Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#163860) Tamoo válasza #98221312 (#163859) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Utólag egyszerű azt mondom, legalábbis addig a mélységig amíg én mentem. Én is ódzkodtam tőle, eltartott egy darabig amíg rávettem magam hogy hozzáfogjak, mert elsőre ijesztőnek tűnt.
Nekem kb. két hetembe került, de ebben benne van a REW-es kínlódásom meg az amíg nagyjából megtanultam értelmezni a grafikonokat. Erre viszont nincs szüksége annak aki csak egyszerűen használni akarja és a szobaakusztika rész vagy a miértek nem érdeklik.
Dorian még nem mélyedt el benne, de gyakorlatilag ugyanolyan setupot használ mint én, nekem sincs benne semmi egyéb varázslat. Azt beállítani meg nem kerül sok időbe és nem is bonyolult, csak kell pár instrukció.

VoidXs-nek is van útmutatója hozzá, de ha más nem majd valamikor írok én is egy kicsit szájbarágósabbat logout-ra. Amolyan step by step. Bár én közel sem vagyok szaktekintély a témában.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.