üzenetére
Elképzelhető. Viszont amióta nálam van, azóta nem dobott hibakódot a gép. Hálás kis jószág
Ja de, egyszer, amikor beszart a generátor szabadonfutó, és az akksi merülése miatt bedobta az összes hibaüzenetet.
Valahol van is róla fénykép
Szerk: ha közben találsz valami érdekes funkciót, akkor ird meg!
[ Szerkesztve ]
-
válasz Bigemperor #31795 üzenetére
Valóban elsiklottam a fölött hogy ő a vétlen fél. Elnézést kérek a gondolkodásnál gyorsabb írásért!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Szplöttyy
senior tag
En a symbianos valtozatot hasznalom, az androidosbol a fizetos eleg jo, ugye az osszes elerheto szenzor adatait tudja mutatni, van widget is hozza, akkor tud 0-100 meg nagyedmerfold meg ilyesmi mereseket is. Akkor van meg ilyen logging dolog h gugli mapsra rarakja az utvonaladat amerre jartal adatokkal egyutt, meg tudja venni is videora a kozlekedes es kozben atfedesben mindenfele adatot is tud mutatni kozben, meg persze hibakod olvasas torles stb. Youtubeon eleg sok vidi van rola.
A suzuki meg.... Ennyit errol. Szervizelve volt gondolom, meg jo olaj, es ennyi.
[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs