Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- Gurulunk, WAZE?!
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #195758 üzenetére
Nekem élettani hatása nagyon értékes, ez mondjuk az egészség alá besorolható.
Világ életemben derék fájós voltam. 28 évesen lett is egy elég durva gerincsérvem. Erre rá 4 évre csináltam egy teljes házfelújítást (betonozás, ajtó ablak csere, villany, víz, burkolás, stb), majdnem bele haltam a fájdalomba néha, mintha szét akarták volna tépni belülről a gerincem, pedig sokszor ilyen patikai öv volt rajtam.
Na most erre 6 évre és 1 éves (ebből kb fél év bohóckodás volt) edzés után most ugyan ilyen témába vágtam és gond nélkül ment múlt héten az pl, hogy előre hajolva másfél órát fúrtam egy 8kg os géppel, aztán vagy 1 órát véstem egy 16 kilóssal. Oké éreztem a derekam, de nem voltam 1 hét off utána, másnap toltam tovább.
És hihetetlenül örülök ennek, még ha másnak ez alap dolog is lenne. Súlyzós edzés nélkül nem lettem volna erre képes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Az NVIDIA vezére szerint fantasztikus ötlet az USA újraiparosítása
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest