Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49001) Doki16 válasza koxx (#49000) üzenetére


Doki16
addikt

Igen azt el is olvastam. A Max, 1000l/óra ez pedig 800l/óra. Annyival csak nem lehet rosszabb. Megrendeltem inkább, nem késlekedtem, mert már most elfogyott. Talán 40-et megér :)

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

(#49002) koxx válasza Doki16 (#49001) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

40k-t simán, philips webshop 40%-os kupon? :)

(#49003) Doki16 válasza koxx (#49002) üzenetére


Doki16
addikt

Igen, most eléggé le volt akciózva. 70k volt és még arra a 40%-os kupon. Szerintem az utolsó hoztam el. Már évek óta nézegetem az ilyen gépeket. Nagyon utálok már bíbelődni a kábellel meg a porszívó folytonos rángatásával. Fáj kiadni ennyit érte, de szerintem az első takarítás után már örülni fogok :)

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

(#49004) Vasy09


Vasy09
őstag

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni, hogy mosogatógép frontom mi az ajánlott most? Párommal most tervezünk venni egyet, és igaziból az lenne a fő kitétel, hogy keskeny legyen (45cm), mert sajnos nem lesz sokkal nagyobb hely! :U Elsősorban A+++-ost nézegetünk, de meghallgatok minden ajánlatot! :K A keret nagyon max 200ezer lenne!

Előre is köszi a tippeket, ötleteket! :R :R

Gamertag: Vasy09

(#49005) koxx válasza Vasy09 (#49004) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Mi egy ilyen Boscht vettünk [link] Az A+++ változat 195k, de sztem nem éri meg a felárat.

(#49006) Vasy09 válasza koxx (#49005) üzenetére


Vasy09
őstag

Köszi! :R Mennyire vált be?

Gamertag: Vasy09

(#49007) koxx válasza Vasy09 (#49006) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Most is ugyanezt venném :) nagyon szeretjük. Igaz főleg eco programmal használjuk, 3h15m a teljes idő, de az utolsó 1 órában szárít és kinyitja az ajtót. Szerintem nem hangos, de ez egy konyhában talán senkit nem zavar. Van még egy halom funkció amit ki sem használunk, talán majd idővel. Sajnos 45centis gépekből nincs túl nagy választék, én is 60as gépet akartam, de sehogy nem akart beférni. :o :(

(#49008) bbsofficial válasza koxx (#49007) üzenetére


bbsofficial
tag

Hány cm kell egy hagyományos ~ 60 centi mélységű mosógépnek?
A víz, szennyvízkiállásunk felette, kb 95 cm magasan van.

[ Szerkesztve ]

(#49009) umek


umek
tag

Köszi mindenkinek a válaszokat! :R

Tegnap este még a "stihl-fűrésszel kivágott ajtótok", "szétbas*om az egész sza*t a ge*ibe", "dekopírfűrésszel finoman kivágott majd valahogy felcsavarozott ajtótok" gondolatok után ma reggel hideg fejjel átgondolva felhívtam az LG márkaszervízt, hogy tekintettel a téves adatszolgáltatásra garancia terhére el tudnak-e küldeni egy szerelőt, hogy szétkapja a gépet olyannyira, hogy aztán már beférjen az ajtón. A válasz pozitív volt, holnap jön a szerelő és megoldja. A téves adattal tisztában vannak, de nem írhatják át, ez van.

A megoldás az lesz amúgy, hogy le kell venni az ajtót, az elektronikát és a gombot tartalmazó első részt, a tetejét és a hátulján kiálló fémes lemezt, és úgy be fog férni elvileg.

Azért ezt a megoldást választottuk, mert a gép nagyon tetszik nekünk, nem is szeretnénk kisebbet venni, ráadásul tényleg akciósan sikerült megcsípni.

Az MM amúgy a 14 napon belüli visszaküldés esetén fizeti a visszaszállítást, ezt idő közben a honlapjukról a GYIK-ból sikerült kiderítenem.

Légy korrekt.

(#49010) Gabesz87


Gabesz87
addikt

Van egy Whirlpool ADG 750 IX mosogatogepunk, és valami nem ok vele. Feleségem volt itthon azt mondja víz van benne, nem csinál semmit, búg, és büdös. Hazaérve elinditottam egy gyors, 8 perces aztato programot, végigment és az előzőleg bent maradt vizet legalább kiszivta. Aztán indítottam egy normál hosszú progit, az első percekben hallottam a vizet, ahogy lenni szokott, de aztán utána semmi. Néma volt, de a számláló ment. Büdöset és fura zajt én nem hallottam. Van ötletek, hogy mi lehet a gond? Gondoltam megkérdezem mielőtt szerelőt hívok és 15-20e-et kifizetunk. Esetleg nem tud valaki korrekt szerelőt Bp-en?
Korábban volt egy Siemens gépünk, az is kísértetiesen hasonló jelenséggel ment tönkre, azt mondták kilyukadt a dob a sótól. Azért jó volna ha nem 6-7 évet bírna egy mosogatógép, mert nem olcsó.

[ Szerkesztve ]

(#49011) BBéci


BBéci
titán

Adjatok tippeket, hová vigyem a három hűtőszekrény csomagolóanyagából megmaradt rengeteg hungarocellt? Az FKF január óta nem veszi át, mert ők sem tudják hová tenni. :(((

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#49012) Elemental válasza koxx (#47268) üzenetére


Elemental
addikt

Később még írok róla

Kérdeznék, ha nem gond :)
Neked folyamatosan a töltőn van? Nem gond ez az akksinak?
Nem tapasztaltál a porszák nélküli gépekre jellemző teljesítmény csökkenést? Mennyire macerás a szűrőket eltakarítani? Vagy erre nincs is szükség, csak kiöntöd a port, és ennyi?

Nyilván meg lehet lenni nélküle, de annyira jó lenne egy akkus porszívó itthonra, sokszor van, hogy látok valahol valamit, amit jó lenne felszívni, de nincs kedvem előszedni a porszívót (nekem is c2 parquet van). A 40% mínusszal is nagyon drága, de valami ilyesmit jó lenne beszerezni.

(#49013) harry válasza BBéci (#49011) üzenetére


harry
veterán

Amennyire én tudom, az nem veszélyes hulladék, csak simán háztartási. Egyszerűen csak nem újrahasznosítható műanyag.

Hungarocellt elvileg át kéne vegyen hulladékudvar, itt megnézheted, hol van korlátozás, vagyis ahol most épp azt nem vesznek át: link

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#49014) BBéci válasza harry (#49013) üzenetére


BBéci
titán

Nem csak elvileg, gyakorlatilag is átvették, idén januárig, akkor lépett életbe a ma is érvényes korlátozás. Cirka egy köbmétert tárolok, jó lenne sürgősen megszabadulni tőle.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#49015) koxx válasza Elemental (#49012) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Nem szereltem a falra, szóval csak akkor töltöm ha 20% körülire csökken az akku. Ez nálunk kb 4-5 takarítás után történik meg.
Semmi szívóerő csökkenést nem tapasztalok, a 3 fokozatból mindig a legkisebbet használom a parkettán, csak a kanapé tisztításakor kapcsolom nagyobb fokozatba. A tisztítás jelen esetben annyit jelent, hogy gomb megnyom, tartály fedele lepattint, szemétbe kiürít majd visszarak. :) Később majd biztos hozzá kell nyúlni a szűrőhöz is, de egyelőre nincs vele gond. Autóhoz is baromi egyszerű levinni ha leszedem a hosszabb csövet és egyébként a kis turbókefe is nagyon hasznos tud lenni. Azt gondolom, hogy a 40% engedménnyel jó vétel, de full áron nem venném meg. A dyson v8 jelen pillanatban 140e ft, a v10 190 körül, a v11 pedig 200 felett. Szóval nálunk ezek teljesen kiestek.

(#49016) #94529552 válasza Vasy09 (#49004) üzenetére


#94529552
törölt tag

Előbb tudni kellene, hogy a 3 féle változatból melyik kellene. Van
szabadonálló, vagy beépíthető(vagy mondjuk inkább beépítendőnek) amire még kell ajtóborítás/bútorlap és fogantyú is), és a részben beépíthető, aminél a kezelőegység látszik elöl, erre is kell borítás, de a fogantyú általában nem, mert ennél be van süllyesztve a kezelőrészbe, és utóbbi olyan, amit most koxx ajánlott. Képek a beépítettről [link] .

[ Szerkesztve ]

(#49017) bbronn


bbronn
csendes tag

Sziasztok! Vettem egy WHIRLPOOL WFC 3C23 PF típusú mosogatógépet. Az lenne a kérdésem, hogy a belső hungarocellt, ami a hátoldal felől látszik, a külső borítás és a mosogatótér külső fele között van, ki kell venni vagy nem? Az útmutató nem ír róla semmit, úgyhogy gondolom nem, csak nagyon fura így...

(#49018) poli27 válasza Jegyzőkrém (#48952) üzenetére


poli27
veterán

Legalább a vidi kedvéért betehetett volna egy új pengét, ne egy 10 éves rozsdás darabbal vágja...

(#49019) Elemental válasza koxx (#49015) üzenetére


Elemental
addikt

Köszi!

Közben előterjesztettem az asszonynak, és le lettem szavazva. Átkerült a 2 éves tervek közé :) Végül is igazat tudok neki adni, mert elég drága.

(#49020) buresz8


buresz8
tag

Sziasztok!

Porszívót szeretnék vásárolni, abban kérnék segítséget, hogy mi lenne a legjobb választás.
Ami lényeges, hogy álló porszívó legyen, illetve a felső határ 40e forint. Mivel amennyire én láttam, az ilyen gépek már mind akkumulátorosok, így ez magával vonza, hogy az üzem idő minél hosszabb, a töltési idő minél kevesebb legyen. Vagy a kettő megfelelő kombinációja. Ami még lényeges, hogy szívjon is, tehát ne egy harmatos gép legyen.
Bármit szívesen meghallgatok, köszönöm! :)

(#49021) do3om


do3om
addikt

A porszívót megvettem végül egy philips lett (FC8577). Akciós volt 32-re erről a 40% szóval 19 lett. Amúgy sem akartam túl drágát.
Próba még nem volt csak bekapcsoltam, jónak tűnik, elég erős.
Garancia mennyi rá mármint a tényleges, mert jótállást ír 2024 ig de az nem ugyan az nem vagy ez is teljes körű végig, 5 év? (regisztráltam)

Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A

(#49022) atos30


atos30
aktív tag

Philips Powerpro Compact FC9333/09 porzsák nélküli porszívó:
16800.- pénz volt philips.hu- n akciós- akciósan.
Az árát nagyon megérte. Termékregisztrációt követően 5 év a garancia.

Egy Ufesa márkájú 1400W- os porzsák nélkülit vált le.
A Philips 900W- al jóval halkabb. Szívóerő ,több mint elég,
már- már szőnyegen sok is. Nálunk mindenhol hidegburkolat van elvétve pár szőnyeggel.
A szívóerőt a markolaton lehet állítani a levegő nyilással. 3 fokozata van, zárt - keménypadlókhoz, nyitott- szőnyeghez, mégynyitottabb butorkárpithoz. Ezt kis stilizált ábrán kék szinnel jelzi is melyikben van.
A cső fém, állítható teleszkópos, kicsit lötyögős a közepénél.Click rendszerű .

A hatótávja 9 méter, ez pont kellett , mert az Ufesa csak 7 méteres volt és állandóan át kellet dugni másik konnektorba.

A szívócső markolatánál van egy kis kitolható kék kefés rész . Ez nagyon praktikus, hogy mindig kéznél van, viszont masszívabbra is megcsinálhatták volna a rögzítését, mert porszívózás közben töbször is kioldottam véletlenül a helyéről.

A porszívófej nagyon tud szívni. Lehet hallani, hogy süvítve szívja befele a levegőt. Pár centiről a porcicákat símán beszippantja. Jól gurul a hidegburkolaton.
A szívócső szerintem kicsit nehéz, de tolva ezt nem lehet érzékelni, csak amikor felemeli az ember.

A portartályt nagyon könnyű levenni és visszarakni. A por kiürítése is egyujjas mutatvány. A szűrőket 6 hetente célszerű elmosni a gyártó szerint.
Első porszívózás alkalmával, meglepően sok port összeszedett. A nagyon finom port is jól ki lehet venni a tartályban. Az Ufesa- ban ilyen finom port sosem láttam( valszeg visszafújta). A szűrője első porszívózás után patyolat tisztának néz ki. Minden a tartályban maradt. A tartály jól szigetelt tetején és a szűrőknél is , mondhatni jó passzentosak, nincs lötyögés. Jóval egyszerübb tisztítani, mint az Ufesa- t( azt szét kellett szedni , komplikált volt az összerakása is)

Kiegészítőnek egy résszívófej jár hozzá csőtartóval és egy keménypadlókhoz való fej. Az olcsobbik verzíóknál a keménypadlós fej nem a csomag része.

Szerintem ingyen postával 16800 pénzt 5 év garanciával nagyon megérte.

A pénz azért van, hogy elköltsük!

(#49023) atos30 válasza do3om (#49021) üzenetére


atos30
aktív tag

Motorra 5 év, minden másra 2 év.

A pénz azért van, hogy elköltsük!

(#49024) harry válasza BBéci (#49014) üzenetére


harry
veterán

Amit küldtem, az alapján nincs korlátozás a III., XI., XVI. kerületi átvevőhelyeken, a többin igen, szerintem ezeknek megér egy telefont (ezt az oldalt ma frissítették, következésképp ahol nem szerepel, hogy 'hungarocell', ott át kéne vegyék).

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#49025) Energie X


Energie X
őstag

Sziasztok!

SOS nagy segítségre lenne szükségem!

Vettünk egy Gorenje NRK12msj hűtőt, mert a régi hűtőnk feladta a szolgálatot és nem hűtött tovább.
Ma meghozták, ajtót átszereltük balra nyílósra.
A hűtőn van kijelző 1 egész gombbal, be is lett kötve. Azt írja a használati utasítás, hogy ha bedugjuk áramba a hűtő készenléti üzemmódban lesz. Ez úgy néz ki, hogy bedugva áramba és a belső led világít. Ilyenkor még nem hűt.
Külön be kell kapcsolni a hűtőt. Ezt az ajtón lévő 1 db gomb 3 mp-ig tartó megnyomásával lehet megtenni. Nyomom mint süket a csengőt, de nem jelenik meg semmilyen ikon a kijelzőn és nem is indul be a hűtő (nincs motorhang, illetve nem érzem kinyitva, hogy hűvősebb lenne. Mi lehet a gond, mit tegyek most? Direkt vettünk hűteni való cuccot amit így nem tudok belepakolni, meg fog romlani.

>>> ÚJ dobozos Galaxy S21FE tokok és üvegfóliák! Lesd meg adatlapomon! <<<

(#49026) atos30 válasza Energie X (#49025) üzenetére


atos30
aktív tag

Ha átcseréltétek az ajtónyitást és az ajtón van a vezérlő, akkor gondolom van ott valahol a zsanér környékén valami csatlakozó is az ajtón lévő vezetéknek.

A pénz azért van, hogy elköltsük!

(#49027) Energie X válasza atos30 (#49026) üzenetére


Energie X
őstag

Igen be is lett kötve

>>> ÚJ dobozos Galaxy S21FE tokok és üvegfóliák! Lesd meg adatlapomon! <<<

(#49028) atos30 válasza Energie X (#49027) üzenetére


atos30
aktív tag

Szerintem ott lesz a gubanc. Ellenörizzétek a bekötést.

[ Szerkesztve ]

A pénz azért van, hogy elköltsük!

(#49029) asdf_


asdf_
veterán

Jaja, sanszosan nem dugtak -jol- ossze. A kijelzo mutat barmit is?

(#49030) Energie X válasza asdf_ (#49029) üzenetére


Energie X
őstag

Oké valóban fordítva lett bekötve. Köszönöm a gyors segítséget! :R

[ Szerkesztve ]

>>> ÚJ dobozos Galaxy S21FE tokok és üvegfóliák! Lesd meg adatlapomon! <<<

(#49031) BBéci válasza harry (#49024) üzenetére


BBéci
titán

Beszéltem a Pestszentlőrincivel, azt mondta az ember, hogy globálisan nem veszi át az FKF.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#49032) asdf_ válasza Energie X (#49030) üzenetére


asdf_
veterán

Nem ugy ertettem hogy forditva, hulyebiztosra vannak ezek csinalva, hanem hogy pl. nem elegge. De ha jol ossze van dugva, akkor az is lehet, hogy kiteptek az ajton levo panelbol, vagy a masik oldalabol, vagy a fene tudja. A kajat logasd ki az ablakon ejszakara :D , 6 fok van jelenleg, az teljesen jo lesz, reggel 8-kor meg mar hivod is a szerelobrigadot, ami kint volt, hogy sos problema van.

[ Szerkesztve ]

(#49033) Vasy09 válasza #94529552 (#49016) üzenetére


Vasy09
őstag

Köszi! Igazából abban nincs megkötés, hog melyik legyen! Mivel a konyhaszekrény még most készül, így lehet beépített és szabadon álló is! :K

Gamertag: Vasy09

(#49034) Vasy09


Vasy09
őstag

[Erről] mi a véleményetek? Esetleg valaki használ ilyet?

Gamertag: Vasy09

(#49035) BaLee


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Ismerősnek szeretnék segíteni porszívó vásárlásban, eljött, megpróbálta a mi [link] porszívónkat és valami hasonlót szeretne. Van most ennél jobb hasonló áron? Vagy vegyen ugyanilyet?

(#49036) ribarszki válasza BaLee (#49035) üzenetére


ribarszki
őstag

Ha turbókefés kell neki állatok miatt, akkor vegye nyugodtan. Ha nem, akkor ráneznék a Miele gépekre. C2, vagy C3. De lehet a C3 már fölötte van.. nem vagyok most képben az aktuális árakkal.

(#49037) koxx válasza ribarszki (#49036) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Nem kéne sokat hozzátenni egy C3 árához.

(#49038) farkas-j válasza Vasy09 (#49004) üzenetére


farkas-j
őstag

Mi egy Beko-DSS28020X mosogatógépet vettünk 3,5 éve 5 év teljes körű gyári garanciával. Ennek az ára a max keretednek kicsivel több mint a fele volt. Nagyon elégedettek vagyunk vele!

Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

(#49039) farkas-j válasza umek (#49009) üzenetére


farkas-j
őstag

Ezzel csak az a gond, hogyha bármilyen okból ki kell vinned a gépet a helyiségból, akkor megint "ripityomra" kell szedni, vagy szedetni a gépet. Engem a guta biztosan megütne e miatt.

Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

(#49040) Dluinet válasza farkas-j (#49039) üzenetére


Dluinet
nagyúr

Miért kéne kivinni? Nem kutya, hogy megsétáltassa.
Max felhúzza a plafonra amíg járó lapoznak. ;]
Javításhoz jön a szerelő, nem kell kivinni.
Amikor kidobják, saját maga verheti szét.

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#49041) LógaGéza


LógaGéza
addikt

Most, hogy van szárítógépünk, kiderült, hogy csomó ruhánk van, ami nem szárítható szárítógépben a címke szerint. Mennyire kell ezt komolyan venni? Kímélő programon se lehet?

"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

(#49042) Ispy válasza LógaGéza (#49041) üzenetére


Ispy
veterán

Jó kérdés, nálam is aktuális. :K

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#49043) Vasy09 válasza farkas-j (#49038) üzenetére


Vasy09
őstag

Köszi, rákukkantok erre is! :K

Gamertag: Vasy09

(#49044) umek válasza farkas-j (#49039) üzenetére


umek
tag

Ez bennem is felmerült természetesen, de úgy döntöttünk, hogy ezt a kockázatot bevállaljuk. Remélhetőleg X évig nem lesz vele gond, a fürdőhöz nem tervezünk hozzányúlni (max festés), a szerelő meg jön, ha van valami. :)

Légy korrekt.

(#49045) st6969 válasza LógaGéza (#49041) üzenetére


st6969
őstag

Én nem szoktam nézni, megy bele minden (hőszivattyús). Mondjuk sok össze is megy...De sajnos azok is, amikre rá van írva, hogy szárítható gépben. Szóval ember meg nem mondja, hogy mit történik adott ruhával. Bocs, hogy ilyen "sokat" segítettem ;] :))

(#49046) Voice24 válasza LógaGéza (#49041) üzenetére


Voice24
őstag

Nem rég írtam, hogy mi válogatás nélkül mindent beledobálunk a szárítóba ( [link] ), ahogy a mosógépből kivesszük (na jó, összességében kb. 99,5%-ot), és a kímélő opciót használva, lassan 3 év alatt még nem ment össze úgy semmi, hogy észrevehető lett volna. Lehet, hogy fél centit némelyik veszített a méretéből, de azt észre sem venni. Korábban volt egy Indesit mosó-szárítónk, na az produkált dolgokat, pl. egy kínai szabadidőruha az eredeti 176-os méretéből kb. 158-as lett. :D

(#49047) Voice24


Voice24
őstag

Tapasztalatok alapján kérdezném, hogy az [összehasonlításban] szereplő két gép közül melyik lehet a praktikusabb, jobban használható? Tudom, minden egyéni ízlés kérdése, és azt is, hogy az egyik tud felmosni, a másik nem, de még ilyen jellegű porszívónk nem volt, és a párom nyaggat, hogy kellene neki valami vezeték nélküli, amivel sitty-sutty fel tudja szedni a kisebb koszokat, vagy akár gyorsan egy helyiséget kiporszívóz.
Most mindkét gép kb. azonos áron elhozható a kuponnal, de vacillálok, melyik mellett döntsek.

[ Szerkesztve ]

(#49048) zephyr89


zephyr89
csendes tag

Sziasztok!
(Remélem jó helyre írok) Szőnyeg&kárpit tisztításra alkalmas takarítógépet szeretnék vásárolni. Otthoni takarítási célokra használnám. A bosch bwd41720-t néztem ki eddig, de semmi tapasztalatom a témában. Ha valakinek van esetleg bármi tapasztalata ezzel kapcsolatban, szívesen olvasnám. Illetve ebben az árkategóriában (kb. xx-80k) mik az ajánlottak, ár-érték-megbízhatóság szempontjából?

Előre is köszönöm a segítséget!

[ Szerkesztve ]

(#49049) #73959936 válasza Voice24 (#49047) üzenetére


#73959936
törölt tag

nézd - az utóbbi a philips üzletben kedvezménnyel 40 e. Ft előbbi meg 4 ezerrel több

de tippem nincs

[ Szerkesztve ]

(#49050) Voice24 válasza #73959936 (#49049) üzenetére


Voice24
őstag

Igen, azért írtam, hogy nagyjából azonos (és elég kedvező) áron vehetők meg. De a párom most, hogy elolvasott pár véleményt, a vizesért már annyira nincs oda, a másikon meg tetszik neki a plusz kisebb fej is, így alakul a döntés.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.