Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz G@ben #112783 üzenetére
zárjuk rövidre a dolgot: amit akarsz, nem működik, nem progresszív, lehet csinálni csak semmi értelme és sérülésveszélyes. Keress más időtöltést.
Majd lesz egyben legalább 45 perced, akkor elő lehet venni ismét a testedzés témakörét[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
válasz G@ben #112740 üzenetére
5 perc alatt izmodni akarok de lehetőleg ne izzadjak meg és jó lenne ha már tegnapelőttre kib#sznám magam...ebben kéne a segítség hozzászólás volt ez már meg se haragudj.
Amikor 12óráztam (fizikai munka) reggel 6-tól este 6-ig, heti 6 napban és 7körül értem haza akkor is volt időm rendesen edzeni. De ez én vagyok.
(#112781) Woodslave
Ma én is csobbanok siófokon a mászülbícsen. Fehér vagyok mint a keltészta
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Radnix
senior tag
válasz G@ben #112755 üzenetére
Badarság volna csak egy testrészt vagy egy izmot edzeni. A tested egy összefüggő rendszer, kiegyensúlyozottan edzed, ha jót akarsz magadnak. Sajnos olyan kérdést tettél fel, ami a tapasztaltabb, vagy legalábbis már haladóbb szakmabelieknek "magas labda". Nincsen baj a tudatlansággal egy bizonyos szintig, de azért kérlek a következő kérdés előtt kicsit kutakodj a neten, hogy ne tegyél fel ilyen kérdést, mert akkor az emberek nagy részétől olyan választ kapsz amit nem teszel zsebre.
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz G@ben #112752 üzenetére
Akkor tegyük tisztába a dolgokat. Azt mondod, hogy idő kevés, eszköz kevés, akarat van. NEM, ez minden csak nem akarat. Ez pontosan annyiban merül ki, mint a dagadtak "de jó lenne lefogyni" álmodozásai, miközben tömik magukba a chipset és vedelik a kólát. Akkor beszélünk akaratról ha a célkitűzésed eléréséhez meg is teremted a feltételeket. Azt mondod a lábad erős. Gondolom az se napi 5 perc bringától meg 2,25797589 perc kettlebell lóbálástól lett erős, miből gondolod tehát, hogy pár perc bohóckodás eredményre vezet.
Nagyon szívesen segítek edzéstervekkel, tanácsokkal, gondolom a topik többi tagja is így van, de a "problémádat", amivel az itteniekhez fordultál nem lehet komolyan venni.
-
Zola007
veterán
És tényleg csak a karra kéne valami, a többi izommal nincs gondom, mindig ilyen volt a felépítésem"
Jó neked.
Erre mondják az edzők, hogy szerencsés genetika.A pszichológusok meg, hogy énképzavar.
Ne vedd a lelkedre, csak húzlak
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bigmasterg
addikt
válasz G@ben #112743 üzenetére
Nem tudom eldönteni, hogy trollkodni jöttél, vagy komolyan gondolod, amiket írsz.
-
Angel2014
addikt
Én ezt javaslom...gyorsan megvan és minden szögből megmozgatod a bicepsz és tricepsz izmokat...50-es ismétlések az 50-es karért!
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Zola007
veterán
ha szalagnak vagy a meniscus belső ívének lenne baja akkor tuti be lenen dagadva
meniscusrepedés mondjuk nincs kizárva
széli rész, ahol nincs támasztéka a csont által, könnyen megadja magát, klasszikus focista sérülést szokott lenni.Lehet hogy csak sikerült megtépni az egyik ínszalagot, ami combizmot a térd oldalához és a sípcsonthoz és ez van begyulladva. Ahogy a gyulladt terület elcsúszik az alatta lévő másik szalagon, akkor szokott kattanni.
Nekem a csuklómban vagy egy rész, ahol az egy korábbi ínhüvelygyuszi miatt deformált az egyik szalag, ezért bizonyos pozíciókban forgatva kattan jókorátMindenesetre én felkeresnék egy másik dokit, aki hajlandó kiírni egy MR-t.
Háziorvos írhat térd-ultrahangot, azzal belső duzzanat, folyadékgyülem valamelyest látható, de attól függ mennyire új a készülék és tapasztalt a vizsgáló. Ha valami huszonéves frissenvégzett UH-s csajhoz kerülsz, akkor az úgyse lát semmit.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
10-es skálán mennyi a fájdalom?
elakadás, kattanás, pattanó hang nem szokott lenni
duzzanat, bőrpír?
ha ezek közül van valamelyik, akkor meg kell sürgetni vagy elmenni inkább önköltségen (25-30e egy 1 régiós térd MRI)Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
FIREBLADE78
addikt
Igen,ha kattog az még jó,ja fáj is most olvasom. Először a szerencsétlen paraszt csak szereket írhat fel. Mri lenne a legjobb diagnosztika,röntgen szart sem ér,csak arra jó,hogy sugarakat nyelj,amit ugye őrizzük halálunkig Mr-t próbáld erőltetni az ugye mágnessel dolgozik,tehát semmi "káros" hatása nincs. Utána többet tud mondani az emberke. De biztos nem lesz ebből műtét,egy edzéstől nem tudod szétbaszni a meniscust. Majd kiderül,nem kell fosni, rutin műtét
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
FIREBLADE78
addikt
Mi a problémád? Most nem olvastam vissza 50 hszt. Műteni csak akkor műtünk ( normális dr.),ha feltétlen szükséges. Mri? Ha van protekciód max pár hét vagy annyi sem,ha nincs akkor részvétem,lesz vagy fél év mire sorra kerül. ( legalábbis itt Szegeden)
[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
-
N.Ferry
senior tag
bár most megszegem ígéretemet hogy maradok read only, kb. 1,5 hónapja kezdtem el én is ezt a házi zselatin "kúrát" és saját tapasztalat hogy nem baromság ( aki azt mondja hogy baromság az kipróbálta, vagy csípőből vágja rá a választ ) , én egy lesérülés miatt kezdtem el, lehet hogy nem ez hozta helyre de kur*aisten hogy nem kattog,ropog a vállam most már, ami nálam kur*va nagy szó, ezt még a több hónapos Glucosamine HCL-el se sikerült fele ennyire se kb...
Szóval én inkább azt mondom hogy bátran próbáld ki veszteni nem vesztesz semmit, de adnék akkor már egy jó tippet is hozzá, ne kenegesd hanem csináld meg rendesen, egy tasakot 2 dl vízben ( én ízesítésnek rakok bele egy kanál valami finomabb bolero vagy ilyesmi port) és tök fincsi édesség lesz belőle
[ Szerkesztve ]
Walking Dead
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Reklámblokkolók topikja
- Ukrajnai háború
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok