Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#61691) KaiotEch


KaiotEch
nagyúr

Üdv. Srácok mi alapján szoktátok végül eldönteni, hogy melyik mosogatógép jó? Szükségem lenne egy részlegesen beépíthetőre(a kijelző maradhat elől). Új helyre költözök és ott van egy Siemens, de állandóan eldugul régi, viszont egy próba volt és mosószer nélkül nagyon halkan tette a dolgát. Megérett a cserére. Mástól is jókat hallottam Siemens-ről. De ahogy már látom újonnan nem kapható, és ha jól tudom a Neff van helyette. Kérdés, hogy ez a cég felvásárolta a Siemens eme részlegés és tovább viszi ugyan abban a minőségben, vagy esetleg más? Nézegetem az onlinemárkabolt-ot, de nagyjából ugyan azokat tudják, csak óriási árkülönbséggel. :U :R

Mosógépbe a Miele jó azt tudom, bár annak is vannak nyűgjei. Szerintük az úgy jó, ha végzett a mosógép, akkor nem kell csipognia, elég ha dobálgatja a cuccost benne. Biztos drága lett volna hozzá a speaker.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.