Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#153953) zsoika válasza -KP- (#153947) üzenetére


zsoika
addikt

Köszi.
A Quadral-ról már hallottam hogy jó ár/érték arányú, de a többit még nem. Általában amiket ajánlani szoktál itt a fórumon azok nem a kommersz termékek kategóriája. Nekem a belépőből átavanzsált emberkének ezt még szokni kell. :B

ATC-vel kapcsolatban:
Lehetne szemezgetni onnan valóban ha ismerném azokat a gyártókat. Pl. a CAV-ot már hallottam ELACitól.
Az AVX-en írtam az ATC-nek a HiVi atmos-szal kapcsolatban (enyém a legfrissebb hsz) de még semmi válasz. Lehet írok az emailre inkább...hátha ott gyorsabb.

Mostani gondolatom az, hogy dobom akkor a HK és JBL studió projektet és megpróbálok szerezni egy Canton Chrono 501 hátsó, 502 front és 505 center szekciót. Reményeim szerint 450€-ból itthon van ...ha a barátom is úgy akarja.
De meglesem a Quadralt is. Azt megtudod mondani hogy akkor Platinum vagy Argentum modelleket nézzek, ha a Chronohoz nézem a kategóriát?

Szerk: Esetleg HECO-ból ajánlanál hasonlót? Kint még abból lehetne válogatni, ha érdemes.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.