Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10322) ronin s8


ronin s8
senior tag

Ma bontottam ki itthon a március 3-i Casino Mocca Chelba-t. Gaggia Classic-on 95 fokon (ez alacsonynak számít a gépemen) és közepes őrlési fokozaton készítve a pici babokat, elsőre egy rendkívül kifinomult, finom gyümölcsöket rejtő kávét sikerült húznom. A créma eléggé világos volt, hőhiányosnak tűnt elsőre, a cukrot alig tarotta meg, de ízben semmi kívánnivalót nem hagyott maga után.
Mindjárt készítettem egy második főzet szimplát is 97 fokon. A créma itt is világos volt, talán egy picit sötétebb, mint először. Ízben továbbra is elegáns, gyümölcsös, egy kis papaját sikerült belemagyaráznom! :C
A cukrot továbbra sem tartotta meg, és leheletnyivel hamarabb szét is oszlott, mint először.
A zaccon nem éreztem semmiféle égett illatot, tulajdonképpen kívánatos kávénak mutatkozott a shot után is! Ez ritka. :R
Majd még tovább kísérletezem vele. :)

Már régebben szerettem volna leírni, hogy a Casino Mocca kávéi mind ízben, mind a külsődleges látványban, amibe beletartozik a zacskó, a logo dizájnja is a betűtípussal egyetemben, egy nagyon ígéretes magas minőség jeleit mutatják. Ehhez tökéletesen passzol a kicsit magasabb ár, amit kérnek érte. Azt hiszem, megéri!

"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.