Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Építő/felújító topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#126036) RJ45 válasza szaszlaci (#126006) üzenetére


RJ45
junior tag

Burkolati elemek belsejébe bele szokták nyomni, mint egy bélyegzőt a műanyag típusát. Lökhárítóknál pl. benne van belül, érdemes mindig megnézni.
Csak ilyen apró vackoknál ez nyilván nincs így. Egyébként a műgyanta jól tapad a műanyagokhoz, ha megcsiszolod a műanyagot akkor pláne, de eltérő a rugalmassága, szóval, ha aktív kopó elem és dolgozik ott a két anyag találkozásánál kevés lehet csak a tapadás, akkor már inkább kifúrnám és belefolyatnám a gyantát a furatba, hogy ölelje át a két anyag egymást kikötés után.
Nyilván csak akkor van értelme vacakolni vele, ha nincs másik gombokért.
Yale bejárati ajtónál hallottam olyan rémhírt, hogy csak ajtóval együtt van hozzá cucc, ami azért nem vicces. 500Ft-os műanyag vackok miatt nem poén ajtót cserélni, vagy együtt élni a problémával...

Profik amúgy 3D nyomtatóval nyomtatnak ilyeneket simán. Arrafelé érdemes nézelődni még talán. Az a része nincs meg nekem, hogy a tárgyat mivel 3d szkennelik be, mert tuti nem állnak neki a nulláról megrajzolni. Nem hiszem, hogy az úgy rentábilis lenne. Szóval én inkább magamnak meggányolom az ilyesmit.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Építő/felújító topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.