Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• No.01

őstag

válasz adp #56080 üzenetére

Tudom itt kicsit OFF, de ezuton szeretnem megkoszonni az ajanlast a Colonna kapszulakra. :R
    Ittam mar par helyen jo kavet, de arra nem szamoltam, h ilyet tudnak egy kapszulasbol is! :U
    A gond persze megint az ar ~240HUF/kapszula (szallitassal) de azt kell mondjam megerte! Foleg, h az automatakboll mit adnak 200-ert!

Bedobnek egy cseles kerdest: Fonokom is rakapott a kavera az utobbi 1 evben. O is Nespressot iszik velem a melohelyen ill eljar a tobb helyre. (kedvence ahogy nekem is a Medal :K ) otthonra venne v.mit amivel tud tejes italokat is csinalni maganak es a felesegenek.
    Penze van, de kizartnak tartom, h o elszoszmotoljon egy kaveval reggel ugy ahogy ti. Ilyenkor van "B terv"?
    Ugyertem v.mi automata gep. Kapszulasat nem akar otthonra, en az ESE-s gepeket ajanlottam, de az meg megsem frissen orolt es kellene kulon egy tejhabosito is...

Ha barmi valos alternativat tudnatok ajalnali azt megkoszonnem. Igen nala sokkal inkabb a kenyelem szamit mintsem az, h mennyibe kerul.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés