Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12948) andorra válasza zolee3000 (#12947) üzenetére


andorra
őstag

Ha előre kábelezel, nem lehetsz okos, csak szerencsés. A legolcsóbb megoldást ésszerű választanod, mert semmi garancia sincs rá, hogy ehhez képest bármelyik drágább kábellel jobban járnál.
Egy bizonyos keresztmetszet alá nem érdemes menned, mert abban már van rizikó. Az eredményt mindig a hangminőségben mérjük, tehát ha probléma lenne a túl vékony keresztmetszet, akkor az a hangminőségben jelentkezne.
Kábelezéssel akkor érdemes egyáltalán foglalkoznod, ha már van egy kész, hosszabb ideje működő rendszered, nem kívánod a készülékeid egyikét sem kicserélni, mert nagyjából elégedett vagy az eredménnyel. Ekkor kölcsönkért kábeleket tesztelhetsz meghallgatással és annak alapján eldöntheted, hogy érdemes-e cserélned.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.