- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz Hajas Mao #203427 üzenetére
Ha valamit akkor dízelt biztos nem vennék erre a használatra.
Nekünk van egy Jazz, városban rohangálósra, meg néha egy egy "hosszabb" (=2x30km) útra.
1.4 benzin, jól pakolható a kis mérete ellenére. Praktikus kis "igénytelen" jószág.
Annyit járunk vele hogy most kapott egy négyévszakos Michelin CC+-t .#203431 N.Szil : D4D-ről jókat még nem hallottam, bár nem ennél a szériánál hanem a korábbinál
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz motoflug #172997 üzenetére
Jazz ... most foglalóztam egyet épp tegnap. Kis városi szaladgálósnak jó lesz.
Swift csomagtere miatt esett ki, amennyiben neked az elég akkor az egy jó alternatíva,
mert lehet találni kevés km-es első vagy második tulajos autót is belőle.Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz szabonagyur #172628 üzenetére
Akkor swift-et vennék.
Esélyes hogy találsz magyarországit, első vagy második tulajdonostól, ha hamarabb érsz oda mint a nepper.[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
válasz szabonagyur #172597 üzenetére
Lassan 1hónapja Jazz-eket nézek 2005-2009 1,4 5ajtó ... németeknél is, lengyeleknél is ... még nem vettem. Azt hittem egyszerűbb lesz. Már kint is a 80-90%-át kufár árulja.
Corsa (Astra H talán?), Clio, Polo/Golf, Fiesta, Punto, Fabia, Swift, 206/207
Ezek az alternatívák mind sokkal kisebbek, csomagtartóra mindenképp, ha az prioritás, nekem az.[ Szerkesztve ]
-
-
zolynet
veterán
válasz FrankMonzano #107436 üzenetére
Jobban prefelált az 1.6 (ep2), amit már ~1.3M körül is meg lehet csípni. (pl a lengyeleknél is érdemes lehet körül nézni )
-
zolynet
veterán
válasz runner 125 #104474 üzenetére
neee, plussz súly! -1le
#104485 Qru: 2telefon, egyiken waze, másikon traffi hunter
[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
válasz deicide #103336 üzenetére
purhab még mint olyan abszolút szóba jöhet
amúgy engem is nagyon érdekel ez a dolog, mert én pályázáskor tenném a kocsira, de eddig csak kölcsön kaptam azt nem lehetett ... beruházok egy sj5000plusszra valószínűleg és majd azt tenném lökösre, motorháztetőre vagy akár a tetőre középre (belül már volt: video)
-
zolynet
veterán
válasz !Overdose! #97769 üzenetére
szerencsére nekem ez nem prioritás, így majd egy '06-07 ats kiváló utóda lesz a vti-nek
-
zolynet
veterán
válasz !Overdose! #97753 üzenetére
azaz....tn1-et akartam a jelenlegire is, csak megelőztek az ötlettel, így nem az lett
ugyan jürgen felni, meg polír, de ez így ahogy van nagyon tetszik ez a felni
majd 1-2év múlva talán találok egy ilyesmit és akkor csere, addig még élvezkedek a mostanivalLife is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz bendeguz76 #97751 üzenetére
ebben a pillanatban indulnék ki érte
honda accord 2.2i-cdtiLife is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz kalapacsolok #81279 üzenetére
itt políroztattam volna ha nem esik be egy halom munkája a srácnak,
de adott egy másik kontaktot, így oda mentem (Budaörs, Budaörsi út 120), metál fektet sedan, nagyon patent lett
+36-20-468-3333 itt érdeklődjLife is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
2évet, ~25-30ekm, amiben van nem kevés pályanap
volt még rajta hús ... lehet a sárgákat visszateszem a szombati nyílt napra#81165 mokus1: 16. kerületben tudok, jobb hátsó ívet 15ért cserélte, talán 7kért szerzett ívet, amit én 9ért tudtam volna ... fényezőtől 100méterre volt, így nekem nagyon kényelmes volt
leadtam hétfő délután, szerdára már a fényezőnél volt a táltos[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
válasz DeFranco #81116 üzenetére
másnak kicsit többe van a fenntartása, mert nem csak üzemelteti: itt leírtam az utóbbi évet ... csak egy rizsraketta
-
zolynet
veterán
válasz joshua7 #61037 üzenetére
csak a fék van alul méretezve, amúgy hungaroringen van kint mindig egy ts, szépen szedi a lábát
apropo ma a hungaroringen autós nyílt nap volt/van ... kint is voltam csak épp rohadt mód esett, így nem bolygattuk a dolgot, majd legközelebb rápróbálunk (okt. 4.)
-
zolynet
veterán
-
zolynet
veterán
válasz bigmasterg #36515 üzenetére
itt 'szokták' felhírdetni, de már nagyon azt se, tényleg az olyan autókat fel sem teszik, honda szeretőhöz kerülnek
az a piros crt meg nagyon rendben van, lekáderezhető
többen már megvették volna, csak családos, nem fér bele a kisebb autó ill hobbinak fenntartani sem fér beleLife is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
pukk
-
zolynet
veterán
-
zolynet
veterán
Vin dízelt javasol: katt
remélem még nem vótLife is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz Napfénysüti #28096 üzenetére
~2hónapig kerestem, megnéztem vagy 5-6 autót mielőtt megvettem a jelenlegit ... ma már lehet másképp keresnék autót mint anno tettem, ez nem azt jelenti hogy megbántam
-
zolynet
veterán
Nagyon adom amit írsz, főleg az elejét.
Nekem is tetszik a GT86, de nem kéne.
2012-ben kidobni egy olyan sportautót ami 200ló, épp egy kicsivel több nyútonméter, szerintem ez ma már kevés. Karrotta tesztje zseniális.
Ennyi pénzért evo-t v bubarut vennék.Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz Bandi18 #7320 üzenetére
régi Lancer-em, 2éve adtam el, 5évig volt nálam, előtte végig egy tulajdonosnál, Apámnál
19év alatt 2gondja volt, egyszer egy vízpumpa ami ~13k-ba fájt ha jól emlékszem. A második nagyobb volt, pont amikor én vettem volna át. Computer csere, utángyártott szereléssel mindennel 100k. Az pont beb@szott, de amúgy ezen túl csak tankolás és olajcsere. Nem adtam volna el ha nem lett volna olyan irdatlan drága bele a klíma. (200k)
19évesen 17xekm-el adtam el, azt hiszem 330eFt-ért.Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz Napfénysüti #263 üzenetére
a gyári ropi után amit belekerült erősebb merevítővel sem éreztem semmi különöset ... mellesleg a gyári nem sokat ér, szvsz, elég hurka
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Direct One (műholdas és online TV)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Autós topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
- Üveg tolóajtó RS 120 85x205 cm
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását