Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
Engem az érdekelne, hogy ez a Klipsch milyen minőség? Mondjuk egy Polkhoz képest?
Janaboy
-
zozy84
senior tag
Teljesítményorientált multi kötetlen munkaidővel = annyi melót kapsz, hogy ha este 9re érsz csak haza akkor sem végzel és azt válaszolják rá, hogy őket nem érdekli, hogy mikor csinálod meg csak legyen készen.
A hétvégén meg amikor !használnám! és lenne időm elmenni meghallgatni akkor meg a boltok 90%a zárva van. Plusz az útiköltség meg stb ára lejön a sub-ra költhető összegből.
Szóval hétvégén használom mozira meg néha ps3 meg zene.
Remélem kiveséztem a témát. -
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Janaboy #103703 üzenetére
Ha vakon kellene választanom a Proson, Polk, Klipsch belépő kategóriás szubjai közül, én utóbbira böknék. Persze ez nem jelent semmit.
Nekem így jöttek sorba a szubok: Polk PSW110, Klipsch RW12, Dyna T12 ...Egyébként az R-12SW-nél még látszik, hogy nem lőtték el a muníciót tervezésügyileg. Nem zárom ki, hogy a Proson jobb tőle...
[ Szerkesztve ]
-
davidsone
addikt
erről mi a véleményetek gondolom házimozira tökéletes zenéhez kicsit bivaly nem?
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
törölt tag
válasz zozy84 #103700 üzenetére
Teljesen érthetetlenül állok a következő dolog előtt: Van egy pioneer htp072-es szettem, amin a centert, és a két frontot kicseréltem Yamaha nsp60-ra. A center mintha túl lenne terhelve, már az erősítő hangerejének 60%-nál... érezhetően a beszéd élesen, és zavaróan szól, néhol torzul is... A minap visszatettem a régi kis kockát, és ott mintha sokkal jobb lenne... Értitek ezt??? Most lejjebb vettem 5db-el a center, és így szól megfelelően számomra... Szerintetek mitől lehet ez?? Bocs, ha egyértelmű hülyeséget kérdeztem volna...
-
Janaboy
veterán
válasz Tamoo #103705 üzenetére
Igen, közben visszakerestem és láttam, hogy nálad járt ilyen(smi) szub!
Ráadásul nekem az összegbe a Klipschből az r-10sw férne bele vagy a polk psw110!
Netdepo-nak írtam és ők válaszolták, hogy 1-2 napon belül letesztelik és megírják nekem!
Ráadásul az is fontos lehet, hogy a Polk 5 év garos! Kérdés, hogy adna-e annyi plusz a Klipsch, hogy ne érje meg több garancia!?
Alapból azt mondom, hogy nincsenek nagy igényeim, de mivel kezdő vagyok még nem tudok, hogy milyen igényeim lesznek későbbJanaboy
-
nagyúr
válasz vitezlejszlo #103657 üzenetére
"December elején vettem, és most január vége fele jelentkezett a probléma először..."
Akkor fogalmam sincs, hogy merülhetett fel benned a gondolat, hogy az előző tulaj sáros lehet a dologban.
-
nismoka
addikt
Van aki el tudná mondani mi a lefelé sugárzó és mi az előre sugárzó subwoofer előnye-hátránya a másikkal szeben? Köszi!
-
devil-k
nagyúr
válasz Csabroncka #103701 üzenetére
Igen! A biztonsági másolatáról. Az első felét értem, de a másodikat nem! Help!
- mozi bolondéria -
-
-
Dagidög
senior tag
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Mostmár boldog tulaja vagyok egy Onkyo Tx SR-608-asnak.
Nagyon nagyon tetszik, nagyon profi szerkezet!A régi Thomson DPL-2000 erősítőmet pedig oda ajándékozom a tesómnak.
Ez ügyben kérdezném azt hogy baja lenne az erősítőnek ha átmenetileg 4 ohm-os hifi hangfalakat kötne rá?A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
törölt tag
válasz xxlongikaxx #103715 üzenetére
6 Ohm, van mindkettőn, szóval nem tudom, de most, hogy lejjebb vettem 5db-el, viszonylag jó hangja van, tehát végül is megoldódott, de nem tudom mi lehetett....Teljesítménye az erősítőnek 100w/ch, a hangfal 60w-ot bír,(RMS) de már 50-60 nál szenvedett, pedig 80-ig lehet tekerni!? Arról nem beszélve, hogy ebből az erősítőből 5.1 hangba tuti nem jön ki 100w.
-
cecil
aktív tag
válasz Dagidög #103717 üzenetére
Én inkább azt mondanám kisebb az esély, hogy valaki egyszerre cserél elő-végfokot (főleg anyagi okok miatt)
Nekem pl volt eladó Sherbourn páros amit annak ellenére, hogy egyben szerettem volna látni az új gazdánál, külön kellt el ilyen okok miatt, eladó meg nem vár arra hátha beeseik valaki mondkettőre egyben ha van külön is jelentkező
Illetve én azt se jelenteném ki, hogy mindíg a gyári páros a jó... pl szívesen vettem volna Merantz procit (AV7702, 8801) de a végfokjuk nekem nem tetszett.
Pl Onkyo PR-SC5510 proci mögé is van jobb végfok azonos áron mint az Onkyo végfok... -
BBéci
legenda
válasz cecil #103720 üzenetére
Olyan párost kell választani, amelyiknek mindkét tagja egyformán jó.
Az megeshet, hogy külön valamelyiket kihagyhatatlan áron kínálják és utána nem biztos, hogy sikerül mellé azonos gyártmányút találni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kabar
senior tag
válasz #09634560 #103686 üzenetére
Direkt nem neveztelek meg. Nem tudom mi lett. Gondoltam hátha itt valakinek volt ilyen jellegű tapasztalata, bár nem sok Yamaha tulaj van itt.
[ Szerkesztve ]
"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“
-
Csabroncka
addikt
válasz BBéci #103721 üzenetére
"Olyan párost kell választani, amelyiknek mindkét tagja egyformán jó."
Melyik a legjobb savanyú uborka - amelyik a legjobban ízlik!
Én momentán vagyok annyira amatőr, hogy csak a tapasztalatotokra tudok támaszkodni. Hogyan döntse el a delikvens, hogy mi lesz a jó páros!? Na itt jön a képbe amit sokat szajkóztok: idő kell hozzá és meg kell hallgatni nagyon rossz párosítást és referenciaszint felettit.
Ide eljutni szerintem évek!
"in medias res"
-
lemmy9
őstag
válasz Csabroncka #103723 üzenetére
"Ide eljutni szerintem évek!"
Persze. Élvezetes, és hosszú utazás ez.
Szerintem!
-
Slash20
tag
Délután volt időm összeszedegetni a denonokat, amik árfekvésben nekem passzolnak, ezek közül melyik javasolt, esetleg volt már valakinek valamelyik?
AVR-2801
AVR-1803 (ez arany színű, eléggé tetszik
AVR-1705
AVR-1706
Sajnos amiket ma ajánlottatok kettő, azt nem tudnám lealkudni úgy hogy jó legyen:/ -
nagyfejü
őstag
Hali!
Valaki tudna segiteni? Van egy Pio VSX 827 erősitö , összekötve HDMI n egy dvd playerrel. Most tünt feel hogy nem játszik le DTS hangot , csak PCM 2.0 át. Mindkét készüléknél volt reset de ha rányomok a hangsáv választásra kiirja hogy DTS 5.1 de nincs hang! valakinek valami ötlete? Ka rácsony körül még jó volt , emlékeim szerint!
üdv
-
sixer66
senior tag
Durván 150.000-es kategóriában két erősítőt a mérlegre tennék.
A mérleg egyik végén egy Denon X4000 a másik végén pedig Onkyo TX-NR809.
Merre billen az a mérleg? zene/mozi 40/60% -
Kroland25
tag
-
Ragadozó
Ármester
-
gabo01
senior tag
Uraim ötleteket szeretnék kérni, hogy hová kerüljenek a Sonus Faber Concertino háttérhangsugárzóim?
A szemben lévő fal amin a mostani Yamaha dobozok lógnak egy hangszigetelő előtétfal! kb. 8cm vastag mögötte 30-as porotherm tégla! Jobb oldalon egy kémény van amit nem használunk és szintén hangszigetelve van!
A bordó kanapé közepén ülnék filmezés közben![ Szerkesztve ]
-
Ragadozó
Ármester
válasz whatnot #103741 üzenetére
Egy próbát megérne, hogy az analóg rész jó-e rajta...digitpanelnak tudtommal nincs köze hozzá...
én megpróbálnám...beszéljünk privátban, ha kell segítség nálam lepróbálhatjuk...de nem nálad, nem bízok az ottani hálózatban...Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
Slash20
tag
válasz Slash20 #103725 üzenetére
Visszatérve akkor másnak is az a vélemény, hogy a 2801 a jobb választás ezek közül, többi kiesik?
AVR-1705
AVR-1706
AVR-1803
AVR-1905
AVR-2801
AVR-3300
Hétköznap jobbára zenére lesz használva, hétvégén film, tehát 70/20%.
Biztosra szeretnék menni, mert egy jó ideig meglesz a kiválasztott -
-
nagyúr
Sziasztok!
Segítsetek kérlek abban, hogy a fórumon keresek valakit, aki TV meg HiFi állványokat készít sajátkezűleg, még anno az avforumon láttam, de ugye most az megszűnt. Tudjátok kire gondolok, őt keresném most megrendelés céljából. Előre is köszi!
Üdv,
Vikthor~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest