Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] Bluetooth dongle-k PC / PS4 mellé
- [Re:] [TheLázs:] ADHS
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Mr Dini:] Mindent a StreamSharkról!
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
![](http://cdn.rios.hu/dl/faces/happy.gif)
WarLock07222
tag
Érdekes ez egyébként. A helyi zöldségesnél a Bagira volt a legelső kisüzemi pörkölésű kávé, amit a kezembe vettem és forgattam, de akkor még nem annyira érdekelt ez a hardcore kávés dolog. Sajna azóta se vásároltam belőle egy zacsit sem, de most ahogy írjatok már azon gondolkodom miket kellene kóstolni. A ferment Guatemala kifejezetten izginek látszik.
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.