- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takuun
aktív tag
Húgom volt vér és vizelet vizsgálaton, ahol a vérképből megállapították, hogy olyan magas a húgysava, mint nagymuternak. Doki helyszínen elkezdte temetni 19 éves húgomat. Amúgy meg azt ajánlotta, hogy kerülje a purin tartalmú ételeket, a húsokat főleg!
Nemsokára beszkennelem az értékelő lapot és betöltöm ide. Tudom, hogy szakemberrel kell megnézetni, fogunk is keresni, csak kíváncsi vagyok hátha itt lát benne valamit illetve Zola véleménye nagyon érdekelne.
Amúgy húgom napi szinten gyalogol, hetente többször fut, TRX és aerobikozik is. Szóval nem az az otthon ülős fajta. Kajára is próbál figyelni.
Fura ez nekem, nem hallottam még ilyenről (este utána nézek).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- OTP Bank topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest