Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kávé Kálmán

    tag

    Huhhh. Eddig tartott a pörögés, bocs, hogy csak most válaszolok ömlesztve.

    ÁZBESZT

    Felelőtlen vagyok és kemény.

    Vicces mert, egyiknek sem gondoltam volna magam. A legtöbb Home-Barista-n és a Kaffee-netz-en ezzel kapcsolatos topic-ot végignyálaztam 1-1,5 éve. Amikor az Olympia ügyvezetője tavasszal meglátogatott, akkor is volt asztalon a téma. Amikor nyár elején voltam náluk, szintén felmerült. Nem söpörték a szőnyeg alá. Én sem teszem. Amikor Soldier komoly érdeklődést mutatott, és tőlem megkapta a Cremináját áruló srác számát, kiderült hogy első beszélgetésük során ezt nem említette. Ragaszkodtam hozzá, hogy felhívjuk a figyelmét a borítás potenciális veszélyére, és arra, hogy nézzen utána a témának (én nem akartam egyik irányba sem befolyásolni) a végleges döntés előtt, mert megoszlanak a vélemények a kérdésben. A gép a home-barista-n publikált méréseim és egy video anyag miatt volt nálam. Három különböző Cremina hőmérsékleti viselkedését cincáltam szét a felületesnél egy fokkal mélyebben. Egyszer azt hiszem, már linkeltem itt, csak azok kedvéért rakom be, akiknek akkor elkerülte a figyelmét: http://www.home-barista.com/levers/olympia-cremina-temperature-study-part-4-t36292.html.

    Nem gondolom, hogy felelőtlenül kezelem a témát. Viszont néhányan anélkül, hogy sejtenék, mekkora köröket futottam benne, vagy mennyire nem, azt gondolják, h felelőtlen és "kemény" lennék. Igaz lehet, esetleg azért, mert gyűrűt viselek függesztett karon. Amúgy érdekes módon nem dagad az ujjam.

    De kösz a figyelmeztetést :-).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák